• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/blic

01.02.2017

23:15

NE DIRAJ ŽIVOTINJE NAĆI ĆEMO TE: Zastrašujući izgled članova udruženja Levijatan, govori da se ovi momci ne šale!

Društvo

NE DIRAJ ŽIVOTINJE NAĆI ĆEMO TE: Zastrašujući izgled članova udruženja Levijatan, govori da se ovi momci ne šale!

Podeli vest

Ne diraj životinje, naći ćemo te", glasi slogan udruženja "Levijatan", pokreta koji za sebe tvrdi da brine o napuštenim i zlostavljanim životinjama. Grupa istetoviranih mladića, sakrivenih iza fantomki, poziraju na slikama u majicama ovog udruženja i prete mučiteljima životinja da se "neće dobro provesti" ako ih oni pronađu

Nekoliko istetoviranih i nabildovanih momaka sa fantomkama poziraju na jednoj od slika ovog pokreta, za koju je označeno da je napravljena ove godine. Svi su u crnim majicama sa logom “Levijatana”, crtežom medveđe šape.

- Mi smo organizacija iz Beograda. Telefon ne smemo da vam dajemo, jer samo predsednik može javno da se izjašnjava. Pozdrav - odgovor je koji smo dobili na pitanje da li možemo da uradimo priču o njima.

Ovi mladići na svojoj fejsbuk stranici tvrde da se brinu o životinjama sa ulice ali i onima koje su zlostavljane, što su potkrepili brojnim slikama i video snimcima.

- Ovo je Jovanka. Mešanac stafa i doge verovatno, posto ima 3-4 meseca a oko 15-ak kila. Jovanku smo spasili sa đubrišta na Čukarici... Jovanka traži dom, pa nam pomozite i podelite ovu lepotu- piše uz sliku psa na jednoj od njihovih objava od 26. januara.

 

 

Delovalo bi kao još jedno udruženje za zaštitu životinja, da ne prete nasiljem i objavljuju preteće poruke: "NE DIRAJ ŽIVOTINJE, NAĆI ĆEMO TE" i "Nekada si sejao Strah, a sada je Strah došao po tebe”.

Vođa grupe je izvesni Pavle Bihali, koji je na svom fejsbuk profilu objavio slike osuđenog kriminalaca Luke Bojovića i ubijenog Radeta Rakonjca uz parole iz vremena dok su obojica bili u Arkanovim "Tigrovima". Na profilu je i fotografija Nikole Bojovića, ubijenog brata Luke Bojovića, kao i slike u kojima pozira u majici sa likom Luke Bojovića i parolom: "Istinom protiv svih".

U video poruci od 10. januara, koja traje skoro sat vremena, Pavle Bihali, vođa grupe, objasnio je kako je udruženje nastalo i dobilo ime

 

 

 

- Ljudi ne prestaju da nas jašu i siluju zbog imena "Levijatan". Ako stvarno misle da smo sekta, nemam komentar na to. "Levijatan" je sistem državnog uređenja gde svaki čovek se vraća u onaj stadijum gde je čovek čoveku vuk, i ne čini ništa što ne bi da se čini njemu. "Levijatan" se spominje i u knjizi “Mobi Dik”. To je morska neman, životinja je i nema veze sa đavolom i dmeonima - kaže Bihali u on video poruci.

U istoj poruci on priča i o vaspitavanju dece.

- Jedno su deca od tri-četiri godine, drugo magarac od 13-14 godina. Kad vidite da udara, šutira mačku, stavlja joj petardu u d*pe, zavalite mu šamarčinu. Ako nisu od malena vaspitana da vole životinje, ona će ih i maltretirati - odgovorio je Bihali na pitanje izvesne gospođe "Šta raditi kada vidite dete koje maltretira životinje na ulici”.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
deda Raša

pre 7 godina

Preuzimaju li i odgovornost za decu koju su izujedali njihovi sticenici? A sta misle sa crnokosuljaskom uniformom, da nekoga zastrase? Batina ima uvek dva kraja, pretnjama se nista ne postize, podize se srpski inat.

molim

pre 7 godina

Ove siledzije sto pre u rudnik,na odsluzenje zbog pretnji.Rad je koristan za razvijanje mozga,a i za razvoj drustva.( Kad bi njihovu decu rastrgla necija dzukela?!)\n\n

Sasa

pre 7 godina

Bolke da stitu Srpski i osvete Srpski narod na KOSOVO NEGO STO TU IZIGRAVAJU DEBILE OKO ZIVOTINJA.

stefke

pre 7 godina

Bitit ce ubiveni. El ovo neki novi kristijan ?

aca

pre 4 godine

SVAKA CAST I POSTOVANJE za levijatan koga treba takodje zastititi cak i od ovih sto pisu komentare

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija