• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta/Informer.rs

23.12.2016

13:30

OSVOJITE STAN! Od januara skupljajte fiskalne račune i očekuju vas nagrade!

Društvo

OSVOJITE STAN! Od januara skupljajte fiskalne račune i očekuju vas nagrade!

Podeli vest

Nagradna igra u kojoj će građani sakupljati fiskalne račune počinje prvog januara 2017. godine, a cilj je borba protiv sive ekonomije, najavljeno je na konferenciji "Izlaz iz sive ekonomije"

Građani mogu da šalju fiskalne račune od 1. februara do kraja marta 2017. godine, a glavna nagrada je stan u Beogradu. Moći će da osvoje i automobile, putovanja u zemlji i inostranstvu, kao i tehničku robu.

Pravo učešća u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi", koju priređuje Ministarstvo finansija, imaju svi punoletni građani sa prebivalištem u Srbiji.

Potrebno je prikupiti minimum 10 fiskalnih računa ili 10 potvrda za plaćanje karticama – slipova minimalne vrednosti od 100 dinara po fiskalnom računu ili slipu, a koji nisu stariji od 1. januara 2017.

Planirano je da bude ukupno četiri izvlačenja koja će biti organizovana jednom nedeljno tokom marta i početkom aprila.

Koverte za slanje računa biće besplatne i moći će da se preuzmu u filijalama "Pošte Srbije", a na njima će već biti odštampan poštani faks na koji treba da šalju kovertu.

Treba popuniti samo lične podatke – ime, prezime, adresu stanovanja, lični broj i kontakt telefon.

Cilj nagradne igre je motivisanje građana da se zainteresuju za probleme sive ekonomije i da se aktivno uključe u njeno suzbijanje, jer će uzimati fiskalne račune.

Partneri u nagradnoj igri su NALED i Savez za fer konkurenciju, Državna lutrija Srbije, Poreska uprava i Republički sekretarijat za javne politike.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
kolo

pre 7 godina

Samo da ne bude razlicitih koverata pa kao kod frikoma "e ovaj cemo sareni,bas je sladak' izgleda kao namesteno .

Volim_Srbiju

pre 7 godina

Odlična ideja za pokušaj borbe protiv sive ekonomije.

Vladeta

pre 7 godina

Najmanje je važno što će neko osvojiti ili neće, neki stan. Daleko je važnije da se siva ekonomija uvede u redovne tokove , od čega ćemo svi imati koristi.

df

pre 7 godina

Dobra inicijativa, da se eliminiše siva ekonomija.

Svetlo

pre 7 godina

Nije loš način da se dobije stan i da se edukujemo o plaćanju poreza i suzbijanju sive ekonomije!

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija