• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer.rs

31.03.2017

20:03

(FOTO) UPOZNAJTE DOBITNICU STANA U BEOGRADU NA VODI! Vesna iz Blaca: Još se tresem od sreće!

Društvo

(FOTO) UPOZNAJTE DOBITNICU STANA U BEOGRADU NA VODI! Vesna iz Blaca: Još se tresem od sreće!

Podeli vest

Glavna nagrada, stan od 62 kvadrata u naselju Beograd na vodi vredan 20,3 miliona dinara, u četvrtom poslednjem izvlačenju nagrada u igri "Uzmi račun i pobedi" pripala je Vesni Burgić (24) iz Blaca

Vesna Burgić, nezaposleni poljoprivredni tehničar kaže da je uzbuđena jer nije očekivala da će imati toliko sreće da dobije glavnu nagradu.

- Presrećna sam i uzbuđena. Moja majka i ja smo poslale oko 60 koverata, ali kada smo videli koliko je koverata poslato nismo se nadali da ćemo baš mi nešto da dobijemo. Pošto sam nezaposlena, preseliću se u Beograd kad stan bude završen i tamo tražiti posao - kaže Vesna.

(UŽIVO) UZMI RAČUN I POBEDI: Stanove dobili Vladimir Vidosavljević i Vesna Burgić!

facebook

Ona dodaje da je sa roditeljima gledala izvlačenje.

- Kad smo videli moju kovertu tresli smo se od sreće. Živim sa roditeljima i sad nas svi zovu da čestitaju - kaže Vesna i ističe da još ne zna kako će proslaviti.

facebook

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
anima

pre 7 godina

Bolje su prosli oni sto su dobila nesto u jerkovicu. Ova je dobila sarenu lazu

Fuj

pre 7 godina

Evo je,, još jedna buduća starleta. Njoj je važnija ova gologuza reklama, od stana. Uskoro ćete je gledati u nekom riijalitiju.

Rade

pre 7 godina

Taman kad bude imala unučiće, tad će i da izgrade beograd na vodi😂n

Keops

pre 7 godina

Nezaposlena poljoprivredna tehničarka . Što je onda tako golišva ? Sirota nema šta da obuče

Cezar

pre 7 godina

Pa kupijoj da ima nesto da obuce,inace u protivnom nemoj da gledas njene fotke!

sasA

pre 7 godina

Ova nije nezaposlena vec radi punom parom...oko sipke! Sirotinja iz Blaca poslala 60 koverata s racunima... to je neka zesca sirotinja?!

Izbori 2024

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija