• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Crnomarković

22.03.2017

13:03

(FOTO) MISTERIJA U GARAŽI TRŽNOG CENTRA: U "Ušću" zaboravljene limuzine od 500.000 EVRA!

Društvo

(FOTO) MISTERIJA U GARAŽI TRŽNOG CENTRA: U "Ušću" zaboravljene limuzine od 500.000 EVRA!

Podeli vest

Pet skupocenih automobila, dva "poršea karera", dva "mercedesa" i jedan luksuzni "ferari", već skoro godinu dana stoje u garaži TC "Ušće" na Novom Beogradu. Niko ne zna kome pripadaju i zašto su tu ostavljeni

Čudne tablice
Automobili imaju kalifornijske, kotorske, podgoričke i beogradske tablice. "Ferari" ima različite table napred i pozadi

Pet skupocenih luksuznih limuzina vrednih blizu 500.000 evra već skoro godinu dana stoje u garaži tržnog centra "Ušće" u Beogradu, otkriva Informer! Reč je o dva "poršea karera", "mercedesu E330CE", oldtajmeru "mercedes 350 SL" i veoma skupom "ferariju F355 GTS", za koje niko ne zna kome pripadaju i zašto su tu ostavljeni?!

Kako saznajemo, u tržnom centru "Ušće" odavno su primetili da ovi luksuzni automobili stoje na parkingu i na sve načine pokušavaju da pronađu vlasnika, da bi ih odvezao jer zauzimaju mesta. Međutim, u upravi "Ušća" nikako ne mogu da saznaju kome pripadaju skupocene limuzine (pogledajte okvir).

Naš izvor iz ovog tržnog centra tvrdi da su ovi automobili tu toliko dugo da su postali praktično zaštitni znak donjeg sprata garaže.

"Ušće": Tražimo vlasnika

U TC "Ušće" su nam zvanično rekli da ne znaju ko je vlasnik ovih automobila, niti koliko tačno tu stoje, ali da će biti prinuđeni da ih pomere jer zauzimaju parking mesta posetiocima.
- Nadležne službe "Ušće šoping centra" vrše redovne kontrole popunjenosti kapaciteta parkinga, što se odnosi i na korišćenje svih ostalih kapaciteta u skladu sa pravilima centra. Ukoliko se primeti bilo kakva nelogičnost, službe rade pravovremeno kako se ne bi dešavalo da posetioci centra budu uskraćeni za svoj komoditet - rekla je za Informer portparolka "Ušća" Nevena Martinović.

- Niko ne zna koliko su ove limuzine tu, ali smo ih primetili pre godinu dana. I zaposleni i posetioci ih konstantno zagledaju jer nikome nije jasno da je neko mogao ovakve automobile da ostavi da propadaju u prašini. Jedino što znamo jeste da svih pet vozila imaju istog vlasnika, ali se ne zna ko je to, niti mi možemo da ga nađemo. Zanimljivo je da beli "porše karera" ima kotorske tablice, "mercedes" E klase podgoričke, oldtajmer "mercedes 350 SL" kalifornijske, a drugi "porše karera" i "ferari" beogradske. Samim tim je jasno da se radi o nekom uspešnom čoveku, biznismenu, možda i nekoj kontroverznoj ličnosti, koja radi na svim meridijanima, jer je samo ovih pet automobila registrovao u tri zemlje - rekao je naš izvor iz ovog tržnog centra.

On je napomenuo i jednu veliku nelogičnost u vezi sa skupocenim belim "ferarijem F355 GTS".

- Pored toga što izgleda kao da je juče izašao iz fabrike i da nije prešao ni 100.000 kilometara, ovaj "ferari" ima dve različite tablice. Jedan registarski broj je na tablici pozadi, a totalno drugi na tablici napred. Šta je tu po sredi i kakva je to misterija, ne znamo ni mi sami - otkrio je naš sagovornik.

Informer

Dileri automobila tvrde da je ovaj misteriozni vozni park izuzetno raritetan i da, kada se sve sabere, vredi skoro 500.000 evra.

- Ovaj beli "ferari F355 GTS" je izuzetno redak i skupocen model, njegovu cenu je teško proceniti, ali da kažemo da vredi oko 200.000 evra. Crni i beli "porše karera 964" koštaju oko 60.000 evra svaki, pošto su u odličnom stanju. "Mercedes E330 CE" je tu možda i najjeftiniji i možemo ga videti na našim ulicama, a vrednost mu je do 10.000 evra - objasnio nam je poznati beogradski diler automobila, koji nije želeo da mu objavljujemo ime.

Gotovo je izvesno da je vlasnik ovih kola neki bogati biznismen, možda i neka kontroverzna ličnost
Izvor Informera iz TC "Ušće"

Kako nam je rekao, posebna poslastica je "Mercedesov" oldtajmer 350 SL, koji je jako star, ali je u odličnom stanju, što ga čini izuzetno vrednim.

- Veoma je teško proceniti kolika je tačna vrednost ovog oldtajmera, pošto na to utiče mnogo faktora, ali je raspon cena od 70.000 do čak 150.000 evra. Ovako na prvi pogled iz vaših slika bih rekao da ovaj model vredi možda i svih 150.000 evra, jer zaista izgleda odlično - objasnio nam je ovaj poznati beogradski diler automobila.

POGLEDAJTE OVE BESNE ZABORAVLJENE MAŠINE;

 

 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija