• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. M.

30.12.2016

18:26

OTKRIVAMO, DANAŠNJE DEVOJČICE OD DEDA MRAZA TRAŽE NOVE SISE! Tinejdžerke imaju skroz drugačije novogodišnje želje!

Društvo

OTKRIVAMO, DANAŠNJE DEVOJČICE OD DEDA MRAZA TRAŽE NOVE SISE! Tinejdžerke imaju skroz drugačije novogodišnje želje!

Podeli vest

Tek punoletne devojke masovno traže od roditelja da im za praznike poklone veće grudi ili usta... Mnoge od njih se još nisu fizički razvile, pa im savetujemo da ne preteruju sa zahvatima, kažu estetski hirurzi

Tinejdžerke u Srbiji masovno zahtevaju od svojih roditelja da im za novogodišnje praznike, umesto skupocene odeće ili putovanja, poklone nove grudi.

Tek punoletne klinke, koje se fizički još nisu čestito ni razvile, dolaze u privatne klinike za plastičnu hirurgiju pre praznika, kada su veliki popusti, i zakazuju termine za estetske operacije.

Nekima taj poduhvat finansiraju roditelji, a neke godinama štede i izdvajaju od džeparca kako bi sebe častile većim grudima ili punijim usnama. 

Opšta pomama

Direktorka opšte bolnice "Analajf" dr Ana Miholjčić ističe za Informer da devojčice te zahvate obavljaju nekoliko dana pre dočeka Nove godine kako bi imale dovoljno vremena da se oporave i "zablistaju" u najluđoj noći.

Kumstvo zbog silikona

Prema rečima estetskog hirurga dr Dimitrija Panfilova, bez obzira da li pacijentkinja ima 18 ili 35 godina, darivanje silikona je pravi izbor i odlična investicija. Koliko su njegovi pacijenti zadovoljni, govori činjenica da je devojci kojoj je ugradio silikone, kasnije bio kum na svadbi.
- Kada žena poveća grudi ili usne, ona spoji lepo i korisno. Pravi dokaz za to je moje kumstvo sa jednom pacijentkinjom, koje traje već deceniju i po. Posle ugrađivanja silikona u grudi, njen momak je prosto poludeo za njom. Za mesec dana ju je zaprosio i zakazao venčanje. Bio je očaran izgledom svoje verenice, a u znak zahvalnosti njih dvoje su me pitali da im budem kum. Naravno da sam od srca prihvatio - seća se dr Panfilov.

- U poslednje vreme postoji neverovatna pomama za ugradnjom silikona pred Novu godinu. Devojke se bukvalno otimaju za termine, jer osim što im nudimo praznična sniženja i poklone, ovaj period je idealan i za odmaranje nakon zahvata. Decembar nam je uvek krcat, intervencije imamo svaki dan, i do 30. decembra nema predaha - naglašava dr Miholjčić.

Ona otkriva da je baš nedavno jedna 19-godišnjakinja sebe častila novim "paketićem" grudi.

- Sve je više tinejdžerki kojima je najveća novogodišnja želja da imaju veće usne ili grudi. Mi smo tu kao Deda Mraz da im to ispunimo. Pre neki dan je devojčica u pratnji majke došla da poveća grudi i tako sebe obraduje za praznike, a mi smo joj kao dodatni poklon blago povećali usne. Njenoj sreći nije bilo kraja, a za nas to nema cenu - objašnjava dr Miholjčić.

Prema rečima estetskog hirurga dr Dimitrija Panfilova, u njegovoj klinici savetuju tinejdžerkama da ne preteruju sa zahvatima. 

print

- Iako smo ažurni tokom cele godine, sve više devojčica od 18 godina zakuca na naša vrata pred Novu godinu i Božić. Tek punoletne devojke, uz podršku najbližih, ulepšavaju svoj izgled i tako postaju privlačnije i sigurnije u sebe. Kod nas je i dalje zastupljen prirodan i lep oblik poprsja od 300 do 400 kubika, odnosno do dva broja veće grudi, jer sve preko toga bi bilo neprirodno i preterano - otkriva dr Panfilov. 

Nedavno nam je došla jedna devojčica u pratnji majke i ugradila nove grudi, a mi smo joj kao poklon povećali usne
dr Ana Miholjčić,
direktorka opšte bolnice "Analajf" 

Kako kaže, predrasude o silikonima odavno su postale prošlost na našim prostorima.

- Žena koja ugradi silikone zrači seksepilom, mnogo je sigurnija i zadovoljnija, naročito kada je neko mlad i kada tek treba da se zaljubljuje, osniva porodicu, lepo se oblači. Mlade dame pored novih grudi, sebi daruju i korekciju nosa, usana ili liposukciju - priča ovaj plastični hirurg.

Silikoni, pa provod

Estetski hirurg Igor Maljković otkriva da pored srpskih tinejdžerki, u njegovu kliniku pred praznike masovno dolaze i devojke iz susednih zemalja koje u Beogradu spajaju lepo i korisno.

- Apsolutni trend među devojčicama jesu nove grudi, ali manje veličine, koje prirodno izgledaju na njihovom još nedovoljno razvijenom telu. U ovo vreme dolaze nam i tinejdžerke iz susednih država! One za praznike sebe počaste novim grudima, usnama ili nosem, a onda ostanu u Srbiji i dobro se provedu u novogodišnjoj noći - naglašava dr Maljković.
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ljube

pre 7 godina

Tako je to kad su mladima nametnute pogrešne vrednosti, bolje da su umesto punjenja grudi silikonima napunile glave obrazovanjem jer mladost i lepota će brzo proći a onda će kukati

VOJISLAV

pre 7 godina

dao bih ja njima najvecu motiku pa na njivu da vidis kako bi se sve zateglo i nabubrilo

Ja

pre 7 godina

Gadi mi se gde zivim! Nema se sredstava za lecenje dece od najtezih bolesti, ali zato ovi najtezi moguci bolesnici i satanisti jedva cekaju da napune decu "uglednih" roditelja silikonom, sa sve osmehom na licu i crvenom kapicom! Bog neka vam vrati i jednima i drugima kako ste zasluzili!I vama koji nemate trunku medicinske etike, i vama koji od besa ne znate vise sta cete sa sobom i vasoj ispraznoj poganoj decurlliji, vi ste svi zajedno djubre najgore, olos smrdljivi!

Milica

pre 6 godina

Bože što to uopšte traže da im se povećaju grugi ja imam 13 gidina i zadovoljna sam svojim grugima....❤

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Šokantno, ali istinito! April je crni mesec za Partizan na "Marakani"!
Fudbal

Šokantno, ali istinito! April je crni mesec za Partizan na "Marakani"!

Na stadionu Crvene zvezde danas (18.00, Arena 1 premijum) je na programu 173. po redu "večiti derbi"! Biće to 36. duel Crvene zvezde i Partizana odigran u aprilu. Crveno-beli su uspešniji sa 14 ostvarenih trijumfa, naspram devet pobeda koliko su u četvrtom mesecu u godini ostvarili crno-beli!

20.04.2024

10:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija