• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Insajder

20.03.2017

14:14

POMOZIMO STEFANU! Hrabro je pobedio smrt, ali borba za ozdravljenje i dalje traje!

Društvo

POMOZIMO STEFANU! Hrabro je pobedio smrt, ali borba za ozdravljenje i dalje traje!

Podeli vest

Stefan Jovanović (23) nije ni slutio da će marta 2013. godine proživeti pravi pakao. Naime, tog dana jedan mladić napao je Stefana s leđa i udarao ga bejzbol palicom po glavi...

Tom prilikom Stefanu je polomljena lobanja, mozak mu je bio nagnječen, dobio je napade epilepsije, ostao bez sećanja, vida, mogućnosti za hod i proveo 120 dana u komi.

Stefan je hrabro pobedio smrt i iz dana u dan vraća snagu, ali borba za njegovo ozdravljenje i dalje traje.

Njemu je atrofirao desni očni živac zbog otoka mozga, na levom oku vidi samo u centralnom delu vidnog polja, ali, kako bi mogao da živi i napreduje kao i svi njegovi vršnjaci i kako bi pobedio slepilo, neophodni su mu brojni medicinski tretmani i operacije za koje je njegova porodica pronašla rešenje, u Rusiji.

Ali, do ostravrenja tog cilja ih deli nekoliko desetina hiljada evra.

Pomozimo Stefanu! Upišimo 244 i pošaljimo SMS na 3030! Stefanu možemo donirati i upltaom na dinarski i devizni račun, kao i putem linka e-doniraj.

Za Stefanov vid! Budimo humani!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija