• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: EKIPA INFORMERA

01.04.2017

22:09

BRUKA I SRAMOTA, PREDSEDNIK NUNS NAJGORI PROSTAK! Slaviša Lekić: Olja Bećković je kučka nedo*ebana!

Društvo

BRUKA I SRAMOTA, PREDSEDNIK NUNS NAJGORI PROSTAK! Slaviša Lekić: Olja Bećković je kučka nedo*ebana!

Podeli vest

Slaviša Lekić, koji je prošle nedelje izabran za šefa NUNS, u svom magazinu "Status" juna 2007. najbrutalnije izvređao TV voditeljku. Bećkovićeva ga je, ipak, podržala na izborima u NUNS!?

Novi predsednik NUNS Slaviša Lekić, koga je na izborima za tu funkciju prošle nedelje javno podržala i TV voditeljka Olja Bećković, najstrašnije je izvređao istu tu Bećkovićku rugajući se njenom fizičkom izgledu i čak je nazivajući "kučkom nedo*ebanom"!

Tanjug

Lekić je kao glavni urednik magazina "Status" juna 2007. objavio svoju kolumnu "Imperativi Sekuline ženke" u kojoj se najprostačkije ostrvio na poznatu voditeljku.

Arsenal pljuvačine

Ogorčen tretmanom koji je doživeo u njenoj emisiji "Utisak nedelje", Lekić je sasuo arsenal najprimitivnijih uvreda na račun Bećkovićkinog izgleda i karaktera.

Informer

mojugao

RATKO DMITROVIĆ

UREDNIK "NOVOSTI"

To je dno dna, neću ni da se spuštam na taj nivo i komentarišem Lekića.

"Ja ne verujem baš da je osveta jelo koje se jede hladno. Ali bolje i ovo nego da sam usred emisije ustao i promucao: Daj, bre, kučko nedojebana, nosi se sama sa svojim frustracijama! Ovako zadovoljna ona, zadovoljan ja...", napisao je Lekić, koji se u tekstu objavljenom na dve gusto kucane strane rugao čak i na račun Bećkovićkinih grudi!

"Seo sam, dakle, u stolicu naspram hrabre snajke i ćerke koja me dočekala sa dva blaga ispupčenja oko sternuma. Još se nisam oporavio ni od prvog pogleda na taj teški ekskluzivitet u predelu prsne kosti, usledio je drugi, žešći, udarac: suočavanje s autorom, iz čije glave, prekrivene kao u grčkim komedijama, nasmešenom maskom, ka meni sikće bezbroj dijabolički profinjenih i raskošno unjkavih vokalnih modulacija", pisao je sadašnji predsednik NUNS.

Sud časti NUNS osudio Lekića zbog prostakluka!

Zanimljivo je da je upravo NUNS, čiji je danas Lekić predsednik, leta 2007. kaznio Slavišu Lekića zbog prostačkog vređanja Olje Bećković. Sud časti NUNS mu je izrekao javnu kritiku u kojoj je ocenio da se ogrešio o Kodeks.
"Nedopustivo je da se u tekstu koji je napisao, ogorčen zbog načina na koji je dočekan kao gost u 'Utisku nedelje' Olje Bećković 6. maja 2007, suprotno Kodeksu, bavi njenim fizičkim izgledom i karakternim osobinama, što direktno prerasta u vređanje i samim tim devalvira tekst", ocenio je tada NUNS.

Lekić je u zapaljivoj kolumni opisao Bećkovićku kao "Virdžinu elektronske komunikacije i ikonu nezavisnog mucanja" koja ga je uplašila izgledom.

"Besomučno kija okolo i rasipa klice, sve verujući da je taj fenomen prelazan poput gripa i da će ga se na taj način otarasiti (...). Ti i dalje glumiš sveticu, etabliranog mešanca, zapravo, nešto između Majke Tereze, Mornara Popaja (razmetna pamet u mišicama) i Sokrata (štrčala mu kolena ispod neuglednih haljina)."
 

Spreman je na sve
Lekić je dokaz dekadencije novinarskog poziva i nesumnjiv primer čoveka koji je spreman na sve
Dejan Vuk Stanković, analitičar

Lekić i Bećkovićka juče se nisu oglašavali ovim povodom. S druge strane, analitičar Dejan Vuk Stanković ocenjuje da je Slaviša Lekić mesto predsednika NUNS zaslužio upravo svojim prostaklukom po kojem je čuven među kolegama novinarima.

- Lekić svojom moralnom obavezom smatra da svoj prostakluk neprestano ponavlja. On je dokaz dekadencije novinarskog poziva i nesumnjiv primer čoveka koji je spreman na sve, čoveka koji će još više uništiti već uništeni NUNS. Od njega nije ništa iznenađujuće, pa ni uvreda na račun Olje Bećković. Te uvrede su svedočanstvo šta o njoj stvarno misli - podvlači Stanković.

Novo savezništvo

Marko Matić, urednik antikorupcijskog portala "Antidot", tvrdi da je Lekića za mesto šefa NUNS kvalifikovao uvredljiv govor koji je naročito došao do izražaja prvenstveno na Tviteru poslednjih nekoliko godina.
- Slaviša Lekić spada u najprostačkije tviteraše. Ne treba da čudi ni to što je pisao o Olji Bećković u negativnom kontekstu. Njihovo savezništvo danas je rezultat toga što oni imaju zajedničkog neprijatelja na društvenoj i političkoj sceni - zaključuje Matić.
 

VIŠE OD 50 REDAKCIJA ODGOVORILO SLAVIŠI LEKIĆU: Odluči se, ili si novinar ili član izbornog štaba!

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
nedojeban i dojebana

pre 6 godina

Izgleda da je u meduvremenu dojebana pa je sada sve u redu\n

Petar Golemi

pre 6 godina

jedini komentar koje ove obe kreature zasluzuju je : da ih niko ne komentarise......

Car

pre 6 godina

Sta je pisac hteo reci ovim tekstom posle vise od deset godina,u danu predizborne tisine? Ako bi se povratili unazad deset godina i videli sta je ko govorio i o kome su se svakake gadosti govorile imali bi tom od deset knjiga sa deset hiljada strana.

branko1

pre 6 godina

Lekiću,mogu da te kritikuju koliko hoće,svaka ti je prava.I oko izgleda ,što I nije važno,i oko unjkavih vokalnih modulacija,a ono "kučka nedo*ebana je prava njena karakteristika.Ziv mi bio.BRAVO !!!

Vasil

pre 6 godina

Podržala ga,jer zna da je u pravu!Olju niko nije bolje opisao, svaka mu je "pun pogodak"

deka mika

pre 6 godina

Sigurno je podržala i Velju Ilića.I on je takođe" pohvalno"govorio o njoj.Oboje ih krasi odsustvo lične i nacionalne časti.

Izbori 2024

TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)
Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u "Info jutru" govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

28.03.2024

13:31

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Planeta

Vreme je da se priča o padu Kijeva! Zapadni mediji digli uzbunu, najavili su brutalnu ofanzivu Rusije!
Najzad su ukapirali

Vreme je da se priča o padu Kijeva! Zapadni mediji digli uzbunu, najavili su brutalnu ofanzivu Rusije!

Veliki zapadni mediji jedan za drugim prognoziraju neuspeh Ukrajine. Publikacije upozoravaju Kijev na beskorisnost kontraofanzivnih planova i važnost obnavljanja odbrane. U međuvremenu, ukrajinske oružane snage pomeraju sve više zapadne opreme u Harkov u iščekivanju ruske ofanzive. Štaviše, pojedini mediji upozoravaju kako je došlo vreme da se priča i o padu Kijeva!

28.03.2024

19:38

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija