• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

28.03.2017

20:41

UMALO TRAGEDIJA ZBOG VRŠNJAČKOG NASILJA! U osnovnoj školi devojčici u flašicu vode nasilnici sipali OTROV!

Društvo

UMALO TRAGEDIJA ZBOG VRŠNJAČKOG NASILJA! U osnovnoj školi devojčici u flašicu vode nasilnici sipali OTROV!

Podeli vest

Dijana Pantelić, učenica osnovne škole u Zavlaci kod Krupnja, umalo otrovana u učionici. Kupili preparat za izbacivanje parazita iz stoke i sipali ga drugarici u flašicu vode

- Naša ćerka Dijana, učenica osmog razreda Osnovne škole u Zavlaci kod Krupnja, samo srećom nije otrovana u školskoj klupi. Četvorica učenika iz njenog odeljenja otišli su 3. marta u poljoprivrednu apoteku i kupili "velenizol", preparat za izbacivanje parazita iz krupne stoke, sipali ga u Dijaninu flašicu sa vodom, ali je naša ćerka već posle prvog gutljaja shvatila da nešto nije u redu i ispljunula ostatak - kažu Sandra i Milan Pantelić iz Donjih Brezovica.

Preparat koji su Dijanini školski drugovi sipali u flašicu od pola litra, u toj količini rastvara se sa 50 litara vode i daje krupnoj stoci od 1.000 kilograma, objašnjavaju Pantelići.

- Jedan od učenika je rekao Dijani da popije malo vode, ali je ona primetila da je tečnost čudnog ukusa, i samo srećom je ispljunula ostatak - pričaju ogorčeni roditelji. - Uzela je flašicu, odnela je razrednoj i prijavila šta se dogodilo. Kada je nastavnica pozvala tih četvoro učenika, oni su tvrdili da su u Dijaninu flašicu sipali kredu. I na tome se i završilo.

VELIKO HAPŠENJE PEDOFILA U SRBIJI: Pali zbog dečje pornografije u nastavku akcije Armagedon!

Tek posle nekoliko dana, nastavljaju naši sagovornici, žena koja radi kao čistačica u školi našla je u slivniku kesicu "velenizola", što joj je bilo sumnjivo i odnela je u zbornicu.

- Direktor škole je tada odreagovao, jer mu je bilo sumnjivo. Pozvao je na razgovor učenike koji su kupili otrov i oni su posle pola sata priznali šta su uradili, a zatim su potpisali izjave. Mi smo za to saznali tek posle šest dana kada su nas pozvali u školu. Bili smo zgroženi i uplašeni, jer naše dete je moglo da bude otrovano - pričaju Pantelići

Odmah su, kako kažu, slučaj prijavili policiji u Zavlaci. Direktor škole ih je, kako tvrde, uveravao da će dati sve od sebe da počinioci budu kažnjeni i premešteni u drugu školu. I roditelji i devojčica dali su, u međuvremenu, izjave policiji.

- Za to vreme ova četvorica dečaka su nastavila bahato da se ponašaju po školi, a već u narednim danima jedan je ukrao školsku loptu, a zatim je sa trojicom drugara pobegao sa nekoliko časova. Niko ih nije upisao, jer su se pojavili na kraju nastave sa izgovorom da su se zadržali negde u putu.

 

 

Preksinoć je, po rečima Pantelića, u školi održana sednica Nastavničkog veća, na kojoj je izglasano da nestašnim đacima budu samo smanjene ocene iz vladanja.

- U školi nam je rečeno da ništa više ne mogu da preduzmu, a ta ista deca idu i dalje u razred sa našom Dijanom. Tu su pored nje svaki dan i ko može da nam garantuje da neće pokušati da joj urade isto ili nešto slično. Ovaj događaj, sigurni smo, zaslužuje veću pažnju ne samo zbog našeg deteta, već zbog zaštite druge dece - zaključuju Pantelići, koji očekuju reakciju državnih organa.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Edvard Snouden upozorava: NSA za par dana preuzima internet
Planeta

Edvard Snouden upozorava: NSA za par dana preuzima internet

Novi amandman kontroverznog Zakona o nadzoru stranih obaveštajnih službi dramatično proširuje spisak entiteta koji su u obavezi da pomaže Nacionalnoj bezbednosnoj agenciji (NSA) u njenim špijunskim praksama, ali o tome jedva da ima reči u medijima

16.04.2024

22:31

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija