• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta/Informer.rs

03.02.2017

07:38

OPREZ! Na pojedinim deonicama mogući odroni!

Društvo

OPREZ! Na pojedinim deonicama mogući odroni!

Podeli vest

Saobraćaj na putevima u Srbiji odvija se bez zastoja zahvaljujući povoljnim vremenskim uslovima, ali se vozačima savetuje oprez zbog mogućih odrona na deonicama u dolinama reka i klisurama, saopštio je danas Auto-moto savez Srbije (AMSS)

Poseban oprez neophodan je pri prolasku kroz Grdeličku, Sićevačku i Ovčarsko-kablarsku klisuru, kao i u dolinama Drine i Ibra i na đerdapskoj magistrali, navodi se u saopštenju AMSS-a.

Prema informacijama Uprave granične policije, na putničkim terminalima graničnih prelaza nema zadržavanja dužih od 20 minuta, a na teretnim terminalima na graničnom prelazu Batrovci na izlazu iz Srbije čeka se oko 60 minuta.

Saobraćaj na obilaznici oko Beograda, na mostu Ostružnica, danas će se do 17.00 časova odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila zbog radova na sanaciji kolovoza.

Zbog radova na postavljanju petlji, saobraćaj će danas do 15.00 časova biti izmenjen na deonici Banja Koviljača - Radalj i odvijaće se jednom saobraćajnom trakom.

Na snazi je obustava saobraćaja zbog radova na starom Obrenovačkom putu, na mostu preko Save, koji će trajati do 15. marta.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija