• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta/Informer.rs

27.01.2017

17:19

TUGA BOŽIJA! Penzionerka Trajka morala da lomi nameštaj kako bi imala drva za ogrev!

Društvo

TUGA BOŽIJA! Penzionerka Trajka morala da lomi nameštaj kako bi imala drva za ogrev!

Podeli vest

Penzionerka Trajka Stanković iz Lebana bila je prinuđena da lomi kauče, stolice i ostali nameštaj iz svoje kuće kako bi ga koristila za ogrev, saopštilo je danas lokalno Udruženje penzionera i upozorilo na težak položaj najugroženijih penzionera

- Predstavnici udruženja obišli su neke ugrožene i naišli na strašne prizore - kod Trajke Stanković u Vojvode Putnika 79 u Lebanu. Da bi preživela hladnoću, izlomila je kauče, stolice i nameštaj, tako da su joj sobe sada prazne - piše u saopštenju udruženja.

Udruženje navodi da je predhodnih godina po povoljnim cenama obezbeđivalo drva za ogrev članovima s najmanjim penzijama, ali prošle jeseni nije uspelo da se dogovori sa "Šumskim gazdinstvom", pa su mnogi penzioneri ostali bez ogreva.

U saopštenju se dodaje da su u međuvremenu na adresu udruženja svakodnevno stizali zahtevi za pomoć.

- Imajući sve to u vidu, udruženje je potražilo ljude koji žele da pomognu. Odmah se javio preduzetnik Papović da pokloni izvesnu količinu ogreva, dok je lokalna samouprava obezbedila prevoz - navodi se u saopštenju Udruženja penzionera.  


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
XXL

pre 7 godina

Gde je sad Onaj ministar da babi objasni da ide da obavlja društveno koristan rad da zaradi sebi za drva?

Drzava

pre 7 godina

A sto ne napisaste kolika je penzija ove bake,tuga,jad i cemer,tezak polozaj najugrozenoijih penzionera,pa takvih je 90% ,maltene da nema penzionera koji nije ugrozen...

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija