• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. C. - M. M. D.

31.03.2017

19:05

HIT! TURCI DOVODE ŠVALERKE U SEKS-TURE PO SRBIJI! Turisti iz Turske dolaze u našu zemlju u "ljubavni provod"!

Društvo

HIT! TURCI DOVODE ŠVALERKE U SEKS-TURE PO SRBIJI! Turisti iz Turske dolaze u našu zemlju u "ljubavni provod"!

Podeli vest

Stotine Turaka svakog vikenda dolazi u Beograd sa svojim švalerkama pošto su novi Erdoganovi zakoni rigorozni prema vanbračnim vezama. Čim slete u Beograd, Turci skidaju burme i prepuštaju se ljubavnicama

Stotine turista iz Turske svakog vikenda dolazi u Beograd da se provede sa svojim švalerkama pošto su novi zakoni koje je uveo njihov predsednik Redžep Erdogan veoma rigorozni prema vanbračnim vezama!

Turci moraju da u svojoj zemlji kriju ljubavnice i glume uzorne muževe jer ih u suprotnom čekaju ozbiljne kazne, društvena osuda i gubitak imovine u brakorazvodnim parnicama. Međutim, u Beogradu mogu na miru da uživaju u seksu sa svojim ljubavnicama i da se usput prepuste čarima kocke i alkohola, koji su im u Turskoj takođe zabranjeni.

Seks, kocka...

Prema rečima sagovornika Informera, koji u Beogradu radi kao vodič i prevodilac Turcima, turisti iz ove zemlje bukvalno se "puste s lanca" čim slete u našu zemlju.

Turci gotovo isključivo dolaze u parovima i bukiraju sobe zajedno sa ženama koje im nisu zakonite supruge

Aleksandar Seničić, direktor Jute

 

- Turci koji imaju ljubavnice našli su se u velikom problemu otkako je predsednik Erdogan uveo zakone koji, po ugledu na šerijat, štite bračni moral i strogo kažnjavaju vanbračne izlete. A u slučaju razvoda zbog preljube, mogu da ostanu bez kompletne imovine. Zbog toga su rešili da u Turskoj glume uzorne muževe i porodične ljude, a da se sa svojim švalerkama nesmetano i opušteno provode u Beogradu. Oni smatraju da je naša prestonica idealna za dobru zabavu u svakom smislu te reči- kaže naš sagovornik i opisuje kako to konkretno izgleda:

- Turci čim slete u Beograd odmah skinu burmu i potpuno se opuste. Bukvalno se "puste s lanca"! Ne samo da se ludo provode sa švalerkama i uživaju u seksu sa njima, nego se prepuštaju kocki i alkoholu, porocima koji su im u Turskoj takođe zabranjeni. A čim se vikend završi, vraćaju se u Tursku i odmah na aerodromu se razdvajaju od švalerki. Potom odlaze kući ženama kojima odsustvo naravno pravdaju službenim putem - objašnjava naš izvor.

SEKSUALNI REKORDI! Saznajte kolika je najveća VAGINA NA SVETU i koja je najduža masturbacija!

Shuterstock

Beograd "rasprodat" za praznike

Georgi Genov, iz Udruženja hotelijera i restoratera Srbije, kaže da je 90 odsto kapaciteta u beogradskim hotelima i hostelima već popunjeno za predstojeće praznike.
- Očekuje se prava najezda turista tokom predstojećih praznika. Skoro 5.200 hotelskih soba u 93 beogradska hotela, kao i ležajevi u 120 prestoničkih hostela, biće puni za Vaskrs. Strance najviše privlače povoljne cene, zabava, ali i kulturne atrakcije koje su u ponudi u našem gradu - kaže Genov.

Naša saznanja potvrdio je i direktor Jute Aleksandar Seničić, koji objašnjava da Turci ovde rade sve ono što ne mogu u svojoj zemlji.

- Sve to što ste saznali je tačno. Turci uglavnom ovde dolaze u parovima, tako i bukiraju sobe, a te pratilje im nisu zakonite supruge. Ovde ih niko ništa ne zapitkuje i imaju maksimalnu privatnost. Takođe, oni Srbiju vole i zbog drugih stvari koje ne smeju da rade u Turskoj. Ovde mogu da se kockaju, piju... Zbog svega toga je i interesovanje ogromno i mislim da će iz godine u godinu biti sve veće i veće - otkriva nam Seničić.

Idu u provod

Miodrag Popović, direktor Turističke organizacije Beograd, kaže da oko 70.000 turista iz Turske godišnje poseti Beograd i da su oni najznačajniji i najbrojniji turisti u prestonici.

- Turisti iz Turske ne vole da rezervišu posetu Beogradu preko agencija, već dolaze u privatnom aranžmanu. Dosta novca troše na izlaske i noćni provod do ranih jutarnjih sati, a dolazak u Srbiju za njih nije skupo zadovoljstvo. Moguće je da u našem gradu uživaju i sa ljubavnicama, ali ima i onih koji dolaze sa svojim porodicama - objašnjava Popović.

KRESNULA SAM SE SA ŠEFOM U NJEGOVOJ KANCELARIJI! Gurao mi je prste u usta kako bi me utišao!

Bugari dolaze zbog pušenja

Osim turista iz Turske, u Srbiju dolazi i veliki broj Bugara. Kako objašnjavaju turistički stručnjaci, razlog za to je zabrana pušenja u restoranima u ovoj zemlji, koje u Srbiji nema.
- Bugarska je u EU i kod njih ne sme da se puši u kafićima i restoranima. Zbog toga oni masovno dolaze u istočnu Srbiju jer tamo mogu da se provode, piju i puše bez ikakvog ograničenja. Hoteli u Dimitrovgradu, Bosilegradu, Pirotu i Nišu bukvalno žive od Bugara koji ih vikendom preplave. Iz istog razloga poslednjih meseci dolazi i sve više Rumuna - objasnio nam je Aleksandar Seničić.

 

 

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nikola

pre 7 godina

Turci imaju devojke po celoj Srbiji. Pre desetak godina sam bio u Kusadasiju i covek mi nabroja sve gradove u kojima je imao zenske, Beograd, NS, Kikinda, Pančevo, Niš, Čačak.... show. Ne moraju da dovlace ljubavnice, nase bi legle i sa majmunom ako je stranac.

vlada

pre 7 godina

Šta je u tome loše? Turizam koji poštuje zakone "domaćina" je dobrodošao! I to je vid profita! Bravo!

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija