• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer.rs

09.02.2017

17:25

BRAVO! Četiri mađarska ledolomca rešili problem sa ledom!

Društvo

BRAVO! Četiri mađarska ledolomca rešili problem sa ledom!

Podeli vest

Četiri mađarska ledolomca uspešno su rešili problem sa ledom na Dunavu od Bezdana do Beograda, a veće količine leda još uvek postoje na sektoru nizvodno od Velikog Gradišta do Ðerdapa, saopšteno je danas iz Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture

U nekoliko putnih pravaca važi zabrana za šlepere i kamione i na ovim pravcima obavezna je zimska oprema i oprezna vožnja.

Zbog radova na mostu u Peckoj saobraćaj je obustavljen na putu II A-143 Pričević-Pecka, kao i na putu II A-137 Krupanj-Gračanica zbog radova na mostu preko reke Likodre u mestu Mojković.

Železnički saobraćaj na mreži pruga čiji je upravljač „Infrastruktura železnice Srbije" funkcioniše redovno i bez poremećaja.

U periodu od 13 do 16 časova svi letovi sa Aerodroma Nikola Tesla Beograd realizovani su prema planiranom redu letenja, bez otkazivanja, jedino je kasnio let za Dubai.

Na Aerodromu "Konstantin Veliki" Niš saobraćaj se odvija nesmetano prema zimskom redu letenja.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mile

pre 7 godina

Bilo bi dobro da Srbija sebi izgradi jos bar dva teska ledolomca kako i da ih preda Srpskoj ratnoj mornarici te bi tako imali stalnu i pravovremenu zastitu. Tako bi ih mogli angazovati pre nego nastane ledostaj i cep. Trebalo bi za ovo iznaci potreban novac jer mi gradjani placamo neku taksu za vodizastitu.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija