• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. C - M. M. D.

01.02.2017

19:12

OTKRIVAMO, ĐOKOVIĆI PAZARE NOVU NEKRETNINU: Noletov otac kupuje imanje Damira Dokića za 1.800.000 evra!

Društvo

OTKRIVAMO, ĐOKOVIĆI PAZARE NOVU NEKRETNINU: Noletov otac kupuje imanje Damira Dokića za 1.800.000 evra!

Podeli vest

Srđan Đoković još od novembra pregovara sa ocem teniserke Jelene Dokić oko kupovine kuće od 540 m2 i imanja od 18 hektara u Vrdniku... Razgovori su u završnoj fazi, očekujemo da uskoro potpišu ugovor, otkriva Damirov prijatelj Fedor Pušić

Otac Novaka Đokovića Srđan planira da kupi velelepno imanje Damira Dokića u Vrdniku vredno 1,8 miliona evra, ekskluzivno saznaje Informer!

Stručnjaci: Damirova kuća je unikat!

Da Dokićeva kuća može da zadovolji sve potrebe i onih najimućnijih rekao nam je Miroslav Cvetković, stručnjak za nekretnine.
- Fruška gora je veoma atraktivna destinacija zbog lepe prirode, ali to i nije toliko važno za vrednost ovakve kuće. Najveće bogatstvo te nekretnine je što je jedinstvena, odnosno nema puno ovakvih građevina, sa sportskim terenima, prostorom za gajenje konja, ribnjakom... Međutim, bitno je i kako je kuća građena, na kakvim temeljima, kakvi su podovi, i mermer, i svi ostali detalji. Za takav megaluksuz zainteresovani bi sigurno izdvojili i 1.000 evra za kvadrat - kaže Cvetković.

Đoković i otac srpske teniserke Jelene Dokić još od novembra pregovaraju o kupoprodaji kuće od 540 kvadrata i imanja od 18 hektara, koji se nalaze na najatraktivnijoj lokaciji na Fruškoj gori!

Dokić već dugo pokušava da proda svoje ogromno porodično imanje u Vrdniku, jer nema sredstava da ga održava, dok Đoković odavno želi da kupi kuću na nekom mirnom mestu u blizini Beograda.

Informer je nedavno pisao da je već pazario plac na Pavlovačkom jezeru kod Rume, desetak kilometara od Vrdnika, gde planira da sagradi još jednu kuću.

Završni pregovori

Naša saznanja potvrdio je Fedor Pušić, direktor Agencije za ruralni razvoj opštine Irig, inače blizak prijatelj Damira Dokića.

- Istina je da Damir i Novakov otac pregovaraju o kupoprodaji imanja na Vrdniku. Koliko znam, od novembra su se sastajali nekoliko puta i pričali na tu temu. Posao još nije sklopljen, ali Srđan je veoma zainteresovan, pregovori su u završnoj fazi i očekujem da njih dvojica uskoro potpišu kupoprodajni ugovor. Kao direktor Agencije za ruralni razvoj u Irigu, ali i kao Damirov blizak prijatelj, dobro sam upućen u pregovore i prvi ću znati kada posao bude sklopljen - kaže nam Pušić i dodaje:

Public

- Đokovići već imaju plac na Pavlovačkom jezeru, koje je svega desetak kilometara udaljeno od Vrdnika, i oduševljeni su tim krajem, pa me zato i ne čudi što su odlučili da ovde kupe još jednu nekretninu. Iskreno, malo je kuća i imanja u Srbiji koja su tako lepa, luksuzno opremljena i imaju toliko sadržaja kao ovo koje ima Damir Dokić. On je u sve to dao mnogo sebe, a o novcu koji je uložio izlišno je i govoriti. Sada se malo povukao, nema više ni snage ni sredstava da sve to održava i logično je da planira da proda imanje - rekao nam je Pušić.

Šta sadrži Dokićevo imanje

* 540 kvadrata kuće sa šest soba
* 1.500 kvadrata pomoćnih objekata
* 5 ha placa oko kuće
* 13 ha voćnjaka
* 40 m dugačak podrum za vino
* tri garaže
* štalu za konje
* teniski teren, teretanu, saunu...

Srđan Đoković i Damir Dokić juče nisu odgovarali na naše pozive, ali je otac Jelene Dokić nedavno najavio da će prodati kuću i imanje u koje je uložio praktično svu svoju imovinu.

- Imanje je veliko, a mene su stigle godine, nemam ni snage ni sredstava da to održavam. Prodao sam već destileriju za rakiju, pre toga i četiri konja, a imao sam divne lipicanere... Sada prodajem voće za rakiju, od toga živim, krckam imovinu. A moje imanje je velelepno, ima rasvetu, ribnjak, podrum vina i rakije, štalu - rekao je Dokić pre nekoliko meseci.

Mnogi se interesuju

Damir je inače oglas za prodaju imanja postavio pre nekoliko meseci na sajt Nekretnine.rs, a zaposleni u toj agenciji kažu da ga Jelenin otac nipošto neće prodati ispod 1,8 miliona evra.

Public

- Za kuću Damira Dokića ima mnogo zainteresovanih kupaca, vodili smo kod njega na Vrdnik i neke veoma poznate ličnosti, biznismene, imućne ljude. Imena ne smemo da pominjemo, to je poslovna tajna. Neki hoće samo deo imanja, a neki bi da se cenjkaju, međutim, Damir hoće da proda imanje isključivo u komadu i ne ispod cene od 1,8 miliona evra. Kuća je u odličnom stanju i u nju ne treba ništa da se uloži - rekli su nam agenti portala Nekretnine.rs.
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
DraganNS

pre 7 godina

Sportisti sve pokupovase po Vrdniku, prvi komsija Dokica je kosarkas Micov, a nedaleko odatle i Milan Macvan ima plac... i treba! \n

Vuki

pre 7 godina

Sta ga briga, gurnuo dete u taj tenis, unovcio, i ajd sad investiraj u nekretnine, a sto je ovaj odlepio od dog reketa, nema veze..

M1P1

pre 7 godina

Један големи цар од човека!!n

Sima

pre 7 godina

To ce morati da dele sa snajkom,uskoro kad digne sidro ,onda bolje nek sacekaju

Radovan

pre 7 godina

Tužno i žalosno. Džabe pare i imanje kada se porodica raspala! A da imam toliko para kao Djoković nikada ne bih kupovao tudju kuću. Ne mogu da pričam zašto jer mnogi ne bi razumeli. I čemu toliko imanje? Nije pošteno!n

oskar

pre 7 godina

Simpatična vest, ali netačna. Nole gradi kuću od temelja, neće da uzima tuđu. Damir će već naći nekog kupca.

Dare

pre 7 godina

Komentar ti je u skladu sa nickom, za oskara, pa Srđan kupuje vilu sebi a ne za Novaka, uostalom, sad je takvo vreme gde je izvestan kolaps evra tako da je kupovina ovakvih nekretnina dobra investicija.

Bane

pre 7 godina

Pa šta ima da pregovaraju pola godine kad je očigledno da Damir vilu daje ispod cene a to je jedino što je uspeo da spase od onih hrvata koji su mu upropastili i opljačkali ćerku Jelenu, uostalom kuća je još na oglasima aktivna.

somi zajecar

pre 7 godina

samo se pitam sta bi prodali da im deca nisu igrala tenis u inostranstvu, vec u jadnooj srbiji.

Car

pre 7 godina

1000 eva za kvadrat te lepote, a ja platio u Rakovici 1200.Spojite me odmah sa ovim"strucnjakom" za nekretnine,dajem na nevidjeno1500.

Zozon

pre 7 godina

Bracika moj, prodaje se cela kuca sa imanjem, a ne 20 kvadrata.

Sale

pre 7 godina

Pa i hoce! Ali to verovatno nece da nas izvuce "bule". On je to sto jeste. Problem su oni "mutni" tipa: seceranci, kokosari, trgovci strujom, vlasnici kojekakvih medija, vlasnici sponzorusa, starleta i pevaljki, nevladini i............

iki

pre 7 godina

Ne kupuje noletov otac vec nole. Odakle njegovom caletu pare? Oni su se svi kao paraziti njemu nakacili i kao podrazumeva se da izdrzava i strica i celu siru porodicu, da niko nista ne radi, da bahato trose, komunalije ne placaju za one terene na 25.maju godinama. Sad jos i brata ludaka u sekti koji je i njega navukao, ko zna koliko tom pepeu placaju za njegovu mudrost. Inace srdjanu djokovicu ces pre zub da izbijes nego dinar iz dzepa tako da znate ko ce to sve da plati

Da je Jelena slusala oca

pre 7 godina

....mogla je imati nekoliko ovakvih zdanja, ne samo u Srbiji, vec i sirom - sveta! Ali, Bikic je imao veoma "tvrd i cvrst" razlog, da podje za njim, i krene - nizbrdo! Put od sjaja do ocaja, cesto je i - kratak, a "zadovoljstva iz "interesa" - prolazna! Kada, nekada veoma perspektivna Jelena ostane bez "para", pored onih neradnika oko nje, onda ce videti, ko joj je zeleo - dobro! I, Srbija ima puno dobrih momaka, ali nju je majka - "vaspitala"!!!

Gavrilo

pre 7 godina

Što ne pitaste Fedora za koliko Opština Irig prodade vinariju ??? Ako Damirova kuća vredi 1.8 miliona evra onda vinarija i podrum u Irigu vrede najmanje 10 puta više.

rocky

pre 7 godina

iriski podrum je prodala opstina dok je na njenom celu bio vlada petrovic i ds. dao ju je ispod svake cene. zato mu je posle mire kovacevic kupio kucu u rumi od 70000evra i jos ga je zaposlio kod sebe u vinariji kao menadzera

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija