• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sputnik

04.01.2017

22:02

(VIDEO) TESLINA MAŠINA UNIŠTAVA VIRUS GRIPA: Najveći srpski naučnik, imao rešenje za LEČENJE BOLESTI!

Društvo

(VIDEO) TESLINA MAŠINA UNIŠTAVA VIRUS GRIPA: Najveći srpski naučnik, imao rešenje za LEČENJE BOLESTI!

Podeli vest

Nikola Tesla prvi je uočio značaj telesnog i prirodnog elektriciteta za zdravlje i izrađivao je elektroterapeutske uređaje, kaže za Sputnjik filozof i jedan od najboljih poznavalaca Teslinog dela Vladimir Abramović

Nevidljivo more talasa, koje nas zapljuskuje svake sekunde, ima svoje mirne struje - talase visoke frekvencije i male snage, zatim „pastelne struje“ - vidljiv deo elektromagnetnog spektra, ali i opasne orkanske struje - zračenje vrlo male frekvencije razorne snage.

Svakog trenutka svi ovi talasi se lome i sudaraju oko čoveka i u njemu. Teslino shvatanje medicine temeljilo se na regenerativnoj terapiji. „Tesla apsolutno nikada nije išao kod lekara. Lečio se jednim visokofrekventim transformatorom koji je pravio takve struje koje mogu da prođu kroz tkiva“, objašnjava Abramović.

On precizira da struja inače ide samo po površini.

„U Teslinom patentu, modulisano polje imalo je osobine koje je deaktiviralo viruse. Virusi su zapravo mali kristali koji nemaju moć samoreprodukcije nego moraju da uđu u rezonancu sa ćelijom, pa da indžektuju svoj sadržaj u nju.

PAŽNJA, MUTIRANI VIRUS GRIPA POKOSIO SRBIJU: Zaraženo više od 200.000 ljudi, najteža epidemija u poslednjih deset godina!

Zatim preko DNK šalju informaciju da se reprodukuju. A sve to je direktno uslovljeno elektromagnetskim poljima“, kaže Abramović.

Public

Tesla je prvi uočio (1890. godine) da je elektromagnetna ravnoteža u ćelijama osnovni preduslov za zdrav, normalan život. Ovu Teslinu postavku potvrdio je narednog veka nemački inženjer i fizičar Robert Endros, koji je serijom eksperimenata utvrdio da unutrašnji elektricitet omogućava ćeliji da radi prema sopstvenom ritmu.

Kad do nje stižu talasi intenziteta koji je jači ili slabiji od njenog, oni remete taj prirodan ritam, odnosno ravnotežu (po principu rezonance) i ona ubrzava, ili usporava svoj rad, počinje da greši u radu, odumire, ili se nekontrolisano deli izazivajući rak.

Abramović ističe da ono što mi zovemo virusnom inkubacijom, da je to momenat kada virusi, sitni kristali u neaktivnom stanju, lagano ulaze u rezonantu sa našim centralnim nervnim sistemom.

„Ako se trećim poljem to asinhronizuje, virusi ne mogu da deluju. I Tesla je pravio takve aparate još 1901. godine. I takav patent postoji i za mitozu bakterija, odnosno za deobu bakterija koje imaju cikluse. Ako se deluje tačno, recimo svaka dva sata tim aparatom, bakterije se jednostavno neće reprodukovati i antitela će onaj mali broj bakterija vrlo brzo da neutrališu.

Public

Prvi oscilatori su bili glomazni i sa pogonom na parni kotao, a izuzetan uspeh postignut je kada je Tesla uradio prenosni minijaturni oscilator koji je popularno nazvan „Mini-Tesla“, ili „Džepni Tesla“.

Lečenje Teslinim strujama je vremenom postalo vrlo efikasno u lečenju pre svega bolesti kičme, reume, artritisa, ali i za jačanje organizma i psihičko ozdravljenje.

Teslina medicina danas se primenjuje samo u osnovnom obliku, preko magnetnih polja i visokofrekventnih struja. Magnetna polja omogućavaju da se organi obnove na izvestan način, pošto je elektricitet u osnovi svih struktura.

Visokofrekventne struje su u stanju da zaustave deobu bakterija i na taj način stvaraju uslove imunom sistemu da uspešnije brani organizam. Oba Teslina aparata za lečenje visokofrekventnim strujama nalaze se u Beogradu u Muzeju Nikole Tesle.  

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Vanja

pre 7 godina

Ako se zna princip rada, zbog cega se ne krene u serijsku proizvodnju i upotrebi kao alternativno sredstvo u lecenju gripa.

nati

pre 7 godina

Da,sta se ceka,pokrenite proizvodnju da svakom moze biti dostupno,ako je efikasno.Takve plocice su bile jedno vreme u prodaji, samo ne znam ko ih je proizvodio a videla sam jednu i cak je isprobala.\n

moravica

pre 7 godina

Pa pustite to u rad u muzeju, a bolesni neka prolaze tuda.

clan biblioteke

pre 7 godina

A sta bi farmaceutska industrija prodavala ako bi Teslini patenti funkcionisali?????

draza

pre 7 godina

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH STIGAO VAM JE U EVROSRBIJU MUTIRANI VIRUS GRIPA( VEROVATNO SU GA AMERIKANCI POSLALI ) PALITE TESLINU MASINU DA POBIJE VIRUSE NEKA TOMA UPALI KAZU DA JE DRZI U BAJCETINI UZ SAMI KAZAN ZA RAKIJU PALI TOMO KOKAJ VIRUSE HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija