• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. Kostić

05.02.2017

20:03

ČUDOTVORNI PREPARATI BILJANE PEJČIĆ SA STARE PLANINE: Izlečila neplodnost kod više od 1.000 žena!

Društvo

ČUDOTVORNI PREPARATI BILJANE PEJČIĆ SA STARE PLANINE: Izlečila neplodnost kod više od 1.000 žena!

Podeli vest

Samo tokom prošle godine 81 beba se rodila zahvaljujući mojim biljnim preparatima, čiji sam recept dobila u jednom manastiru... Pomagala sam i poznatima, jedna popularna pevačica je zahvaljujući meni postala majka

Biljana Pejčić (49), nekadašnja babica koja već godinama živi na Staroj planini, tvrdi da je zahvaljujući čudotvornim biljnim preparatima izlečila neplodnost kod više od hiljadu žena. Biljana kaže da se samo tokom 2016. godine zahvaljujući njoj rodila 81 beba.

Za recept svojih preparata kaže da je tajna, ali otkriva da ga je dobila u jednom manastiru, gde se i sama lečila od neplodnosti. Čak i neke poznate ličnosti, među njima i jedna vrlo popularna pevačica, postale su majke zahvaljujući njenim biljnim eliksirima.

Pomoć u manastiru

Biljana objašnjava da je sve krenulo još pre tridesetak godina, kada i sama nije mogla da zatrudni, pa je potražila pomoć u alternativnoj medicini.

Zbog Biljane sam postala majka

Olgica N. (40) i njen suprug samo su jedan od parova koji su godinama pokušavali da dobiju potomstvo, ali nisu uspevali u tome. Tek kada su se obratili Biljani za pomoć stvari su krenuli nabolje.
- Trinaest godina sam pokušavala da ostanem u drugom stanju, isprobala sve metode i ništa nije pomoglo. Na kraju smo se moj suprug i ja obratili Biljani. Pila sam biljne čajeve po njenoj recepturi i posle pet meseci ostala u drugom stanju. Sada imamo dvoje dece i suprug i ja smo presrećni što smo se konačno ostvarili kao roditelji - rekla je Olgica.

- Lekari su mi rekli da nikada neću postati majka. Bila sam očajna, ali nisam htela da odustanem. Upoznala sam davno monahinju iz jednog manastira koja je proučavala lekovito bilje. Ona me je naučila mnogo o prirodi i njenom lekovitom dejstvu, ali i onom najvažnijem, da nikada ne odustajem! Pila sam čajeve od lekovitog bilja i, gle čuda, ostala sam u drugom stanju! Danas imam troje dece i četvoro unučadi - priča Pejčićeva i dodaje da je nakon toga svoj život posvetila proučavanju steriliteta i pomaganju ženama koje ne mogu da zatrudne:

- Tokom prvih petnaest godina u radu sa ljudima i njihovoj borbi sa sterilitetom u 70 do 80 odsto slučajeva problem su bile žene. Međutim, poslednjih 15 godina situacija je obrnuta, sada je taj procenat vezan za muškarce. Najveći problem je poremećaj hormona stresa. U zavisnosti od slučaja do slučaja, lečenje traje od tri do šest meseci, a nekada i duže.

Mnogim parovima nije teško da prevale put čak do Stare planine i zakucaju Biljani na vrata tražeći pomoć. Dolaze joj i iz inostranstva, a pomogla je i mnogim poznatim ličnostima.

Bekstvo iz grada

Biljana Pejčić otkriva da joj je nakon udaje jedina želja bila da pobegne od gužve i posveti se prirodi.
- Rođena sam i odrasla u Prokuplju. Kratko sam radila kao babica u jednoj klinici u Nemačkoj, a zatim sam se vratila u Srbiju da bih čuvala svoje roditelje. Međutim, nije mi više prijao gradski vazduh, gužva i žurba. Tada smo odlučili da se preselimo na Staru planinu u mesto Jelovica pokraj reke Divočice - priča nam naša sagovornica.

- Između ostalog, za pravljenje preparata koristim listove divlje jagode, zlatnice, lincure, babinog zuba i još dosta toga... Pored običnih ljudi, pomogla sam i mnogim poznatim ličnostima, sportistima, političarima, među njima i jednoj našoj poznatoj pevačici - kaže Biljana.

Uspeh nema cenu

Pre nekoliko godina Biljana je pomogla jednom paru koji je više od 20 godina vodio bitku za potomstvo, a mnogobrojne vantelesne oplodnje nisu im pomogle.

- Borili su se godinama da dobiju bebu, imali su sedam vantelesnih oplodnji, ali su im pomogli samo moji prirodni preparati. Obratili su mi se novembra 2010. godine, počeli smo sa terapijom, a samo nekoliko meseci kasnije, tačnije marta naredne godine, javili su mi se sa radosnim vestima, da očekuju prinovu! U isto vreme, slavili su srebrnu svadbu i rođenje svog deteta - završava Biljana priču za Informer i dodaje da uopšte nema cenovnik kojim naplaćuje svoje usluge:

- Pomognem ljudima, a njima prepuštam da plate onoliko koliko smatraju da treba. Meni je svakako najveća nagrada kada vidim da im se na kraju konačno ostvari san da postanu roditelji.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija