• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: b92.net/informer.rs

12.03.2017

17:16

RODITELJI SMATRAJU: Deca se otrovala na takmičenju u Bečeju

Društvo

RODITELJI SMATRAJU: Deca se otrovala na takmičenju u Bečeju

Podeli vest

Deca, članovi plivačkih klubova koji učestvuju na Državnom takmičenju u plivanju u Bečeju otrovala su se, najverovatnije hranom, kažu za B92 roditelji takmičara

Deca, uzrasta od 12 do 14 godina, kažu roditelji, smeštena su u hotelu u Bečeju, juče i danas, da bi se danas veliki broj njih žalio na stomačne probleme.

Neku decu su roditelji odmah vratili kući, dok su neka nastavila takmičenje, te se dešavalo da se ispovraćaju, pa onda plivaju i takmiče se, nezvanično saznajemo.

Uzrok stomačnih problema još nije poznat, a roditelji pretpostavljaju da je zbog hrane, koju su pojeli u hotelu. 

Prema nezvaničnim informacijama, najviše dece koja su imala stomačne tegobe je iz kluba "Partizan". 


Organizator takmičenja je Plivački savez Srbije. 

Zasad nema zvaničnih informacija o ovom događaju.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija