• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

28.12.2016

10:48

KOKA KOLA NAS OPET PRAVI MAJMUNIMA: Deca sakupljaju čepove, a Deda Mraza i njegove plišane družine NIGDE NEMA!

Društvo

KOKA KOLA NAS OPET PRAVI MAJMUNIMA: Deca sakupljaju čepove, a Deda Mraza i njegove plišane družine NIGDE NEMA!

Podeli vest

Kola kola nas u prazničnim danima, kao i pred svaku Novu godinu "ubi" reklamama, ali njihova "nagradna igra" u kojoj potrošači treba da dobiju plišane igračke je - čista prevara!

 

Naime, naveliko najavljena nagradna igra u kojoj je potrebno sakupiti 4 bela obična čepa i jedan sa pahuljom i zameniti ih za plišanog Deda Mraza, ili medvediće Koleta, Boleta, Tiku ili Miku počela je 6. decembra i traje do 4. januara naredne godine, a poklona po prodajnim mestima odavno nema.

Kako je najavljeno, nagrada je mogla da se preuzme u 734 objekta u celoj Srbiji, a nigde nije navedeno koliko igračkica je bilo predviđeno da bude podeljeno. Danas, na primer, piše da je ostalo "manje od 100.000 drugara iz Deda Mrazove družine". Što znači da ih je, navodno, bilo mnogo više.

Međutim, u više od 30 beogradskih prodajnih mesta koja smo obišli rečeno nam je da igračkica već odavno nema i da ih više neće dobijati. Na većini nam je rečeno da su Deda Mraz i medvedići "otišli" već prvog dana.

I šta smo mi onda? Majmuni? Deca gledaju reklamu, traže igračkice, roditelji kao ludi kupuju koka kolu ne bi li našli pahuljicu na zatvaraču, a od nagrade - šipak!

Da li su ih pokupili sami prodavci, ili ih Koka kola nije isporučila onoliko koliko je obećala, nije ni važno. Potrošači su prevareni. I to oni najmlađi, koji su se najviše radovali. Sram vas, bre, bilo!

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
stiv

pre 7 godina

bilo u veru,sin skupio za 4 igracke,pete nije bilo vise.\n

Rada Kršpogačin

pre 7 godina

Uglavnom su ih pokupili trgovci. Blicem sa mobilnog telefona osvetle cep, vide gde je pahuljica i prodaju tu bocu svojim prijateljima. Kasnije zamene za igracke i to je to...Srbija zemlja prevare.\n

mostarac

pre 7 godina

na reklami klinac valja staklene flaše, a nama nude iz plastiken

Dragojlo

pre 7 godina

Ha,ha,ha... dok je ovca bice i sisanja. Bravo za Coca-Colu. A sad ozbiljno. Pa jel vi znate koliko je coca cola stetna za odrasle a kamoli za decu? Samo lud roditelj to moze da da svom detetu. Stavite meso u coca-colu pa cete videti sta ce se desiti. Dajte detetu obicnu limnadu, sok od sargarepe i pomorandze...

Zlikovac

pre 7 godina

Stavi parce mesa u limunadu i vidi sta ce da se dogodi

Dragojlo

pre 7 godina

Ti ako si lud pij coca colu i ostala gazirana pica pa kada dobijes rak pricases drugu pricu.

XXL

pre 7 godina

Pa i "Coca-Cola" je bila biljni napitak al' su izbacili ono 'Coke' iz nje kažu štetno je. Al' sam se bio 'navukao' na nju ... obzirom da sam je pio od prvog dana kada je počela da se puni u ex-SFRJ. Ovo sad nije ni 'C' od onoga što se smatra originalom. Pozz.

zemunac

pre 7 godina

Сведска превара. Кока Кола је једно од пића коју конзумира људски род, после краћег времена јавља се смањена могућност плодности код жена, а код мушкараца се слабије сперматозоиди крећу, научно доказано у НЕМАЧКОЈ. Али моћ кока коле као богати сведски бренд , недозвољавају да се много пише о том ДОКАЗУ.

jelena

pre 7 godina

Mi smo to iskustvo imali sa onim pticicama angry bearns... I mojoj sam deci objasnila da me to cista prevara... Cim je pocela reklama one su rekli...evo mama jos jedna prevara... \n

Pol Pot

pre 7 godina

Par krpenih igracaka je dovoljno da opeljesis narod u Srbiji......

isabella999

pre 7 godina

Koka kolu sam kupovala svakodnevno,ali posle ove prevare vise nikad

Capajebo

pre 7 godina

Vi tek sad shvatili da Vas amerikanci lazu i truju i to vam jos naplate?! ....namjereno malim slovom napisano.\n

Prevaren

pre 7 godina

E stvarno jesu prevaranti... Kupovala moja žena Koka kolu, skupljala čepove i skupila sve potrebno i moji roditelji skupili čepove da uzmu mom klincu poklon... dete svaki dan pita kad će da dobije poklon, ali šipak... gde god smo išli da pitamo, prvo su nas gledali kao da smo ih pitali ne znam šta... a onda nam rekoše da poklona oooodavnooo nema!

dragan

pre 7 godina

pa zar jos pijete stete sve ste im zaboravili od 99god.

Avanti prevaranti

pre 7 godina

Molimo novinare da istraže zašto je u srbistanu coca- cola u flasici 0,25 a svud preko i na reklami 0,33. P.S. isto je uradjeno i sa flajkom heineken piva!!!! Pod plaštom redizajna ambalaže, prodaju nam manje količine proizvoda (kao i čokolade od 80 grama).

dexxx

pre 7 godina

Nisu oni prevare nego smo mi lakoverni...da ne kazem drugacije.. kada nas svake godine izrade ,a mi opet verujemo.\n

vojvodjanin

pre 7 godina

Uzeo sve u Univeru na SPENSu još 16.12. A video sam neke koji uzimaju samo jednu te istu igrčku za sve čepove (fetiš, šta li?). Uglavnom, mi koji skupljamo godinama unazad, znamo da će igračkica nestati mnogo pre isteka roka tako da ko se uključi deset dana posle, nema praktično nikakve šanse. A igra je najavljena još 25.11. tako da je bilo vremena za sve da skupe.

boco

pre 7 godina

prodavaci vecinu uzmu sebi pa narod nije svestan da ne mogu vise ni obicnu picu na loklanom radiju da dobiju jer zapolseni dele medju sobom sve sto se moze i nekom trteb auzima se sebi znam primer da je prodavacica sebi uzela sve koka koline tegle

Niki

pre 7 godina

Tako je bilo i u Maxi prodavnicama za kravicu...i u Arilju je stiglo 20 kom. !

VESNA

pre 7 godina

Grehota je zbog dece, ona se tome najviše raduju, pa mnogi roditelji samo zbog igračkica pred Novu godinu kupuju Coca-colu, i ako to tokom godine ne rade. Ali, i mi "matori" volimo ovakve akcije. Pre par godina sam "krv propljuvala" dok nisam sakupila nekakve plišane patuljke, a eno ih sada u ostavi gde skupljaju prašinu. Samo nek je žurka, pa makar sami sebi naškodili ovim nezdravim napitkom !

coca cola

pre 7 godina

Pijem koka kolu,skupio sam cepove dobio sam igracku ... sad pijem sok od cvekle i igram se sa igrackom :D SRECNA VAM NOVA GODINA :)

Saša

pre 7 godina

U, prodajnom lancu \"Dis\"... Su, pahuljice... Licno, sam tri puta naleteo na \"Pahuljicu\" u istom prodajnom objektu... NIJE LAZ! Ne, \"muvaju\" nista... Samo, LITARSKE boce od 99 din... \"Crna etiketa \"Coca - cole\"... i, to je to... Ne, salim se... \n

pravda

pre 7 godina

Sama prevara svake godine za predpraznicne dane...Izbegavajte ih u sirom krugu svoga doma pogotovo da konzumirate COCA -COLU

milan

pre 7 godina

ne mogu da verujem ista situacija je i u Leskovcu igracke nema jos od prvog dana sakupio sam tri kompleta cepova ali kao sto je receno igracke nema nigde. Nikada vise necu da kupim coca colu od sad prelazim na jeftine kole kakve god bile jer su ovo najveci smradovi na svetu

Hilda

pre 7 godina

Sramota za kompaniju kao sto je Coca Cola da se bavi lazima i da ne ispostuje pravila nagradne igre...OBMANA POTROSACA

Ja

pre 7 godina

ne slazem se sa vecinom... mi skoro uvek uzmemo sve igracke ... na fb stranici coca cole je skoro svaki dan islo obavestenje koliko je jos igracaka ostalo na stanju ...

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija