• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. Š.

19.01.2017

15:39

NAPAD NA POLICIJU! Pijani izgrednici nožem nasrnuli na policajce u Malom Mokrom Lugu!

Društvo

NAPAD NA POLICIJU! Pijani izgrednici nožem nasrnuli na policajce u Malom Mokrom Lugu!

Podeli vest

Policajci sa Zvezdare L.M. i R.J. pretučeni su u noći između srede i četvrtka kada su ih ispred kafane "Majami lug" u beogradskom naselju Mali Mokri Lug napala trojica izgrednika

Patrola policije došla je po pozivu vlasnice kafane koja je prijavila da M. L. (34), S. R. (31), i P. J. (37) prave probleme u lokalu. 

Policajci su izgrednike zatekli u blizini kafane, a jedan od njih imao je nož u ruci. Kada su im uniformisani policajci prišli, trojica muškaraca počela su da ih psuju, kinje i tuku. Jedan od trojice uhapšenih zaleteo se i svom snagom pesnicom udario policajca u glavu. 

Ubrzo su sva trojica delikvenata privedeni. U policijskoj stanici je utvrđeno da svaki od njih ima preko dva promila alkohola u krvi, ali i bogat policijski dosije. Uprkos tome što su pravili probleme u kafani, napali policajce i oglušili se o njihova naređenja, dežurni tužilac ih je posle trežnjenja pustio na slobodu uz krivične prijave. Dvojici policajaca konstatovane su povrede, ali to nije bilo dovoljno da napadači ostanu u pritvoru. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
nikola

pre 7 godina

Sada bi voleo da premlate dezurnog sudiju, pa da vidimo dali ce opet da ih neko pusti da se brane sa slobode. Salu na stranu. Pitam se dokle nam je doslo sudstvo? Dali treba sve sudije ,tuzioce , advokate poslati na doskolavanje.\n

Lala iz Banata

pre 7 godina

Рак рана српског правосуђа је ТУЖИЛАШТВО...легло КОРУПЦИЈЕ... Све "мој до мојег" са жутом - партијском књижицом...Све кадрови Тадића у Србији - Пајтића по Војводини....Нема лустрације....Вучић...- "заспао" на испиту зрелости, да се не "замери" западњацима на некаквом кобајаги "реваншизму"....Па задржао старе -"Проверене" лопине ЖУТИХ, који ће му и доћи главе....!! Сваког дана се види да су ТУЖИЛАШТВА основна кочница реформи правосуђа, што због политике која их је постављала, што због МИТА - који хара....!! Поготово, када је реч о нагодби Браниоца и Тужиоца! Ту се мажњава!

GMBoraKostic

pre 7 godina

Mogućnost "nagodbe" sa Tužilaštvom je OSNOV KORUPCIJE.Tome se hitno i zakonski mora stati na put! To je otvoreni poziv "Tužioca", za:" priznaj i daj pare"...A mi tražimo minimalnu kaznu ! To je - PRAVNA KORUPCIJA ! To je sramota za pravosuđe.

aleksandra

pre 7 godina

za napad na policiju ide se u zatvor, jer je to napad na državu. Sudiju u zatvor......

lilit

pre 7 godina

Vratite Narodnu miliciju i njihove starešine i Beograd će biti miran grad, a ove inspektore sa Megatrendom, Union i sl na obuku, ali mozga...

mali fica

pre 7 godina

Tako je to kod nas . Ako radi Policija neradi Tuzilastvo, ako radi Tuzilastvo ne radi Sud. To vrzino Kolo nikad da stane. Tako da lopovi, kriminalci,siledzije, sverceri i ostali kriminalci zive i rade bezbrizno.

Sremac

pre 7 godina

Žive i rade uz obilatu pomoć policije i tužilaštva.Vrzino kolo ce se rasplesti ubrzo,jer pošten svet ne može da živi od lopova koje štiti policija.Tragedija od države,divlji zapad.Kako nam se policija tužioci i sudije ponašaju,dobro je da još uvek nije izbio rat između kriminalaca i poštenog sveta.Bitno je da saobraćajci samo iz frižidera što ne iskoče,a da li neko krade nema veze.Užas.

bole

pre 7 godina

Sto se tice toga uvesti Americki zakon, pa da vidimo sta ce biti.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija