• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs/informer.rs

17.12.2016

10:10

OTAC TIJANE JURIĆ O SLUČAJU NESTALE DEVOJČICE: Pronađimo Barbaru (15), NEKO ZNA MNOGO VIŠE OD ZVANIČNE VERZIJE!

Društvo

OTAC TIJANE JURIĆ O SLUČAJU NESTALE DEVOJČICE: Pronađimo Barbaru (15), NEKO ZNA MNOGO VIŠE OD ZVANIČNE VERZIJE!

Podeli vest

Igor Jurić, otac zverski ubijene Tijane Jurić pozvao je sve koji imaju bilo kakve informacije da se jave povodom nestanka devojčice Barbare Vitez (15) iz Sente. Jurić je naveo da "neko zna mnogo više od zvanične verzije, šta se desilo te kobne večeri"

 


"Na slici je Barbara Vitez, devojčica od 15 godina iz Sente. Po rečima njenih roditelja, 25. novembra je izašla sa svojim društvom na rođendan, odakle je nestala pod neraščišćenim okolnostima. Prema sumnjama, devojčica je pala sa mosta u reku Tisu. Roditelji tvrde da među tim tvrdnjama ima mnogo nelogičnosti, između ostalog zbog toga što se Barbara bojala visine i ne bi se šetala po ivici mosta. Reka se svakodnevno pretražuje, ali ona još nije pronađena. Nije konzumirala alkohol, cigarete niti drogu. Siguran sam da neko zna mnogo više od zvanične verzije šta se desilo te kobne večeri. "

facebook

"Mole se svi koji znaju bilo šta o Barbarinom nestanku da se jave. Nedavno smo svi zajedno uspeli da brzo rešimo nestanak jedne devojčice. Ovo je novi zadatak."

"Pomozimo roditeljima", apelovao je otac Tijane Jurić.


(VIDEO) NAŠA BARBARA SE PLAŠILA TOG MOSTA NA TISI! Potresna ispovest roditelja devojčice koja se utopila u ledenoj reci!



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Mirko

pre 7 godina

Ne verujem da bi presla most jos nocu jel je vec imala paniku od tog mosta i od visine. Tijanin otac je u pravu!

borovo

pre 7 godina

Boze,,,taj Juric je stvarno puko kao lajsna...voli toliko medijski da se eksponira i nesvesno ljudima koji su vec u strahu za bliznjeg ide na vecu muku....idi covece svojim putem ,imas ti svoju muku....pusti ljude koji su odgovorni da rade svoj posao...samo im ti trebas.....

miroljub

pre 7 godina

Apsolutno se slažem s tobom. Ovom čoveku nije dovoljna njegova muka već je počeo "u sve se meša" koristi tuđe nesreće za svoju promociju. Za malo biće, i kandidat za Predsednika.

Branka

pre 7 godina

Koje gluposti pricate,stidite se svojih reci!!! Ovaj covek je prosao istu muku kao sto sad prolaze Barbarini roditelji i on ce im sigurno vise pomoci nego psiholozi. Nedaj Boze nikom bit na mestu Jurica i Barbarinih roditelja, i jedni i drugi su doziveli strasnu tragediju.

Sudija

pre 7 godina

Silovana i ubijena ili prodata u belo roblje. To bi drustvo meni pevalo i sto zna i sto ne zna.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

„Grobarska molitva“: Kup naš nasušni daj nam danas...
Partizan

„Grobarska molitva“: Kup naš nasušni daj nam danas...

Navijači Partizana, naviknuti od košarkaša iz crno-bele porodice da pola veka unazad raznoraznim trofejima pune riznicu, teško su podneli sušan period od odlaska Duška Vujoševića do povratka Željka Obradovića i „dana pobede“. Posebno pamte generaciju koju je pre šest-sedam godina vodio Aleksandar Džikić i koja se poput Spartanaca u Termopilima srčano i do poslednje kapi znoja suprotstavljala daleko moćnijem protivniku.

24.04.2024

08:00

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija