• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. M.

19.02.2017

10:03

BOLESNA BRITANSKA LAŽ: Englezi optužili Srbe da podvode decu migrante za 2.000 evra!

Društvo

BOLESNA BRITANSKA LAŽ: Englezi optužili Srbe da podvode decu migrante za 2.000 evra!

Podeli vest

Srbi podvode maloletne izbeglice iz Sirije i Avganistana gej klijenteli za 2.000 evra, tvrdi agencija Rojters... U Komesarijatu za izbeglice zgroženi novom gnusnom laži zapadnih medija

Maloletni migranti prostituišu se po Beogradu kako bi preživeli! Ovu gnusnu laž objavila je britanska agencija Rojters u novoj reportaži iz Srbije. Tu, međutim, nije kraj gadostima jer Rojters tvrdi i da srpski makroi dečake iz Sirije i Avganistana podvode gej klijenteli za čak dve hiljade evra!

U komesarijatu za izbeglice Srbije zgroženi su ovom pričom. Oni kažu da je Rojtersova reportaža iz Beograda još jedan loš pokušaj da se omalovaži rad i odnos naše države prema migrantima, kao i da bahate Britance očigledno ne zanima to što je čak i Brisel odao priznanje Srbiji zbog humanog odnosa prema ovim ljudima.

 

 

Neverovatno je da su Britanci našli nama da sole pamet dok njihova premijerka Tereza Mej javno kaže da sve migrante treba proterati iz EU i "preko mora ih vratiti tamo odakle su došli"!

Stravična priča

Rojtersovi reporteri bez trunke srama pišu izmišljotinu kako su u napuštenom skladištu blizu glavne železničke stanice u Beogradu razgovarali sa nekoliko dečaka starih jedva 10 godina.

Umotani u sivu ćebad, dečaci, od kojih su pojedini stari svega 10 godina, greju se vatrom u napuštenom skladištu blizu glavne železničke stanice u Beogradu. Gladne, željne svega i izgladnele, često ih posećuju muškarci Srbi koji im nude novac za seks, znajući da su neki od njih toliko očajni da će učiniti sve da prežive, opisuju novinari Rojtersa navodnu atmosferu u migrantskom skloništu.

Citiraju šesnaestogodišnjaka iz Avganistana, koji nije želeo da otkrije svoje pravo ime, kako "zli ljudi" rade grozne stvari i kako je jedan čovek nudio i 2.000 evra da bi imao seks sa dečacima.

Tanjug

Pomoćnik komesara za izbeglice Ivan Gerginov ističe za Informer da je Rojtersova navodna reportaža skandalozna.

 

 

- Ako se neko od prvog dana migrantske krize na najhumaniji način ophodi prema tim ljudima, naročito deci, onda je to Srbija. Mi se na sve moguće načine trudimo da im olakšamo put do Evrope! Optužbe Britanaca su neistinite i neosnovane, pogotovo priča kako se mali migranti podvode za dve hiljade evra. Za sve izbeglice koje su kod nas ima dovoljno hrane, odeće i kreveta, bez potrebe da spavaju po parkovima i prodaju svoje telo, kako oni navode - naglašava Gerginov.

Novi udar na Srbiju

Sa njim je saglasan i politički analitičar Dragomir Anđelković. On smatra da Britanci ponovo pokušavaju da Srbiju postave na stub srama.

- Seksualno zlostavljanje dece kod nas uopšte nije toliko zastupljeno kao na Zapadu ili u Britaniji, odakle nas i najčešće optužuju za to! Kada bi se desio samo jedan takav slučaj, kod nas bi se to brzo saznalo i obelodanilo jer naša država to ne bi tolerisala. Velike sile se mučki trude da nas sabotiraju i predstave kao nekakve monstrume, umesto da nam pomognu da zajedničkim snagama rešimo problem migrantske krize i da otvore puteve - izričit je Anđelković.
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Goksi

pre 7 godina

Pa kad ste toliko zabrinuti evo uzmite ih vi sve u paketu mi placamo prevoz.  \n

Mito

pre 7 godina

Mislim da naša vlada treba da uputi protes ambasadi VB, jer ovo prelazi u bezobrazluk. Sramno

nada

pre 7 godina

Molim drzavne organe da reaguju, jer citati ovakve gnusne lazi postaje nepodnosljivo. Ovi sto sire ovakve lazi su dusevno poremeceni.

SmrdljivaČajanka

pre 7 godina

1. Маркале, Сарајево; 2. Кафић Капија, Тузла 3. Рачак, јужна српска покрајина ...Схватио си?

Markiz

pre 7 godina

Al si naivan. On nije svatio jer nece da svati :-)

Kika

pre 7 godina

Je l znaju oni koliko je u srbiji 2000e? Smešni su.

miki

pre 7 godina

nasi veliki prijatelji englezi. kriminala ima svugde. mozda se i desilo. ne mozes za to da optuzis drzavu Srbiju. da im besplatno preselimo sve izbeglice,oni i onako ne zele da ostanu kod nas, pa da vidimo njihovu humanost. videsmo njihove humane bombe\n

axax

pre 7 godina

Najpodmukliji narod ( ako se i mogu nazvati narodom). Sa Nemcima uvek znas na cemu si i sta ti misle, a sa kraljicinim podanicima nikad nisi siguran Zavuce ti kad se najmalje nadas.\n\n

vladimir

pre 7 godina

To je u britaniji normalno pa misle da to u Srbiji isto rade ,da sakriju svoju sramotu

nepoznati

pre 7 godina

Najvece zlo na planeti,sve konce u svetu oni povlace.Apsolutno sve.\n

surovi

pre 7 godina

Ne bi me čudilo da iza ove informacije stoje nevladine organizacije koje su "uredno" registrovane u Srbiji i, kako kažu njihovi čelnici, "plaćaju porez" !!!!

Stan bre

pre 7 godina

Najpodliji zivi stvor koji hodi ili gmize planetom je Englez ,

nada

pre 7 godina

Sotone jedne pa ako je iko perverzan narod onda su to Britanci !!!!!!!!!!

petar

pre 7 godina

Zasto Englezi stalno piju caj? Zato sto su bolesni...

laki

pre 7 godina

lepo je rekao Nikola Pasic, cim se rodi dete uciti ga ko su Englezi

Marcco

pre 7 godina

Rekao Nikola Pašić a onda se "desio" 27. mart 1941.... Džaba je govorio

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija