• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

07.02.2017

20:48

(VIDEO) PREKINUTO LOTO IZVLAČENJE: Loptice već bile u bubnju kada se iz komisije začulo - STOP, STOP!

Društvo

(VIDEO) PREKINUTO LOTO IZVLAČENJE: Loptice već bile u bubnju kada se iz komisije začulo - STOP, STOP!

Podeli vest

U večerašnjem izdanju igre na sreću "Loto", ponovo je došlo do problema u izvlačenju!

Naime, kada je voditeljka Lidija Kljajić najavila izvlačenje "Loto plus brojeva" čulo se kako neko viče: "Stop, stop, stop!".

- Sačekaćemo za trenutak - rekla je zbunjena Lidija, a zatim se čulo: "Sada je u redu" - pa je voditeljka najavila nastavak izvlačenja.

Pogledajte kako je to izgledalo:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
sinisa

pre 7 godina

Tu zabavu treba ukinuti jer to je cista prevara.Samo budale mogu biti naivne i da igraju loto.TO JE PREVARA veka....stop loto....

MImi

pre 7 godina

Ne lupaj gluposti. Kakva prevara. Šta je prevara. Pojma nemaš.

Miki Ivanović

pre 7 godina

Malo,malo,pa neki problem u izvlačenju,što u nama budi sumnju da se tu ipak nešto mućka.Elektronikom može da se našteluje izvlačenje,pa ovi problemi i izazivaju sumnju u nameštaljke.Ne znam što ne angažuju desetak dece od 10-12 godina i da oni izvlače loptice?Posebna je priča što su oko nove godine nekoliko izvlačenja bili po paprenoj ceni, a još gore je što su od nove godine uplate poskupili za 30,34%. Najgore je što svi ćute,vladin sektor,sredstva informisanja,savez potrošača,ali i mi korisnici.Bar mi bi trebali da se organizujemo i podignemo buru protiv ovolikog poskupljenja uplate.

u magnovenju

pre 7 godina

Elektronika im radi odlično. Prošli put su prvo na ekranu prikazali broj koji će biti izvučen pa su ga tek posle izvukli.

Lazni bot

pre 7 godina

Soros je plati kuglici da zbuni sve,strani placenik je ta kuglica ljubomorna je sto ova vlada radi dobro pa sabotira.

Zulum

pre 7 godina

Koliko puta treba da se desi sumnjiva stvar pa da se izazove lančana reakcija ?

jaa

pre 7 godina

jedna loptica se zaglavila... nije da pravdam pljackase, ali ovog puta su u pravu...

u magnovenju

pre 7 godina

Zaglavila se loptica? Skupa je ovo sprava da bi se zaglavljivala loptica.

kradja

pre 7 godina

iz tog bubnja izlazi svasta, ali uvek po potrebama organizatora. uvek akumuliraju svake nedelje a ne dodaju duplu nagradu vec samo delimicno uvecanje, i onda razliku od uvecanje do pune nagrade kradu iz svake nedelje kad ne izvuku sedmicu. ne moraju nikom konkretno ni da namestaju, dovoljno da nameste da niko ne dobije i imace sta da maznu.

Aleksandar

pre 7 godina

Da to smo mi!Idemo teorija zavere!Ovo i slep vidi da se loptica zaglavila na trenutak,pa kada su trugi put otvorili pregradu upala je u bubanjaSta tu ima sporno?Desava se...pa nije ovaj bubanj svemirski brod pa ne sme da se desi nikad nista.Obicno plasticno sokocalo sa ventilatorima.Tako da od zavere i namestanja ovog puta nista...mozda neki drugi put.

Mirko

pre 7 godina

Prdlažem da samo jedan utorak i petak da ne uplaćujemo loto u znak protesta.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija