• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs/informer.rs

26.01.2017

09:55

GORIVO OPET POSKUPLJUJE?! Evo koliko ćemo plaćati za litar!

Društvo

GORIVO OPET POSKUPLJUJE?! Evo koliko ćemo plaćati za litar!

Podeli vest

Gorivo bi narednih meseci moglo da poskupi oko tri dinara, a do kraja godine još toliko, pa bi benzin mogao da se prodaje za oko 147 dinara, a evrodizel za oko 156 dinara.

Razlog za nove cenovnike biće poskupljenje nafte, koja trenutno košta 53 dolara za barel. Prognoze govore da bi crno zlato do kraja godine moglo da se prodaje i za 60 američkih dolara, prenose beogradski mediji.

Milan Rakić, predsednik Udruženja privatnih benzinskih stanica rekao je za medije da je poskupljenje goriva neminovno zbog rasta cene sirove nafte.

Zanimljivo je da se veliki deo stanovnika Srbije gorivom snabdeva u susednim zemljama, Makedoniji, Bosni i Hercegovini, Mađarskoj - kome je šta bliže, jer je gorivo po litru u tim zemljama jeftinije i do 40 dinara.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sladjan

pre 7 godina

nemoze toliko poskupeti koliko ja mogu platiti!!!!!!

Bosanac

pre 7 godina

A bosanci i makedonci verovatno uvoze naftu sa meseca pa kod njih nikada ne poskupljuje,manite se ovih demagoskih razloga,tipa poskupljenje na svetskom trzistu,hladna zima,sunce u julu itd,pravi razlog je taj sto ne mozemo da naranimo ove nase lopove,sve otese.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17