• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

06.02.2017

11:40

(FOTO) Mala Jana Marjanović proslavila šesti rođendan, PRVI PUT BEZ MAME JELENE!

Društvo

(FOTO) Mala Jana Marjanović proslavila šesti rođendan, PRVI PUT BEZ MAME JELENE!

Podeli vest

Jana Marjanović, ćerka svirepo ubijene pevačice Jelene Marjanović, proslavila je juče šesti rođendan, prvi put bez majke

Plašio sam se da će Jana biti tužna i da će plakati jer joj je ovo prvi rođendan bez majke, sa kojom je navikla da duva svećice i peva pesmicu

Zoran Marjanović

Njen otac Zoran upriličio je za najužu porodicu ručak u porodičnoj kući. Uprkos sumnjama da od Jelenine porodice niko neće doći, na proslavi se pojavila njena tetka Ljubica Manojlović sa svojom decom i unukom. Jana je potom otišla u dečju igraonicu u tržnom centru "Šopi" u Borči, gde se zabavljala sa svojim drugarima iz vrtića!

Zoran Marjanović za naš list kaže da se pribojavao da će Jana biti tužna i da će plakati jer joj je ovo prvi rođendan bez majke, sa kojom je navikla da duva svećice i peva pesmicu. Ona, kaže Zoran, nijednom nije pomenula pokojnu majku.

- Jana je ceo dan bila uzbuđena, a Jelenu nije pominjala. Dobila je haljinu koja joj se svidela, a vodio sam je i kod frizera, što mnogo voli. Za nju su specijalno napravljene i dve torte u obliku mede i lutke. Dobila je i pregršt poklona koje je sama birala, poput gumenih igračaka, lutaka i raznih drugih stvari - kaže Zoran.

Informer

 

Janu posle rođendana vodim na Jelenin grob

Zoran Marjanović kaže da će posle proslave rođendana, odnosno narednih dana, odvesti malu Janu da na majčin grob.
- Od kada zna da Jelena nije više među živima, Jana mi je tražila da je odvedem do mesta gde joj je majka - otkrio nam je Zoran.

- To malom detetu nije previše zanimljivo, pa smo odlučili da za nju i njene drugare iz vrtića organizujemo proslavu u dečjoj igraonici u tržnom centru "Šopi" u Borči. I tamo se Jana mnogo lepo provela i uživala sa svojim drugarima. Sa njima i sa mnom je na kraju i duvala svećice na torti - priča Zoran Marjanović i dodaje da mu je pao veliki kamen sa srca jer je sve prošlo kako treba, a Jana ni na sekund nije bila tužna.On objašnjava da je želeo da kćerkin rođendan proslavi ručkom koji je za najužu porodicu priređen u njihovoj porodičnoj kući.

Zoran kaže da je na ručak u Borču pozvao i Jeleninu porodicu, a da se odazvala tetka Ljubica sa decom i unukom.

- Jana im se jako obradovala. Dugo ih nije videla jer žive u Kruševcu. Moja porodica i ja sa njima nemamo nikakvih problema. Često se čujemo i telefonom. To što su došli pokazuje da imamo normalne porodične odnose - rekao je Zoran.

Jana i njeni drugari iz vrtića slavili su u igraonici u tržnom centru "Šopi" u Borči
Zoran Marjanović

Ipak, Jelenina porodica i dalje sumnja da neko od Marjanovića stoji iza stravičnog ubistva pevačice. Tetka Ljubica je u svojoj ispovesti za naš list krajem prošlog meseca jasno rekla da Jelenu nije ubio Zoran, a da za druge članove njegove porodice to ne može da garantuje.

- Jelena i Zoran su se beskrajno voleli i sigurna sam da joj on ništa loše ne bi uradio! Gnusne laži su da on ima bilo kakve veze sa njenim ubistvom jer ju je voleo više od života, i nju i njihovu ćerkicu Janu. Za njega bih ruku mogla da dam. On očajnički čeka da se istraga okonča. Međutim, za ostale članove porodice Marjanović ne znam, jer sa njima nikada nismo bili toliko bliski. Ne znam ni kakvi su bili prema Jeleni. Ipak, nismo bili ni u sukobu. Od kada je Jeca ubijena, na razne načine su pokušavali da nas zavade i dovedu u neprijatnu situaciju pored sve muke koja nas je snašla - govorila je tada Ljubica.

 

 

 


 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
MM

pre 7 godina

Pre nekoliko meseci je navodno unajmio obezbeđenje da čuva Janu, a sada dozvoljava da se njene slike nađu u novinama...

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

„Grobarska molitva“: Kup naš nasušni daj nam danas...
Partizan

„Grobarska molitva“: Kup naš nasušni daj nam danas...

Navijači Partizana, naviknuti od košarkaša iz crno-bele porodice da pola veka unazad raznoraznim trofejima pune riznicu, teško su podneli sušan period od odlaska Duška Vujoševića do povratka Željka Obradovića i „dana pobede“. Posebno pamte generaciju koju je pre šest-sedam godina vodio Aleksandar Džikić i koja se poput Spartanaca u Termopilima srčano i do poslednje kapi znoja suprotstavljala daleko moćnijem protivniku.

24.04.2024

08:00

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija