• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: R. Barjaktarević

27.12.2016

20:25

GAŠIĆ NAJAVIO: Stanovnici Stalaća i Ćićevca dobijaju pijaću vodu sa jezera Ćelije!

Društvo

GAŠIĆ NAJAVIO: Stanovnici Stalaća i Ćićevca dobijaju pijaću vodu sa jezera Ćelije!

Podeli vest

Gostujući u emisiji Televizije Kruševac „Kažite konkretno“, član Predsedništva Srpske napredne stranke Bratislav Gašić saopštio je da će 31. decembra, tačno u ponoć stanovnici Stalaća i Ćićevca dobiti zdravu pijaću vodu sa jezera Ćelije

- Najveći poklon za Novu godinu imaće stanovnici Ćićervca i Stalaća. Direktor "Vodovoda Kruševac" će 31. decembra, tačno u ponoć pustiti vodosnabdevanje prema Stalaću i Ćićevcu. Trenutno se ispiraju cevi,  a urađene su i tri analize Zavoda za javno zdravclje koje su pokazale uredne rezultate - izjavio je Bratislav Gašić.

- Imam da vam saopštim još jednu dobru vest. Naime, potpisujemo predugovor sa američkom kompanijom o izgradnji koridora Pojate- Preljina i početak izgradnje autoputa. To je ono što je najbitnije za Kruševac, koji je već otkupio komplet 11,4 kimometra zemljišta, dok ostale opštine do Preljine to još  nisu učinile. Izgradnja tog koridora počinje krajem naredne godine i u tom kontekstu Kruševac očekuje mnogo više novih investicija za izgradnje fabrika i zapošljavanje ljudi - rekao je Bratislav Gašić.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija