• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer.rs

24.03.2017

11:44

BOMBARDOVALI SU I BOLNICE! Položeni venci na spomen obeležje poginulim gardistima i pacijentima KBC "Dragiša Mišović"!

Društvo

BOMBARDOVALI SU I BOLNICE! Položeni venci na spomen obeležje poginulim gardistima i pacijentima KBC "Dragiša Mišović"!

Podeli vest

Na spomen-obeležje poginulim gardistima i pacijentima ispred KBC "Dragiša Mišović" položeni su danas venci, povodom obeležavanja 18 godina od početka NATO bombardovanja Srbije

Vence su položili gradonačelnik Beograda Siniša Mali, otac ubijenog gardiste Branislav Pejčinović, komadant Garde general -major Milomir Todorović, zamenik direktora KBC "Dragiša Mišović", Momčilo Jakovljević.

(FOTO) DA SE NE ZABORAVI! Počeo parastos žrtvama NATO agresije u Grdeličkoj klisuri!

U raketnom napadu snaga NATO na KBC Dragiša Mišović, 20 maja, poginulo je sedam gardista i tri pacijenta.

 - Naša je dužnost da se setimo svih onih koji su izgubili živote u tom besmislenom sukobu. Bombardovanje nikada nećemo zaboraviti, zvuke sirena, porušene bolnice, škole, mostove - rekao je Mali.

Beoinfo

On je dodao da je Srbija danas na drugom putu, da je faktor stabilnosti i mira, pravi prijatelje među mnogim zemljama u svetu sa željom da se takav rat nikada ne ponovi.

U raketnom napadu poginuli su gardisti Aleksandar Bajin, Goran Verežan, Predrag Ignjatović, Branimir Krnjajić, Slaviša Miljković, Vojin Pejčinović, Dragan Tankosić, kao i pacijenti KBC "Dragiša Mišović" Branko Bošković, Zora Brkić, Radosav Novaković.

Beoinfo

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija