• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. I.

28.12.2016

15:34

PANONSKI GOVNAR! Balašević: Volim Zagreb, neću nikada u Banjaluku!

Društvo

PANONSKI GOVNAR! Balašević: Volim Zagreb, neću nikada u Banjaluku!

Podeli vest

Novosadski kantautor Đorđe Balašević još jednom je pokazao neshvatljivu mržnju i podsmeh prema sopstvenom, srpskom narodu, koga je brutalno uvredio usred Zagreba!

Šlihtaro
Način na koji se on dodvorava Hrvatima je skandalozan. I pored svega toga, njemu u RS ne bi zafalila ni dlaka sa glave
Milorad Dodik, predsednik RS

Balašević je, naime, pre dve večeri, tokom koncerta u zagrebačkoj "Areni", ničim izazvan izjavio da bi "voleo da svake godine u decembru nastupa u glavnom gradu Hrvatske, kao i da više nikada neće otići u Banjaluku"!?!

Banjaluka je grad iz kojeg mi stalno šalju neke poruke. 'Čuvamo metak za tebe', kažu. Moj odgovor je: Super... mislim nije lepo što čuvate metak za mene, ali je lepo što ste neki ipak sačuvali. Otići ću u Banjaluku kada se u tom gradu okupe svi oni koji su bili na mom prošlom koncertu, podvukao je Balašević, aludirajući na to da u glavnom gradu Republike Srpske danas živi manje Hrvata nego pre rata devedesetih godina. On je, konačno, u najavi pesme "Nevernik", u kojoj pominje Banjaluku, ponovio da više nikada neće otići u taj grad!?!

Balašević je još jednom pokazao da otvoreno prihvata tezu da su Srbi krivi za rat na prostoru bivše Jugoslavije jer su sa JNA navodno izvršili agresiju na Hrvatsku
Miodrag Linta, Savez srba iz regiona

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik kaže za Informer da ni njega, a veruje, ni veliki broj stanovnika RS ne dotiču Balaševićeve izjave.

- Način na koji se on dodvorava Hrvatima je skandalozan. I pored toga mu u Srpskoj ne bi zafalila ni dlaka sa glave, ali bi sigurno pobrao prezrive poglede - istakao je Dodik, dodajući da svako sam bira svoj put i svoju ciljnu grupu:

- Republika Srpska sigurno neće patiti zbog Balaševića. Daleko mu lepa kuća - zaključio je Dodik.

 


 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Lala iz Banata

pre 7 godina

Мени он делује као ... ШЛОГИРАНИ ЧОВЕК...Тако и прича, тако се облачи...а тако и пева...! Срећа његова - па пева само: СВОЈЕ ПЕСМЕ ... да пева неке "туђе"... - схватили би да и са певањем, он нема појма...!

mara

pre 7 godina

Ovaj gospodin je potvrdio svoju ljudsku velicinu i kako treba da se radi. On je pravi ambasador mira. Zlobnici ga nevole ali mnogi ljudi dobre volje ga postuju i cene.

milena

pre 7 godina

Ponižavanje zemlje u kojoj živiš i jedeš hleb i se zove "ambasador mira" , odkad to? , može se dodvoravati bez pljuvanja po srbima.

kales

pre 7 godina

Kad je ambasador mira,zašto spominje metkove.On drži koncert, a ne govor u UN.

Janko

pre 7 godina

Balasevic je imao par dobrih pesama, ali moze se reci da ima vise onih losih. Previse se bavi politikom za moj ukus.

Igor

pre 7 godina

Ima nas mnogo koji ga cene kao muzicara ali ne poznajem osobu koja moze da ga ceni kao coveka

Mrgud

pre 7 godina

Misliš BIO,ipak je on relikvija devedesetih i to ona najgora,daleko mu lepa njegova a i on!!!

Srpkinja

pre 7 godina

Ma ovog nit volim nit slušam. Vidi se na njemu da je ulizica ko i onaj zemljak mi tobožnji serbedzija. Posaljicete ih oba ruku uz ruku u lijepu njihovu i zaključate ih tamo! ? Užas i uvreda krajisnicima a i srbima uopšte! ?

nevena

pre 7 godina

ako je mera veličine ismevanje i mržnja sopstvene države onda jeste veličina. ako ambasador mira priča o mecima za sebe - a nikad mu dlaka sa glave nije falila iako se ovako bezobrazno ponaša već godinama - neka predstavlja mir onima koji ga za ambasadora mira smatraju

Bora

pre 7 godina

Pa zar je velicina to da mrzite sopstveni narod kome pripadate?Pa zar je velicina dodvoravati se onima koji slave koljace u Jasenovcu?

andj

pre 7 godina

pa on je ustasa 100 posto i nije mu ime djordje vec neko madjarsko ne mogu momentalno da se setim a balasevic je balas prema tome mene ovako nesto ne iznenadjuje ali tako otvoreno mrziti srbiju i srbe a ziveti u njoj i sa njima imas dve drzave madjarsku i hrvatsku sta cekas polazi sto pre bedo

Milann

pre 7 godina

Majka hrvatica a stalno u HR govori da mu je hrvatski maternji. On nije ni S od Srbina on je YU antisrbin od 80'.

Rastko

pre 7 godina

Ja neznam sta se sada iscudjavate. Pa on je srbomrzac vec decenijama. Ali opet bi ovaj nezaglavljeni narod usred Beograda ponovo napunio halu za njegov koncert. Pitam se da li smo stvarno toliki mazohisti?

andj

pre 7 godina

tako je djerdj balas ti prekrsteni su crni u svakom slucaju krst im je crn daleko od nas

Gogi

pre 7 godina

Pa možda ga sad tompson pozove da mu bude specijalni gost na koncertu... A bilo bi mu svakako lepo i da ostane tamo u Zagrebu kad već toliko voli. A i nama naravno nebi nedostajao...

Marko

pre 7 godina

Ako bi ostao u lijepoj našoj "Panonski mornar" bi se kupao u našem predivnom moru!!!

Gogi

pre 7 godina

Neka se kupa samo ga vodite od nas... Možda će nakbolje biti a ga nastanite u Jasenovcu da vam privlači turiste a a se kupa na plaži na kojoj ste ponosno jedini imali logor za decu... To su vaše civilizacijske vrednosti i dostignuća...

Marko

pre 7 godina

Ako bi ostao u lijepoj našoj "Panonski mornar" bi se kupao u našem predivnom moru!!!

ljubisa

pre 7 godina

ee balvane jedan ćoravi,uzvadi glavu iz du*eta pa dodji do zaključka da to more nije vaše...pitaj gospodina Pernara!

Sasa

pre 7 godina

Upaliti mu kucu eli stan u NS i sve sto ima po srbiji i isteratiga iz zemlje

borovo

pre 7 godina

Maro,lupetas,,,,taj tip.kantautor je los oduvek u svom ponasanju i pogledu na suzivot u Srbiji...pitam se zasto uopste zivi u Srbiji..Otezao je sebi i porodici zivot svojom javnom gluposcu..Novi Sad vise nije njegov niti njegova prcija..Znam da mu smetaju dodjosi...to ga boli...a oni su izgradili Novi Sad u metropolu..sta reci....

lala

pre 7 godina

ne razumeju ga ovi u Banja Luci..sta ce im on tamo?Zara i Goci je za njih\n

Svako svome jatu ide

pre 7 godina

Битно је да се осећа комотно у Загребу. Очекујемо тај дует са Томпсоном...они деле исте вредности. Бањалука је антифашистичка и разумљиво је да им та чињеница смета.

Peca

pre 7 godina

A obojica su poreklom Srbi ili bolje rečeno 50/50 e to ti je kad se razbolis pa nisi svestan od čega bolujes .

SM

pre 7 godina

Retki su estradni umetnici koji su nesto slicno izjavili.Niuko mu ne brani da voli Hrvate.Stvar izbora.No nije zdravo mrziti Srbe.Mrznja je bolest.

Neko

pre 7 godina

Kada bude pevao kao Whitney Houston,Jennifer Hudson i njima slicne..e tada cu ga slusati.Ta zamlata recituje,to svi mogu..Ne znam sto ga vole neki.NE RAZUMEM.\n

NABIJAC

pre 7 godina

Bogsteru-a sto bi ga ti nabio na razanj?Sta.bi dobio?Neupotrebljivo meso koje mi psi ne bi jeli.

Nesa

pre 7 godina

U ime svih nas iz pedeset i neke, porucujem gospodinu da je lazov, prevarant, dodvorica, izrod, mali covek (i fizicki i u dusi), i tako bih mogao u nedogled, ali sta vredi kad on to ne shvata. Pogazio je svoju zakletvu, uneredio se po svojim pesmama i slizao se sa svojim dusmanima. Ili mozda ne njegovim dusmanima posto je on = oni, ali slizao se sa nasim dusmanima. E moj druze, gadis mi se sve vise i vise. A nekad sam bio tvoj fan. Sada se toga stidim. No nasao si ti nove, iz komsiluka fanove. Kad tad, ti ces imati problem sa savescu.

Srbija

pre 7 godina

Ovakvom izdajniku ne treba posvetiti ni jedan jedini red u medijima, on to ne zasluzuje, a sve je ovaj golub prevrtac dobio od ove drzave. Samo se pitam ko moze da ide na njegove koncerte? BOJKOT!!!!!

BOKI

pre 7 godina

Zato njegova ćerka ima prodju samo kod žutog ološa i šljama.

komita

pre 7 godina

sto se mene tice nek se iseli ODMAH iz Srbije nece niko primetiti... DOJADIO JE OBICAN PEVAC KOJI POKUSAVA DA PRODA SVOJE PRICE I PAMET A NE RAZUME DA JE SAMO PEVAC\n

ddd

pre 7 godina

Sta je cudno? Kako je sam rekao, njemu je hrvatski jezik maternji jer mu je majka bila hrvatica i on se u skladu sa tim tako i ponasa...Ali cinjenica je da udvarajuci se Hrvatima pravi sebi tezge i zaradjuje lovu, onako bez stida i srama.

VUK

pre 7 godina

Ko između Balaševića i Dodika izabere Dodika,daleko mu lepa kuća!Ustvari neka se vrsti svojoj lepoj kući odakle je došao i uživa u Baji malom Knindži a nas zauvek ostavi na miru.Samo se lepo svi koji volite Dodika vratite i daleko Vam lepa kuća.

SasaV

pre 7 godina

Covek prosto oseti potrebu da odgovori na ovakve gluposti. Mi pravoslavci imamo licnu kartu,prezime,koje nam ukazuje odakle smo i koji Svetac nam je zastitnik i koga slavimo pa ma gde bili i ziveli.Na prostore Vojvodine smo svi nekad i nekako dosli,neko pre neko kasnije ali nikome ne daje za pravo da proziva onoga koji je poslednji pristigao.Nazalost oni koji su izgubili svoje korene i odrekli se pravoslavlja zbog crvene knjizice a neki znatno pre iz njima znanih razloga uzimaju sebi za pravo da prozivaju one koje je muka poterala sa svojih ognjista,takva zloba u velikoj meri se reflektuje upravo na ovim prostorima a ovaj kojeg redakcija u tekstu naziva "panonski govnar" je samo interpretator takve zlobe,nesluteci da podsmevajuci se drugima podsmeva se samom sebi.O onima koji u njemu vide velicinu i umetnika,podrzavajuci ga izlisno je i trositi reci........

Željko

pre 7 godina

Па како усташа-шиптар "балаши" да не мрзи Србски народ???!!! n

Sudija

pre 7 godina

Bolje bi mu bilo da samo peva i da ne lupeta vise. Ne volim pevace koji se bave politikanstvom.

Djemailji

pre 7 godina

Ahaha sta bila srbe..i ovalj vam zabiljo noz u lĵedja eto vam trebi...a bas dobar je pevao hahaha...n

pedja

pre 7 godina

nevidjeni samoljubac, njegovom egocentrizmu nema kraja.\n

Belkan

pre 7 godina

A po cemu gospodin Maro? Ovo je najveće smece od coveka, daleko mu lepa kuća. n

Mahmud

pre 7 godina

veljika albania i hrvatska je braće mi..do pobeda!n

MAKSIM

pre 7 godina

Sve i da hoce u Bsnjaluku ga nikad ne bi primili. Nek ide pjevat\' u NDH

SARA

pre 7 godina

BALASEVIC PLJUJE PO NAMA SRBIMA JER ZNA DA SRBI MU OPRASTAJU  A JA???? SIGURNO NE.nZA HRVATE??? ON IM SE UVLACI JER ZNA DA HRVATI MU NEBI OPTOSTILI.nJOS CE ON NA KRAJU DA PRAVI KONCERT SA TOMPSONOM.nE SRBI SVE OPRASTATE I GUTATE PA I TOG BALASEVICA.n

zrenjaninka

pre 7 godina

Брука и срамота за Војводину! Које смо ми слепце слушали ?!!!

Aleks

pre 7 godina

Šta je narode!!?? Čovjek kaže da neće zbog prijetnji, hoće da ga ubiju, iz toga razloga neće još za BL! Ne dramatizujte histerično, Balašević je kosmopolit, pacifists, budista, nudista, normalan balkanac! Zivio nam još 100 godina!

Nille

pre 7 godina

Balasevica u zivotu najvise pare interesuju, nista toliko kao lova. Ako je on talentovan kantautor sa odlicnim pesmama, a jeste ne znaci i da je puno pametan. Covek ogranicen, a u dusi izgleda vrlo  zloban. To je u njegovim genima, nesto lose programirano bozjom rukom i sta sada? Dosao bi u Banja Luku rado, ali on to odavno ne sme. Boji se. To sto baljezga okolo, to su jeftini poeni, jeftina reklama kod hrvatske i bosnjacke publike.\n\n

boza pub

pre 7 godina

Aman zaman pa niko ga nije ni zvao u BL a vec koliko sutra ce izjaviti da novinari lazu i da ce rado ici i u Alep da peva isilu samo ako Oliveri dovoljno plate.

Kalimero

pre 7 godina

Od kronicne hrvatske mrznje prema Srbima i svemu srpskom jedino me vise sokira deo Srba koji patoloski mrze Srbe i sve srpsko? Prepoznaju se,ima ih podosta,bolesno,mazohizam ili..... obicne izdajice nistarije!?

radaše

pre 7 godina

Ne očekujte od njega i od Čanka da javno kazu da su srbi.n

nati

pre 7 godina

Marko-Ima veliko srce i dusu kao pauk .uda a slicni se raduju slicnima.\n

pitanjce

pre 7 godina

Mile ,ako se ikao dodvorava Hrvatima onda si to ti.Odgovovori samo ko predade kompletnu dokumentaciju o stradanju Srba ,Jevreja ,Roma ,antifašista drugih nacionalnosti u Jasenovcu za vrijeme Drugog svjetskog rata ,koja je bila u vlasništvu RS ,a sada je u Hrvatskoj?

SARA

pre 7 godina

SRBI BI TREBALI DA BOJKOTUJU  SVAKI NJEGOV KONCERT.\nPRESKACEM PROGRAM KADA NJEGA VIDIM NA TV-EKRANU\n

panonski paor

pre 7 godina

balašević je estradni polupjesnik, netalentovani, patetični recitator i dosadni prepričavalac izanđalih viceva. ubogi dežmekasti lala bez ukusa sluha i glasa, bez bilo kakvog erosa. najbolji je u onoj pjesmi u kojoj nabraja šta je sve za jedan dan pokrko. .

Miso

pre 7 godina

Treba bojkotovati koncerte ovog bradatog,i pomoci mu da se preseli u Zagreb,onda nek pljuje koga hoce.Zivjeti u Srbiji,a pljuvati po Srbima nije vise dozvoljeno.

aeksa

pre 7 godina

balašaević je bio pajtićev kandidat za presednika republike srbije davno je on pokazao svvoje lice

Peđa Novi Sad

pre 7 godina

Svako ima pravo na svoje mišljenje, stav, pa i na svoje zablude. Balašević piše divne pesme i hvala mu na tome. Načelno svi njegovi stavovu su uredu, u normalnim vremenima. I meni je žao što su mnogi Hrvati napustili Banjaluku. Ali mi je još više žao što više nema Srba ni u Zagrbu ni u Sarajevu. E o tome Balašević ne govori...

Micko

pre 7 godina

Takvi kao ti i ne pripadaju Banjalucanima i Banja Luci.Tebi i prilici da delis dvoranu sa Tompsonom,da se pozdravljas za dom spremni,i da na dusi nosis 75000 Jasenovacke Srpske dece...

goran

pre 7 godina

Pa sto u Sarajevu nije trazio da mu se okupe svi sa proslog koncerta?\n

celovečernji the kid

pre 7 godina

Balašević je ljudina, moralan čovjek, pjesnik, umjetnik, vicmaher, odlikaš u svakom smislu. Neka se stide oni koji mu prijete i oni koji su činili zločine, a mnogo je takvih. Neka se stide i njihovi simpatizeri.

nikola

pre 7 godina

Slina i ljiga, moze mu se. Zabraniti koncerte za njega u SC i Areni.

mr I

pre 7 godina

Zasto pominjes ministra policije i premijera? Nije u redu!

Korado

pre 7 godina

Đole, hvala ti ali ja više nikad nogom u Banja Luku iz koje su me oterali dođoši sa brda.Neka im je, neka žive sami. Slušaću te u Zagrebu.

Dragan

pre 7 godina

Kao sto je nekad jadransko more bilo madjarsko pa Srpsko pa krvatsko to znaci da ce ponovo biti Srpsko kao sto je nekad bilo Zivela velika Srbija

Crnjanski

pre 7 godina

Vasa Stajić ( ima spomenik u centru Novog Sada, postavili su ga komunisti) je 1918 godine želeo da Srem,Banat i Bačka prvo uđu u sastav Hrvatske pa sa Hrvatskom da uđe u Kraljevinu Jugoslaviju. Sremci dan pre,a onda i Jaša Tomić sa svojim Banaćanima i kandidati iz Bačke su ipak poslušali svoje srce i dušu i reči Jaše Tomića "prvo srpska košulja pa onda Jugoslovenski kaput". Jaši Tomiću je u skorije vreme podignut spomenik u Novom Sadu. Balašević kao dobar srpski "stihoklepac" i muzičar je izgleda i duhovno čedo Vase Stajića.

Mik

pre 7 godina

Sluzio sam vojsku zajedno sa njim u kasarni Marsal Tito u Zagrebu.I tada je bio los kao covek,niko ga u ceti nije voleo.Bio i ostao p..ka.Fudbaler Vahid Halilhodzic je u isto vreme bio u vojsci,svi smo ga postovali i voleli,bio je ljudina,a ovaj,nula od coveka,neki su ga i tukli i cebovali.

Slobo

pre 7 godina

Djordje Balasevic je vanserijski pesnik, umetnik, pevac, zabavljac itd. Medjutim stvarno se dogodio neki kratki spoj u njegovoj glavi kada su u pitanju njegovi stavovi i njegove pesme na politicke teme u i o bivsoj Jugi. Jos ranije kada je na vrlo ruzan nacin ismevao Milosevica ja sam se jednostavno krstio da on moze da se spusti na tako prostacke grane. Pa sam opet racunao da ce se on bar po starost dozvati pameti a on sve ludji i ludji.

Axax

pre 7 godina

Pa kada je sve lepo i bajno u Zagrebu, sto nije pevao Racunajte na nas i Triput sam video tita marsala. Uvlakac bio uvlakac osto. \n

ana

pre 7 godina

Nille i drug iz vojske pravo u centar. odlina procena..

darko

pre 7 godina

Neka,neka,doći će vreme kada nećeš smeti ni po Vojvodini da laješ jer krajišnici pamte dugo.Čuveni Balaševićev poltronizam uz veliku dozu mazohizma.Koliko god da pljuješ po svom narodu to ti se tvoji hrvati više smiju.Tvoje ponašanje je samo potvrda moga ispravnog stava da te ne slušam.

boba

pre 7 godina

Нема се шта рећи осим да овај НАСЛОВ ОДГОВАРА овом.

marko

pre 7 godina

Proizvod jugoslovenstva, njegovo je proslo kao i jugoslovenstvo.

Stevan

pre 7 godina

Procitao sam sve komentare i zakljucio da vecina nema pojma sa stvarnoscu. Djole je provalio BANJALUCKI mafijasko-politicki milje na celu sa Dodikom. Odrzace koncert u Banja Luci tek kad Dodik i njemu slicni budu "ad acta" sa politicke scene. Postoji jos jedna stvar koju niste izmedju redova procitali...ovim stavom Djole brani Srbe i srpske interese u HR! Oni koji ovo ne shvataju ,na zalost,ne vide dalje od svog nosa! A osudjivati coveka po izgledu samo dokazuje primitivizam pojedinaca. Ah da,u malo da zaboravim...kad je Djole ismejavao Milosevica i njegovu kliku,dobijao je pretnje smrcu,rezervisan metak itd. Ne malo potom,svi ti isti ljudi su zesce psovali Milosevica nego sam Djole od pocetka. Saberite se pre nego se oduzmete!

Spartanac

pre 7 godina

A prvi koncert posle 5.oktobra mu bio na kamionskoj prikolici u centru Lazarevca bastionu "revolucije "kakva ironija...

Ponosni Srbin

pre 7 godina

Žvalašević je ustaški smrad!!!n

Lolo

pre 7 godina

Nacionalistički nastrojeni čitaoci .čovek je na žalost rekao istinu.Ali ko ima hrabrosti sagledati je? Ne sećam se da su Hrvati ušli u Srbuju da ratuju, može li mi neko pomoći u sećanju? Ne osporavam proterivanje Srba iz Hrvatske. , ali šta je prethodilo tome?

RS

pre 7 godina

Претходио је Јасеновац,Стара Градишка,јаме по Далмацији... Мало ли је?

Ante

pre 7 godina

Balašević je bio i ostao ljudska, pjesnička, i moralna gromada. On je ono što simbolizira ljubav i bliskost Hrvata i Srba, te toliko bliske narode. Jer dira u dušu jednako i jedne i druge. Naravno, postoji i ona druga strana, mržnja ova dva naroda, najviše jer su toliko slični. Sve je to OK, svatko bira na koju stranu želi. Đorđe nije kukavica. Nije teško iz Srbije govoriti protiv Hrvatske. Teško je svoje grijehe vidjeti, i tu treba HRABROSTI. On svoje radi, a tko će to isto da radi iz Hrvatske, to nije njegov problem, nego naš. Mogu samo da kažem da sam ljubomoran ne što imate MiGove, nego što imate Balaševića. Ali sam i sretan. Dao Bog i nama takvog, i nek zarazi svojom hrabrošću nekog u Zagrebu, vjerujem da hoče, jer njegova veličina i jeste u tome da zna utjecati na ljude. On je iznad plemena i granica, imamo dovoljno domoljuba, patriota, ali ovakvih imamo premalo. Zato će nas uvijek biti dovoljno da ga branimo, volimo i slijedimo. A vi, glasna "večino", patite.

sasa

pre 7 godina

ja bi sve bosance vratio u bosnujelke su zatrovali srbiju!!!

nada

pre 7 godina

Ko ne ume da ceni sopstvenu drzavu I narod, kone ume da sagleda greske svog ali drugih naroda je bioloska greska u zacecu, radjanju I zivljenju. Mara radi tvog znanja ja zivim u Banjaluci u mojoj zgradi zive muslimani, hrvati I srbi, ja sam u vreme rata izbjegla, ovde dolaze pevaci iz Hrvatske svih nacija I nikad nije bilo problema. Ovde na grobljima mirno pocivaju sve nacije nema rusenja, napisa mrznje. Balasevic je izrod kaoi ti Mare a izrodi nigde nisu dobro dosli. Trenutno hrvatima dodje potaman Balasevic da umesto njih pljuje po srbima. Srbi su bili iostali siroke dobre I topleduse, o tome svedoci Jasenovac, Jadovno I Jame pune srpskih zivota sirom Hrvatske.

LALAlala

pre 7 godina

Pakost,zlo i mržnju leči"Ne lomite mi bagreNJe"na svakih 6 sati!

Novi BL

pre 7 godina

Brate Balasevicu nismo te ni zeljni. Kao da si neki bitan lik, stalno pominjes nas grad. Ziv i zdrav bio i Bog te veselio. Pozdrav iz Banja Luke. Imamo mi preca posla no o tebi slusati

Vid

pre 7 godina

On nije Panonski mornar već je Zagrebački podrep.Ako mu je tamo toliko lepo nek se preseli.Daleko mu bilo i sram ga bilo za blaćenje sopstvenog naroda ničim izazvan.

sasa

pre 7 godina

Iz Wikipedije: Đorđe Balašević je rođen u porodici oca Jovana Balaševića i Veronike Dolenec, iz Koprivnice u današnjoj Hrvatskoj.

bojan

pre 7 godina

sto je najgore opet ce napuniti salu ,ja mu sigurno necu doci

Krajina

pre 7 godina

Jednom sam se potukao sa jednim sugradjaninom Djordja Balasevica. Dobio sam silne batine. Nije mi bilo dobro 7 dana. I onda sam se zarekao da nikad vise necu otici u Srpsku Atinu! Jel to ta logika??? Pomenucu samo porodicu Zec koja je upravo u ZG ubijena, a oni koje nisu stigli ubiti danas zive upravo u BL. Eeee moj Dzo! Pozdrav tebi sa Kastela!

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!
UDARNO SAOPŠTENJE

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!

Ronioci 72. brigade za specijalne operacije zajedno sa pripadnicima ronilačke jedinice Žandarmerije i pripadnicima Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su jutros beživotno telo zastavnika Mijodraga Toškovića koji je prilikom jučerašnje realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu nestao u kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

16.04.2024

10:57

Sport

Planeta

Sve miriše na svetski rat! Ovo se dogodilo i pre 80 godina! Nemačka povukla najradikalniji potez protiv Rusije!
SPREMA SE OBRAČUN

Sve miriše na svetski rat! Ovo se dogodilo i pre 80 godina! Nemačka povukla najradikalniji potez protiv Rusije!

Pre dva dana u Litvaniju je stigla avangarda nemačke oklopne brigade, koja će od 2027. godine biti stalno raspoređena u toj baltičkoj državi. Ovo je prvi put od kraja Drugog svetskog rata da je Bundesver trajno rasporedio svoje snage van nemačkih granica. To je veliki izazov za nemačku vojsku, koja se suočava sa nedostatkom bukvalno svega - naoružanja, opreme, municije, a pre svega ljudstva.

16.04.2024

11:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija