• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.Crnomarković

05.01.2017

15:30

(FOTO) PORODIČNA DRAMA NA BEŽANIJSKOJ KOSI: Otac izbacuje osmogodišnju ćerku na ulicu!

Društvo

(FOTO) PORODIČNA DRAMA NA BEŽANIJSKOJ KOSI: Otac izbacuje osmogodišnju ćerku na ulicu!

Podeli vest

Beograđanka Mirjana Kovač i njena maloletna ćerka A.J (8) nakon novogodišnjih praznika ostaće bez krova na glavom, pošto je sud doneo rešenje da se hitno isele iz stana u ulici Trajka Rajkovića na Bežanijskoj kosi!

Da stvar bude gora, majku i devojčicu iz stana izbacuje upravo otac, Predrag Jovanović, inače uspešan poslovni čovek i generalni menadžer firme "Interproject Gemmacom" koja u svom vlasništvu ima više hotela na Balkanu između čega i poznati kantri klub "Babe".

Reporteri Informera prisustvovali su juče pokušaju iseljavanja majke i ćerke na Bežanijskoj kosi.

Na samom prilazu stanu u kome živi zatekli smo brojne komšije i prijatelje čvrsto rešene da do kraja brane Mirjanu i njenu ćerku, koja je od oca umesto putovanja, igračke ili knjige za Novu godinu dobila izbacivalje na ulicu. Kada smo ušli u stan, Mirjana Kovač nam je objasnila kako je došlo do ovog ružnog i mučnog scenarija.

- Razveli smo se 2009. godine kada nam je ćerka imala samo dve godine i on je tada ostavio ovaj stan da mi živimo u njemu. Čak je i na sudu rekao da on svojom voljom izlazi iz zajednice i da neće praviti nikakav problem. Međutim, nedugo zatim on je odlučio da nas ipak izbaci iz stana. Pokrenuo je sudski postupak i dobio ga i sada smo mi prinuđeni da idemo na ulicu. Iskreno nije mi do mene, ja mogu i u parku da spavam, nego mi nikako nije jasan čovek koji sopstveno dete izbaci na ulicu - ispričala nam je Kovačeva.

Novak Đurović

Ova vidno očajna majka nam je rekla da je jedino što traži nekoliko nedelja da uspe negde da se preseli sa ćerkom.

- Pomirila sam se sa tim da želi da nas izbaci i to ne mogu da promenim. Jedino za šta sam molila je da se iseljavanje pomeri za 29. januar kako bih uspela da se sa ćerkom preselim u drugi stan. Vlasnik tog stana koji želimo da iznajmimo je u inostranstvu i vraća se tek za tri nedelje. Međutim izvršitelji i on ni za to nisu imali razumevanja i insistiraju na tome da nas izbace za vreme praznika. Gde ću i šta ću sada sa detetom? A uz to još nisam dobila ni odgovor na prigovor koji sam podnela u zakonskom roku - iskrena je Kovačeva koja ne krije ni to da je i dete u izuzetno lošem stanju:

- Ćerka je u totalnom šoku zbog svega što se dešava. Zvala me je učiteljica u školu da me pita šta je sa njom. Mene je čak moje dete zamolilo da je ispišem iz škole kako bi mogla meni da pomogne. Kad sam to čula srce mi se slomilo - završava naša sagovornica.

Novak Đurović

Iseljavanje Mirjane i njene ćerke trebalo je da se dogodi juče, dva dana uoči Božića, ali je sudski izvršitelj ipak sve odložio za 18. januar jer se nije pojavila policija i Centar za socijalni rad.

Što je najgore i ovaj datum bio je dobra volja sudskog izvršitelja, pošto je otac, koji je sa advokatom bio ispred kuće zahtevao da se njegova bivša žena i osmogodišnja ćerka na ulicu izbace najkasnije sledeće nedelje.
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Bibi

pre 7 godina

Poznajem licno zenu i verujte kada biste znali celu pricu ne biste tako pricali. Uzasno je kroz sta su njih dve prosle.

Peđa kralj

pre 7 godina

Srce ti se slomilo miro,kako je to moguće?! Moraš imati srce da bi ti se to dogodilo.

mira

pre 7 godina

Komsija Darko Mladic vec primio komsincu i dete kod sebe dok se ne snadju.Zasto to ne objave?

Istina

pre 7 godina

Ta mira i taj peđa su sastavili možda dve godine zajedno veze,od tada je živela kao bubreg u loju,retko koju ženu tako neko izdržava i u braku...ali ona prokleta htela preko hleba pogaču,a neradnik!Pa su se zarotirali sa bračnim parom iz Zemuna koji su milioneri,što bi naš narod rekao svingeraj.Poludeli od trošenja otetih para,oni sada ratuju a glave padaju ljudima pored!To nema ni u španskim serijama.

Jadranka

pre 7 godina

Zasto lažeš??? Kakav komsija je primio kad ona zivi sa komsijom Dušanom Mihaljcicem u njegovoj kuci isto na Bezanijskoj kosi a ima i stan u centru grada koji joj je kupio otac deteta i ona ga izdaje. Znaci nije mučenica na ulici. Uzas kakvi komentari.

komšijaprekoputa

pre 7 godina

Komšo,pa bar je tebi poznato da Mira ima svoj stan koji joj je otac deteta kupio..Pa nerazumem gde je to primaš?Sem ukoliko svoj stan nije izdala al za te pare može drugi da iznajmi..I komšo istine radi,on je 6 meseci moli da se iseli,al džaba.I usput,priča se da mu je tražila 50hilj evrića da izadje.Jes mi bila komšinica al daleko joj lepa kuća!Srećan Badnji dan!

brizna_mamica

pre 7 godina

@Mira trofrtaljka ... znam ja vrlo dobro i sta voze i gde su i sta rade oboje su kompletni sljam koji se retko gde moze videti. Da ovde ima neke istine drigaciji bi bio koncept cele price jer ta brizna mamica je imala i posao i stan i odlican auto dok nije pocela sa deka duletom swingerom da se zabavlja (ako se to tako moze nazvati) sta radi starleta u pokusaju i propali slucaj na kamati koji je javni cinkaros u gradu Beogradu sa 70godina...pa na zalost razvlace jednog normalnog coveka koji je pre svega za njih jedan veliki gospodin pa onda sve ostalo.

Lala iz Banata

pre 7 godina

Поштено би било и сасвим људски и професионално - да се чује и друга страна....Не би СУД баш тако пресудио и избацио напоље мајку и ћерку да нема и нешто "треће" - што овде нисмо сазнали...? ... Да чујемо и "њега" ....Што Вам је било тешко ... - да га приупитате....? Како то....? И......- Зашто тако...? Можда би се... - изненадили...?!

Maja

pre 7 godina

Vecina ovakvih "mocnih" muskaraca su tezak olos, tako da devojcice pamet u glavu kad pojurite za necijim parama. Ljudski kvaliteti su bili i bice uvek bitniji od platezne moci doticne gospode. Devojke, skolujte se da budete finansijski nezavisne i da vas niko ne omalovazava.

Vladimir

pre 7 godina

Majo, da je situacija obrnuta ti bi napisala kako se otac kurvao i kako je imao rok 5-6 godina da se snadje ali nije htjeo. Tada bi napisala kako je otac kriv za sudbinu djeteta, kako je majka ostala na svome.... Sta ako je majka ovog lika varala na svakom koraku, sta ako je ovaj lik predlagao da cerka ostane sa njim dok se ona ne snadje iako je to trebala ranije da uradi....... U sustini, Majo ne s.ri!

zoran

pre 7 godina

Sta god da se izdesavalao izmedju odraslih, djubre si ako se svetis preko deteta i tu nema sta da se raspravlja niti pravda bilo koji roditelj. Izbaciti rodjeno dete, 8 godina starosti, moze samo poslednji olosh i tacka. Imam cerku i znam sta govorim i sta osecam prema svom detetu. Nema te sile koja bi me dovela u takvu situaciju kao ovog, ne znam ni sam kako da ga nazovem, jer covek nije.

Sany

pre 7 godina

I da ga je varala na svakom koraku da li je to razlog da ih izbacuje u sred zime napolje. Sta je dete krivo? A ti bi trebalo da znas kakvi su muskarci koji imaju kes. Kako te nije blam da na ovaj nacin komentarises. Da li si uopste primetio da je u centru price DETE. Ja bi mu oduzela stan i po sili zakona prenela vlasnistvo iskljucivo na dete.

Snezana

pre 7 godina

A ti si Vladimire neka faca. Nije te majka sreco vaspitala, da kad pravis decu, svuda u svetu, pa i u ovoj sugavoj Srbiji, budes musko, pa obezbedis tu zenu i dete.. Ne pravis od sebe mentola. Znas. Ali to je samo u slucaju da imas majku koja je od tebe napravila muskarca, ne jaja..u. Mada, kako vidim nekima treba prezer.. I za mozak... Cudna sprava.

pc

pre 7 godina

Ne branim nikoga ali iz ovoga clanka se ne moze zakljuciti sta se tu izdesavalo. Novinari koji pisu ovakve clanke trebali bi da daju relevantne podatke kako citaoci ne bi osudjivali jednu ili drugu stranu ili nagadjali sta se tu desava. Ovde ste ocrnili ovog coveka I mozda ste u pravu, a mozda I niste. Nrp. recimo da je majka okretala dete protiv oca, ili da je npr. on napravio DNK analizu i saznao da nije otac deteta ili milion drugih razloga.

nole

pre 7 godina

Sarmerka se udala za muskarca sa stanom i imovinom.U razvodu se borila za staratrljstvo nad cerkom i racunala da ce joj neko zbog toga pokloniti stan.Redovno je kasirala alimentaciju ali je doslo vreme da je ostala sa onim sa cim je usla u brak plus cerka.Nema potrebe za kuknjavom i galamom.Mnoge se udaju da bi udobno zivele na tudj racun.

školovaTi

pre 7 godina

Ma,kako da neee... Sud je gospodo zasedao i čuo obave strane i doneo odluku. Sada ona priča svoju priču ,priču JEDNe strane i hoće nešto da ušićari na patetiku..Kao izbacuju "njeno dete"..ma nemojte... Preuzmi odgovornost ženo za svoj život i život svoga deteta,ako si već htela dete,eto dobila si...samo da sada neko drugi izdržava i tebe ...ehhh....

nati

pre 7 godina

Ove izvrsitelje bi trebalo pohapsiti,kakav je nas sud i pravo, nista ne iznenadjuje,u svakoj normalnoj pravnoj drzavi, muz napusta kucu a deci i zeni ostavlja krov nad glavom,samo kod nas se deca i zena izbacuju a AGA ostaje da se siri i kocoperi,sram vas bilo, sve vas koji ucestvujete u tom zlu,vi nemate nimalo mozga ni casti ni dostojanstva, kad tako nesto mozete da radite jednom nemocnom detetu i majci.Sram vas bilo,ovo nije drzava, ovo su podkupljeni zlocinci i kriminalci koji rade u pravosudju.Gde su sad Premijer i Vlada,neka vide kakva im je drzava i koji olosi rade u njoj.Pod hitno procesuirati sve ove idiote koji su dogurali do ovakvog ljudskog dna i taloga i na ulicu isterali dete i majku.\n

Nesa

pre 7 godina

Kako ovo razumeti. Same se udaju za onog koga su same izabrale. Misle da su navatale lovatore, sigurnost, moc. A onda kad pocnu, ti isti njihovi izabranici, da brisu sa njima cipele vucaraju se po novinama. Gospodjo draga, vi ste vase rodjeno dete doveli u takvu situaciju i sto se mene tice jako ste neodgovorna majka.

zeljko

pre 7 godina

Pravi gospodin i dobar otac. Ima sve zivo a vlastitom detetu uskracuje krov nad glavim. Gde li ce mu dusa ?

Miloš

pre 7 godina

Pa, gde su sada novinari da snime i objave za koju cicu želi ovaj stan.Da ga prikažu narodu kakav je to nečovek ?!

alicante

pre 7 godina

Pa zar zeni ne ide 50 % imovine nakon razvoda ili mozda gresim.Izadji pa trazi pola od imovine ako nije vec prepisao na nekog kao Keba na zenu .

Mira

pre 7 godina

Ide pola, samo ako su stekli nesto zajedno u braku. Ovako se ne deli nista. Predpostavljam da je ovaj stan vec bio njegov, i da se ona uselila tamo.

KoleM

pre 7 godina

Ima pravo samo na pola imovine stečene u braku. Ono pre braka je njegova posebna imovina.

mvidekanic

pre 7 godina

Neulazeći u razloge brakorazvodne parnice i svu ujdurmu koju ista donosi jedino što nikad kao takozvani jači pol u kom se nezalazim neču moći razumeti a to je dali ovakva gospoda su svesna da ih žena rodila i gde idu njihovi postupci u odnosu na te iste koje su ih dojile, učile hodati disati pisati trčati i.....

marko

pre 7 godina

Evo je jos jedna" ugrozena " zena koja opet koristi decu da bi sebe obezbedila.

BOKI

pre 7 godina

To je poznati žuti ološ i šljam koji je stekao bogatstvo otimajući od gradjana Srbije zajedno sa Miškovićem i žutim ološem.

Moje cutanje skupo kosta

pre 7 godina

Otac,uspesni biznismen, ako ne voli vise tu zenu, mogao bi da ima obzira prema rodjenom detetu, pogotovo sto je u ovo godisnje doba to vrlo nehumano.Mislim da to ni Zakon ne dozvoljava.Kakav je to covek,nemam, reci.

Marcco

pre 7 godina

Nije teško zaključiti da je dotičnoj svašta ponuđeno ali htela je da sa par godina braka i ucenom preko deteta reši sve svoje probleme doživotno. E pa ne može. Uostalom, dete dobija alimentaciju najmanje 25% njegovih prihoda, a žena, pošto nije invalid, dobija samo 50% stečenog u braku...

sale

pre 7 godina

Zena nije jelena nadj nego jedna veoma fina gospodja ... a muz zeli da je izbaci da bi se sa deckm uselio jer je posle nje nasao decka ... nula od coveka izbacije rodjeno dete na ulicu

nada

pre 7 godina

Otac kao kolac !!!!!!!!!!!!!!! Kada ostari i bude nemocan trazice cerku i od blata je praviti ali ce tada biti kasno !!!!!!!!!!!!!! Olosu jedan !

sima

pre 7 godina

Ovde ne treba , komentar , nego idiota odmah hapsiti , da ostavi dete na miru.

ASM4

pre 7 godina

dosao je danas sa deckom da izbaci cerku na ulicu ... sramota , rodjeno dete na ulicu a decka u kucu ... pih\n

bubasvaba

pre 7 godina

Koliko košta potpis ovakve presude jer je nenormalno da se maloletno lice liši osnovnih prava za život ????? po kom zakonu koji stav i tačka tog zakona ????? Ovo je klasično iživljavanje nad decom što u nijednom zakonu nije dozvoljeno .

Ko

pre 7 godina

Karma je jako zeznuta stvar, a to ovi lovatori ne shvataju, na zalost neko ce tesko ispastati, uvek se nadam ti koji su i pravili takve stvari, a ne neki neduzni clanovi porodice, ali se tako uvek zavrsi na zalost, mozda ce taj cika da shvati sta radi rodjenom detetu.

Majka i baka

pre 7 godina

Nasilnik i bogatas sa Dedinja isterao je moju kcerku i unuku iz kuce ciji je i ona bila uknjizeni vlasnik. Onda joj je Sud oduzeo njeno uknjizeno vlasnistvo, bez ikakvog pravnog osnova i jos ona mora da plati bogatasu oko 13000 E za njegove sudske troskove. Moja kcerka i unuka su podstanari, ali nasi Sudovi i njihovi izvrsitelji ne mare za decu i zene.Moga zeta nije briga kako ce moja kcerka platiti njegova potrazivanja i da li ce njegova kcerka imati sta da jede. Ti ljudi nemaju obraza, a  nasim Sudijama i politicarima koji stite samo tajkune porucujem: SRAM VAS BILO \n

Marcco

pre 7 godina

Za to što mora da plati 13 000 sudskih troškova neka se žali svom advokatu koji ju je palio da može da otme sve što poželi.

molim objasnjenje

pre 7 godina

Njemu su zamaglili lice, ZASTO, a zenu lepo pokazali, alo ljudi ko je ovde normalan, da li sudstvo, mediji, iiiii ili

zima

pre 7 godina

Ne pisete sta je radila I cime se bavila ima neki razlog dali je nisu snimale balkanske prevare ili je DNK utvrdijo da nije to dijete toga gospodina,treba sve ispitati pa davati komentare I svasta pisati.Covjek biznismen a ona oce mozda da mu zguli pola imovine

nenad radakovic

pre 7 godina

Informer je namerno ili slučajno zaboravio da napiše da je pomenuti otac već kupio jedan stan majci deteta,poklonio Audi A4,samo da bi mogao da viđa svoje dete.Kao i to da se zahtev majke proširio i na kuću ukoliko želi da mu dozvoli da viđa svoju ćerku. Žalosno ali istinito.

Ladovina

pre 7 godina

Tačno,bravo,retko da neko napiše istinu ...ostali samo pljuju bezveze i osuđuju,žena ako je ta uopšte žena je zloća teška

dragan

pre 7 godina

Kako uspete da skoro svaki put ukaljate nepristrasnost novinarstva nego se uvek stavite unapred na jednu stranu a ne pada vam na pamet da pitate drugu stranu.. Ta zena se možda sudi 5 godina i nije joj ova situacija pala sa neba nego je sud tako sa razlogom odlučio! Druga stvar,sud je dosudio sigurno 200 eura alimentacije imajući u obzir visinu plate bivšeg supruga pa neka i sama doda toliko plus dečiji i zivece. čovek je, verovatno, zaradio sam taj stan pre braka sa njom, živela 6 lepih godina u tuđem stanu posle razvoda i sada kada treba da izađe, sada pljuje po njemu.! Nije se bivši muž odrekao deteta, neka proba da mu preda starateljstvo nad detetom pa će videti kako se otac lepo brine!  nSramota sto zloupotrebljavate novinarstvo stavljajući se na jednu stranu skoro svaki put!n

Predrag

pre 7 godina

Bravo Dragane za komentar.Promišljen i pametan!

Marko

pre 7 godina

Ako sam ja dobro razumeo ovde je sporan datum iseljenja. Medjutim poznavajuci lik i delo doticnog, njegov emotivni partner N.R. poznatiji kao Zare isistira na hitnom iseljenju majke sa detetom. S R A M O T A

Dule Swinger

pre 7 godina

Hahahahahaha....znamo miru, ispod mire 300 đavola vire

Ogi

pre 7 godina

Gde se i u ovom slučaju vidi gde "oštećena" strana ispriča svoju priču koju ona misli bez obzira što je i posle toliko godina suđenja sud doneo pravu odluku. U korist oca koji voli svoje dete, jer to lično znam i gde njega niko ništa ne pita već postoji samo priča jedne strane gde je potpuni idiotizam. Siguran sam i znam da Predrag svoje dete nikada neće izbaciti na ulicu.

lud sud

pre 7 godina

ja samo imam pitanje, po kom je osnovu sud dodelio dete majci koja ne moze da mu obezbedi krov nad glavom umesto imucnom ocu? ja mislio da se gleda najbolji interes deteta? nisu mi jasni ovi nasi sudovi.

Vojvoda

pre 7 godina

Čovek je ološ koji je isterao rođeno dete da bi u tu kucu mogao da dovede svog dečkića koji se skoro uključio u ove komentare.pozz za zareta

Kon

pre 7 godina

Vojvodo da ti nisi slučajno neka vojvotkinjica čim stalno neke momke pominješ?Tema je dete a ne tvoja sexualna orijentacija..Fuj.

u magnovenju

pre 7 godina

Nece ona na ulicu. Seli se u drugi stan koji ce morati sama da placa. Dobija verovatno dobru alimentaciju.

Milan

pre 7 godina

uspesan poslovni covek i menadzer u firmi u kojoj sa radnicima zakljucivani nezakoniti ugovori o radu,nezakonito umanjivane plate koje su kasnile po vise meseci,neuplaceni doprinosi u PIO fond od 2011 godine,davani nezakoniti otkazi,CCH Babe vise ne rade ,firme protiv koje se vodi vise desetina sudskih sporova,menadzer kpji ne postuje i ne postupa po konacnim sudskim presudama,menadzer firme koja je platila ogromne sudske troskove za izgubljene sporove protiv radnika koje je izbacio na ulicu, uspesni poslovni covek kpji se bavi lazima,falsifikovsnjem,obmanama i koga ceka jos gomila izgubljenih sudskih presuda i ogromnih dugovanja prema bivsim radnicima.TO je... uspesan poslovni covek.n

Istina

pre 7 godina

Vecina muskaraca se, u ovakvim situacijama, zenama svete preko dece! Kada daju deci, oni na to gledaju kao da daju zeni! Zasto im ne bi ostavio stan?! Ona o tom detetu brine, hrani ga, vaspitava, skoluje, odvodi i dovodi, kada je bolesno, ona je uz njega, a njemu, pored svega sto ima, tesko je da ostavi detetu normalan krov nad glavom! O traumama i da ne pricam! Dete nije trazilo da se rodi, oni su ga hteli! Koliko vidim majka sve cini da svom detetu obezbedi lep i normalan zivot! A otac?! Pretuzno!!!

Jovana

pre 7 godina

"Ma za tu sponzorušu svi u gradu znaju,ološ i prevarantkinja, lažno svedoči za 100€ znam da je uslovljavala čoveka da joj kupi stan,samo da bi rodila dete!A sada se zabavlja sa nekim čičom od 70god,propalim zemunskim biznismenom i sigurno reketiraju ovog čoveka preko deteta.Bravo za tatu što je rešio da stavi tačku!

Vojvoda

pre 7 godina

Jovanice vidim da si upućena da joj taj cicica pomaže i njoj i detetu, A kad si tako pametna i sve znaš znaš li skim je pre dečkića Žareta živeo taj pošteni otac.za koliko ces ti svedočiti da ovo što sam napisao nije istina.... Za 110e

Jovana

pre 7 godina

Vojvoda smesan si. Kad se potpises svojim imenom i prezimenom mozemo da pricamo o cifri 100, 110€ ili mozda 3 kvadrata pvc stolarije!!! Uzdravlje!

Milos

pre 7 godina

Predraga bi mnoga deca pozelela za oca, samo sto vi ovde imate jednu stranu price, onu plasiranu, a istina vas ne zanima!

Darija

pre 7 godina

Svi znaju da je ta gospodja dobila već jedan stan u vlasništvu od tog čoveka..Takodje ceo Zemun priča da jedan propali fudbalski radnik sada živi sa dotičnom i da je zbog nedostatka sredstava za život želeo sa njom da reketiraju čoveka...Kako ćete praćkom na tenk?Srećan Božić svim čitaocima informera!

u tvorzu s ovim

pre 7 godina

ne bi ti brale ovako neso smeo da radis nugde u svetu! i to jos prema rodjenom detetu, ne mogu da shvatim!

majka i baka

pre 7 godina

Mogu da zamislim kako se ta osmogodisnja devojcica oseca.I moja unuka ima 8 godina i znam kako joj je tesko u dusici kada otac ne zeli  da je vidi mesecima. Koliko god pokusavamo da je zastitimo , ne mozemo bas sve sakriti, jer njen otac je porucio da se ne zalimo na Sudsku odluku kojom su ostale bez svog vlasnistva, jer imaju mnogo novca i jake veze u Sudovima.Porucio je to po njoj.\n

Marcco

pre 7 godina

Od 2009. godine se ovo razvlači a sada joj je sporan datum izvršenja. Koliko je meseci prošlo od presude? Najmanje 6 meseci od pravosnažne a od prvostepene verovatno dve godine. Gospođa računa, neće on to da sprovede, zbog deteta. Očigledno od 2009. godine čovek pokušava da sprovede svoje pravo, sudski ili po dogovoru, ali gospođa je "pametnija". Koristi dete i od tog deteta, za svoju ličnu korist, pravi emotivnog invalida. Da joj je stalo do deteta, odavno bi se dogovorila. Detetu ne trebaju 300 kvadrata na Bežanijskoj kosi, niti 3000 evra mesečno. Uostalom, dete će to jednog dana da nasledi imovinu. To treba njoj, a posle ovakvih žena za dete, nažalost, ne ostaje ništa.

Dragica

pre 7 godina

Naivne budale veruju u njenu verziju price jer ih je omadjijala lazima. Sva sreca pa dete raste, brzo ce da ukapira ko je ko. Sve se nosi iz kuce, on ima normalnu porodicu, moje komsije, a ona? Ne poznajem ih. A novinari ko novinari, pisu...To im je posao , zar ne? A sta je nas posao, ljudi moji? Da prepoznamo lazno prenemaganje i ne verujemo u svaku glupost Jelene Nadj i njoj slicnih.

Pegi

pre 7 godina

Ne znam da li vi citate isto sto i ja? Lepo pise da je sporan samo datum iseljenja, zena ne trazi nista, samo vremena. Da li mislite da mozete tek tako da spakujete desetak godina zivota? Ko jos koga dva dana pred Bozic izbacuje na ulicu, izvrsitelji su hteli ocigledno da odloze izbacivanje, ali je otac insistirao da bude 5 januara...ej na minus izbacujes rodjeno dete!!! Dakle niko tu ne prica o avionima i kamionima, samo o ljudskosti koju ovaj otac NE poseduje. Meni nije normalno ne pustiti rodjeno dete da uziva u praznicima i svom raspustu spokojno, pa onda iseliti zenu i dete.

Natasa

pre 7 godina

Traži nekoliko dana fol da se snađe,tužna priča!Imala je vremena od 2008. da razmišlja o tome,toliko je sud usporio odluku.Opet je neku poganost mira smislila sa svojim intimnim dekom .

Dragica

pre 7 godina

@pegi, mozda je stitis jer je znas, ali realno pogledaj, cak je i tebe zavarala. Ne bi jedan gospodin to radio detetu,on bi verovatno voleo da je dete s njim, ali ti nasi glupi zakoni... Ona pred devojcicom od 8 godina tj i ranije dovodi nepoznatog muskarca koji sirotici deda moze da bude , pa sama pomisao na to je jeziva. Dete pati za ocem, ali mozda i majka pati za ocem pa je dovela starijeg coveka u kojem je pronasla ocinsku figuru?! Svakako jedna veoma nesredjena porodica, zao mi je deteta, sto umesto da se sad sanka jedan vikend sa mamom, jedan sa tatom, nju razvlace po kucama zarad cega? Novca? E dragi moji, i bogatas i siromah zavrse na istom mestu. Samo sto "bogata" majka, nece detetu nista uspeti da pruzi osim tudjeg novca...Tuga!

Pravedna

pre 7 godina

Treba cuti i drugu stranu!Zene su danas toliko pokvarene,jure tajkune,politicare,sportiste,samo one koji su puni kao brod.Pored njih bludnice,a onda kada dodje do razvoda i dusu bi im uzele. Zar je normalno da traze alimentaciju od 4000eu?Navikle zene na lagodan zivot,pa sto bi se one mucile kada ima ko da placa.Danas kada ljudi zive sa 150 eu i jedva prezivljavaju,one izlaze u javnost i bez malo srama pricaju o ciframa o alimentaciji da se coveku zavrti u glavi. Ja sam zena,ali se prosto gadim od danasnjih zena sta su sve spremne da urade da bi stekle bogatstvo.Ne verujem da je taj covek takav monstrum da bi izbacio dete usred zime iz kuce.Ko zna sta se tu desava. Kako seješ tako ćeš i da žanješ!

Darija

pre 7 godina

Bravo za komentar!Pošto ga ja znam lično,činjenice su sledeće.Za 1,5 god zajedničkog života sa Predragom dobila je,dete,stan od 35kvm sa garažom potpuno optemljen na svoje ime,novi Audi A4,alimentaciju mesečnu od 500evra,20hilj e na račun za nedaj Bože,putovanjw i,6 god života u lux kući,sve dok nije sa nekim dedom počela da ga reketira za novac preko svega ovoga što sam navela!To ti je sva istina.."Sirotica"al u glavu!

Axax

pre 7 godina

Vlasnik stana verovatno je doticni. Gospoda sa cerkom zivi sedam godina u tudem stanu, da je mislila o cerki za sedam godina bi pokusala da resi stambeno pitanje, ali verovatno je bilo ovako lakse. Negledajte to da on izbacuje cerku, vec zenu koja mu nije niko i nista. Na koji nacin covek da dođe do svoje imovine.  Da je zena bila postena slucaj nebi dosao do sudskog izvrsiteljan

Zoki

pre 7 godina

Axax na " vlasnik stana je verovatno doticni " pise lepo u tekstu ko je i sta je ne razuem prvu recenicu. Za sedam godina bi pokusala da resi stambeno pitanje DA! Ali ne bi uspela jer ovo je SRBIJA i ne mozes da resis stambeno pitanje osim ako ne prodajes drogu. On ne izbacuje ZENU vec izbacuje CERKU ako je verovati ovom tekstu. Idu u paketu tako da nema izgovora.

Rango

pre 7 godina

Stvarno mi je jasno zasto smo dosli na ovako ljigav ljudski moralni nivo , zasto je sve pogresno i niko ne prica o tome , zasto su idoli starlete kurve i kriminalci huligani , zasto ste ljigavi i bez vrednosti. Da vi pokusavate da opravdate postupak ovog bednika , da svoju cerku isteruje na ulicu ili iz kuce , pa koliki olos moras da budes. A zamislite kakvi ste onda vi koji ga pravdate.Ma ona moze da bude najgora na svetu i da je mrzi i sve to razumem ali cerkicu od 8 god.

Vango

pre 7 godina

Polako,sve sad ide po redu,sledeće je starateljstvo nad malim anđelom jer je majka potura u sve njene frke i dete istraumirano i nema detinjstvo a još pored te iste majke i njenog dekice-momka prisustvuje nemoralnim scenama,i pritom svi joj u familiji imaju papire iz laze,a takođe otac privređuje a ona nema izvor prihoda.Dekica joj dao da kao drži igraonicu,dete neko jadno iscepalo glavu i ne mogu roditelji da tuže jer je deka jak u zemunskoj policiji.

Istina

pre 7 godina

I mene je otac izbacio kao bebu sa 6.meseci iz kuće, zajedno sa majkom. Ološ ostaje ološ!

Nikola

pre 7 godina

Dao Bog biznismene da ti za lekove trebalo kao sto ti treba taj stan, gde si maloletnu cerku isterao na ulicu govedo jedno.

Borislav

pre 7 godina

Mirjana je odavno dobila stan od Predraga i vozi audi A4 koji joj je Predrag ostavio.Mirjana nece da napusti kucu od 250 kvadrsta u kojoj zivi sa drugim covekom.To je ono sto nju boli i ono cega ona nece da se odrekne.Sve godine koje je provela ziveci sa Pedjom nije radila nista i bila je zasticena u alsvakom pogledu dok je nije uhvatio u prevari.To je jedina i prava istina.Ona ima stan u koji moze da ide sad ako hoce i to je dobila od Pedje.

Borislav

pre 7 godina

Mirjanina prica nije istinita.I ove price o nekom Zaretu su najobicnija budalaszina.

Draža

pre 7 godina

Sram da nas bude za ovakve komentare...razočaran sam.. Mnogo smo loš narod.

Informisan

pre 7 godina

Miro kako mozes da lazes da ste se razveli, kada nikad niste bili u braku??? Kako mozes da lazes da nemas gde, kada ti je Pedja kupio stan da bi ti rodila dete, ti ga licno ucenila???Kako ti Miro nije zao deteta? Samo lova ti je bitna Mirjana! ! !

Darija

pre 7 godina

Majka zloupotrbljava prava deteta izlažući dete medijima i situacijama koje su neprimerene za dete tog uzrasta.Prvo majka ima stan u vlasništvu u novoj zgradi koji joj je otac deteta kupio,smatrajući to normalnim.Kakvi parkovi i ulica koju majka pominje.?Laž!Drugo,zahtev za iseljenje deteta postoji od Juna 2016 ali majka 6 meseci odbija da izadje..Treće majka deteta zloupotrebljavajuć dete,lako može da izgubi starateljstvo jer lični interes stavlja ispred interesa deteta. Toliko

kosmaj

pre 7 godina

On nije pravi vlasnik cluba Babe. U najvecoj rupi su napravili hotel. Zasto? Sta mislite. :)I zasto bi nas cudilo sto na sudu sve moze da dobije. Realnost je to u nasoj zemlji. Nazalost.

Karmen

pre 7 godina

Samo bolesni umovi mogu da poveruju u priču da otac izbacuje dete iz kuće.A to što izbacuje ženu verovatno nije bez razloga.

Brizna_mamica

pre 7 godina

Ova brizna mamica, cije je zanimanje lovac na bogate deckice kao politikin zabavnik od 7 do 107godina, je od svog bivseg muza dobila stan u centru beograda koji izdaje za lepe novce a zivi kod svog propalog sponzora i poznatog beogradskog cinkarosa Duleta swingera(70god) u vili sa bazenom na bezaniskoj kosi. Inace ova brizna mamica je mladja i od duletove dece. Kada je ovom idilicnom paru ponestalo finansija na sve nacine pokusavaju da se ogrebu od njenog bivseg muza koji nema nikakve potrebe da finansira gerijatrijske troskove njenog novog "mladića". Audi a4 koji joj je bivsi muz poklonio ona je sjebala sa svojim novim saputnikom za troskove kamate na kojoj su bili kako bi finansirali lagodan zivot. Sad ga su dotakli dno ovakve dame nam se razvlace po novinama i pljuju bivse muzeve koji su sada za njih misaona imenica.

Mira trofrtaljka

pre 7 godina

Reno je od duleta swingera,on je na slici drugi s' leva sa tom kao beretkom a peđa drugi s' desna.A taj auto stoji parkiran kod te kuće sa bazenom na okretnici 76 kod bolnice BK,tu mira stanuje već 5 godina uporedo....kad dođe leto orgije prave tu i kamere su na sve strane!

Majka i baka

pre 7 godina

@Marcco-  Ne poznam gospodu i ne mogu da joj sudim, ali sigurno znam da ta  devojcica pati i da ce kao i moja unuka , ranije da sazri.\n

bleta

pre 7 godina

Naravoučenije muškarcima da ne prave decu sa skotovima kao i da ne žene iste...

Majka i baka

pre 7 godina

@Marcco - Ne znam zasto ste ozlojadeni, ali niste shvatili. Moj bogati zet je mojoj kćerki pomocu  svojih veza u Sudu oduzeo njeno uknjizeno vlasnistvo, bez ikakvog pravnog osnova.Njegov advokat od moje kcerke trazi te silne novce.On joj je uzeo sina , a ona je ostala sa kcerkom. Ali to nije sve.Sud je odredio da ona placa alimentaciju multimilioneru sa Dedinja. Ti ljudi dobiju sve sto pozele , koliko god suludo izgledalo.Otac mog bivseg zeta sa svojim vezama i novcem je gospodar srece i tuge  mojih unuka.Ako ih je to usrecilo, onda im se isplatilo. n

Jovana

pre 7 godina

Gde ste sad novinari da uslikate u kakvom je stanju ostavila kucu ova ucveljena majka????? Demolirala je sve od parketa plocica preko prozora saune i svega sto je u istoj kuci zatekla!!!! No nista cudno ni od Mire trofrtaljke!!!!!

Maja

pre 7 godina

Ma to je Mira iz Borče,sad sam je po slici prepoznala!Pobegla je kuće i svoje majke Zoke sa 14 godina.Ne razgovora ni sa svojim roditeljima,jer su sirotinja ali čestiti ljudi.Nije tebe srećo majka vaspitala da su vrednosti nešto a ne tudj novac...Eee Mirjana uvek si bila nerealna i gazila preko ljudi,šteta.Pozz od Maje iz škole

Kon

pre 7 godina

Ova sponzoruša je potpuno demolirala kuću sa nekim dedom Dušanom Mihaljčićem iz Zemuna.Tako komšije pričaju,a po Zemunu na pijaci su počeli sa prodajom stvari što su ukrali od tog čoveka koji je vlasnik i otac deteta.Može li bednije od toga?

Milena

pre 7 godina

Ova žena je očigledno bolesna psihički ako je pored stana i ostalih materijalnih pogodnosti uradila ovako nešto.Uništiti potpuno kuću pri napuštanju u kojoj dete treba sa tatom da boravi je čin van razuma.Toliko o njenoj brižnosti kao majci.Toj ženi treba pomoć psihijatra,to je tako očigledno!

Ivan

pre 7 godina

Mirjana,mogla si kako hoćeš ali ne i dokle hoćeš!Svi su ti govorili da se unormališ ali ti po svome.Neka ti deda novi kupi veći stan ako ti je onaj koji imaš mali.Evo ga samo što nije, sve trči...Svu vam sreću želim

Zoka

pre 7 godina

Kakva životna greška,loše procene ove majke.Ali uvek glupost i pokvarenost idu u paketu!

Gagi

pre 7 godina

Nemojte više toj beznačajnoj sponzoruši da dajete na važnosti,ostavljajući komentare.Prepustite je zaboravu i anonimnosti gde joj je i mesto.

Andrej

pre 7 godina

Kako seješ tako žanješ.Čim sebe dovedeš u situaciju da te izvršitelj izbacuje znači da nisi poštena.Čim ti zoveš novinare,čim ti pljuješ i prećutkuješ dobijeni stan,SVE SI REKLA O SEBI. Za pametnog dovoljno.

Marco

pre 7 godina

Dete je sa tatom na skijanju i uživaju za zimski raspust!Pravi tata,kao što smo i znali!Uživajte

Drug

pre 2 godine

Znam lično čoveka.Ima dobru dušu i svakom hoće da pomogne.Izuzetno je imućan i sva imovina je njegova.Bivsa zena je obezbedjena ali je zelela previse.Ćerku niko nije izbacivao.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija