• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

19.02.2017

09:41

ISTRAŽIVANJE POTVRDILO ONO ŠTO SVI ZNAMO: Srbi pre računaju na podršku Rusije nego na zaštitu NATO!

Društvo

ISTRAŽIVANJE POTVRDILO ONO ŠTO SVI ZNAMO: Srbi pre računaju na podršku Rusije nego na zaštitu NATO!

Podeli vest

Građani četiri države članice NATO-a bi, u slučaju napada, pre računale na podršku Rusije nego SAD, pokazala je anketa koju je sproveo "Galup"


Kako se navodi, u većini od 66 država u kojima je sprovedeno istraživanje postoji veća podrška Vašingtonu, ali ne i u Grčkoj, Turskoj, Bugarskoj i Sloveniji.

Takođe, u anketi su učestvovali i državljani Srbije koji su dali prednost Moskvi u odnosu na SAD, a takav glas dali su i Iranci i Kinezi, prenosi B92.

Navodi se da je za Rusiju Kina prvi saveznik, dok su Velika Britanija, Irak i Bosna i Hercegovina, kao i Ukrajina, kao države sa dubokim etničkim, političkim i verskim podeljenostima, "pocepane" i pri odgovoru na pitanje "Rusija ili SAD".




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
miroljub

pre 7 godina

Verujem da bi i Poljaci i Česi, Slovaci i Rumuni dali takve odgovore ali još uvek neće to da priznaju . Situacija će se promeniti kad ih Tramp natera da reket moraju da plate. Šta je NATO drugo nego reket. . Kad budu dali 2 % BDP za NATO Slovenci će opet sedeti na granici i govoriti da im ne treba vojska.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija