• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/informer.rs

19.12.2016

07:37

(VIDEO) ŠOKANTNA ISPOVEST! Maja SLUČAJNO saznala da joj je muž NASMRT PRETUKAO bivšu ženu!

Društvo

(VIDEO) ŠOKANTNA ISPOVEST! Maja SLUČAJNO saznala da joj je muž NASMRT PRETUKAO bivšu ženu!

Podeli vest

Maja Marković od 2006. godine trpi porodično nasilje. Na početku braka niije ni slutila šta će se dogoditi, a posebno ne da je njen suprug na smrt prebio bivšu ženu

- Na početku veze sam ostala trudna sa ćerkom i zlostavljanje je prvi put počelo kada sam bila deveti mesec. Hteo je da mi izvadi dete iz stomaka - priseća se Maja jezivih detalja mučenja koje trpela godinama.

Ona je u ispovesti u emisiji "Crna hronika Specijal" navele da se situacija tada smirila jer je muž nije udario, ali je nakon prođaja ponovo počeo da preti. Kako je kazala, bio je bolesno ljubomoran i stalno je sumnjao da ga vara, pa je držao na telefonu sve vreme kada bi išla do prodavnice.

- Ako sanja mene i nekog muškarca, on je verovao da sam ja sam sigurno bila sa njim. Skidao me je golu i vezivao, hteo je da me siluje užarenom šipkom. To je bilo prvi put kada sam ga prijavila - priseća se Maja.

Nasilje je prijavila prvi put 2011. godine, a sa mužem je imala dvoje dece. Kako kaže, tada je sa decom provela sedam meseci u sigurnoj kući, našla posao i stan, ali po njegovom izlasku iz zatvora rešila da mu da drugu šansu.

- Vratila sam se iz straha, kako bi deca imala porodicu. I ja sam dete razvedenih roditelja, pa su me uvek učili da ćutim i trpim - navela je Maja koja je nakon njegove zakletve u manastiru Ostrog verovala da će se promeniti.

Jedan od razloga za pomirenje su i njegove pretnje da će joj ubiti sestru. Međutim, psihičko maltretiranje počinje već posle nekoliko meseci.

- Prebacivao mi je što sam prijavila zlostavljanje, da je bez razloga ležao u zatvoru i da sam ja sve umislila - priča Maja, koja je tek tokom trudnoće sa drugim detom saznala strašnu istinu o svom muži njegovoj prvoj ženi.

Zbog ubistva bivše supruge dobio je 2,5 godina, ali mu je kazna umanjena za šest meseci. Maja to nije znala, a nije zanala ni njegovo pravo ime.

- Znala sam ga pod jednim imenom. Slučajno sam saznala kako se stvarno zove. Nisam ni smela da ga pitam. Nikada nije ništa pričao o majci svoje dece, samo je rekao da ima dva sina i da su kod njegove majke - ispričala je Maja.

Od svekrve je saznala da je njihova majka mrtva i da je on kriv za to. Preturajući po stvarima našla sam njene dokumenata u kojima je pisalo da je on nju šutirao i da u bolnici nisu uspeli da zaustave krvarenje, te da je umrla od njegovih batina. To je za Maju bila zabranjena tema. Vremenom je izgubila kontakt sa svojom porodicom i niko nije znao šta joj se dešava.

- Bio je spreman na sve. Ja sam trudna radila, a on za ovih 11 godina koliko ga znam nema ni dana radnog staža. Radila sam da bi pio i kockao, a uvaljivao nas je i u dugove - priča Maja.

Kako kaže, morala je i da prosi. On ju je na to terao, a onda joj je uzimao pare. Jednom joj se desilo da nju, sa decom u rukama, gađa kamenjem. Ona je plakala, ali niko joj nije ponudio pomoć.

Njen muž je i decu učio da treba da je biju, nazivajući je pogrdnim imenima i uz najgore psovke.  Maja kaže da je trpela je seksualno maltretiranje.

- Bilo je momenata kada me za vreme odnosa nabode pesnicom - dodala je Maja koja ipak bila spremna sve da istrpi da bi deca imala normalnog oca, ako je on ne bi maltertirao pred njima.

- Međutim, videla sam da će deca da polude. Ćerka bi mi svaki put pred spavanje rekla da ne brinem da će ona ostati budna i da se ja pravim da spavam. Bacali su nož sa terase kako me on ne bi zaklao. Videli su i kada sam ja stavila nož na leđa misleći da će nasrnuti na mene. Tada sam mislila: izbošću ili sebe ili njega jer više ne mogu. Dešavalo mi se da mi sve utrne, da ne mogu da se pomerim - priča kroz suze Maja.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
miki delija

pre 7 godina

zalosno je da se ovako nesto cuje i ja imam dve cerke ali sam ih vaspitao da otvaraju oci sa kime zele da budu a zetu sam rekao jedno ostaricu ali prst do palca ce mi uvek raditi za nedaj boze i hvala bogu nemam taj problem ne jede se sve sto leti

Rade

pre 7 godina

Stvarno ne razumem..Pa ti si najkrivlja koliko ja vidim. On te tukao matletirao I ti opet trcis kod njega. Ja stvarno ne razumem.Da si malo pokazala samopostovanja posle prvoga udarca tebala si da odes. To sto kazes htele si da deca imaju oca samo pokazuje koliko si bila neiskren I prema sebi I prema deci(opravdavas svoje postupke) Manijak uvek ostaje Manijak tu leka nema.

pero

pre 7 godina

za ubistvo žene 2,5god.tužilaštvo i sudstvo stvara nasilnike,ej SRBIJO šta će biti s tobom

Vlada

pre 7 godina

Sta reci o ubistvu bivse supruge vrlo dobro znam za taj slucaj jer je pok Zvezdana monstrumova bivsa supruga moja skolska drugarica i kuma.I tada se znalo da je on ubio ali niko nije reagovao i nije ni cudo sto je nastavio svoj zlocinacki pir.Dobio je 2.5 godine i smanjena mu je kazna?Pa vise dobije covek koji provali trafiku.Ali doslo je vreme za naplatu i mislim da ce sud obog puta imati u vidu i taj slucaj i preduditi ovog puta po pravdi i zakonu

Alpacino

pre 7 godina

Monstrumi postoje bas zahvaljujuci ovakvim zenama... hteo da je siluje usijanim zaracem, a ona mu oprostila da bi deca imala oca??? Ej, bre, da bi deca zivela uz ovakvog oca? Meni je zao samo sto se ovakvi ljudi razmnozavaju, a nje ni najmanje.....bolje nije ni zasluzila.

Sanja Cg

pre 7 godina

Nikad necu shvatiti nijednu zenu koja trpi ovakve grozne stvari. Dok sam citala tekst mene lično je hvatao bijes i ljutnja al zanimljivo ne na adresu monstruma od supruga nego na ovu jadnicu sto to trpi godinama!

branka

pre 7 godina

Sestro, pa sto si to trpela tolike godine... i decu radjala sa bolesnikom..takve u tamnicu..

Maja

pre 7 godina

Kako vidim svi isto razmisljamo.Zeno, pobogu kako posle druge trudnoce i saznanja da je ubica, opet njemu letis i jos dve trudnoce? Vesna te cuvala 7 meseci u sugurnoj kuci a ti mu se veatila? Ne razumem. Zelis da deca odrastu uz oca a da im je ubio tebe/majku odrastala bi bez oboje. Ovo je teska patologija kod oboje supruznika. I ovakve sociopatoloske porodice su sa mnogo dece. Radjaju, radjaju, samo mogu sa kazem da mi je ove decice zao sto odrastaju u svim vrstama neimastine. Zalost u tuga do neba. Sta kaze, protiv abortusa je? Ja sam zena, ali ova nema mozga. Takvima nema pomoci. Decu spasite, udomite ih a ona neka radi sta hoce.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija