• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

13.04.2017

08:17

KORISNE INFORMACIJE! Besplatan parking i neradni dani za Vaskršnje praznike!

Društvo

KORISNE INFORMACIJE! Besplatan parking i neradni dani za Vaskršnje praznike!

Podeli vest

Vaskršnji praznici, koji se u Srbiji obeležavaju od petka 14. aprila do ponedeljka 17. aprila, osim neradnih dana za školarce, uticaće i na radno vreme brojnih ustanova i trgovina širom zemlje

Prema školskom kalendaru za ovu godinu vaskršnji praznici počinju sutra i traju do 17. aprila, tako da će se đaci u školske klupe vraćati u utorak 18. aprila.

Od petka 14. aprila do ponedeljka 17. aprila parking će biti besplatan i neće se kontrolisati i naplaćivati u zoniranim delovima grada, dok će sve javne garaže, posebna i SMS parkirališta biti neprekidno otvorena za vreme praznika i radiće po uobičajnom sistemu naplate, kao i Služba za prenos vozila (pauk).

Pošte Srbije će imati dežurna mesta u petak i u ponedeljak, a non stop će raditi pošta u Takovskoj 2, dok će pošta u Savskoj 2 raditi od 8 do 15 sati, kao i nekoliko drugih poslovnica u gradu. Pošta u Glavnoj pošti u Takovskoj 2 u Beogradu i pošte na graničnim prelazima radiće i na Vasrks u nedelju.

Od prodavnica prehrambenih proizvoda, samo će Veletržnica Beograd raditi u periodu neprekidno tokom vaskršnjih praznika od 00 do 24 časa.


Gradske pijace će u petak i subotu, 14. i 15. aprila raditi uobičajno od 6.00 do 19.00 sati dok će na Uskrs 16.aprila raditi samo pijace Zemun, Banovo brdo, Bele vode, Dušanovac i Gornja Varoš od 6.00 do 13.00 sati.

U ponedeljak 17. aprila sve pijace će raditi skraćeno od 6 do 13 sati.

Na dan Uskrsa i u ponedeljak 17. aprila neće raditi ni otvoreni tržni centar Novi Beograd kao i Pijaca za promet starih stvari i robe sa greškom Miljakovac.

Cvetna pijaca, odnosno tržni centar Krnjača na Uskrs neće raditi, dok će ostalih dana raditi od 11 do 20 sati.

Ušće Šoping centar će u petak 14. aprila raditi skraćeno do 18 sati, dok će na Vaskrs biti zatvoren.

U subotu i ponedeljak, 15. i 17. aprila Ušće šoping centar će raditi normalno.

Skraćeno radno vreme tokom uskršnjih praznika imaće i Super Vero i Džambo, pa će u petak i subotu raditi od 7:30 do 20 sati, na Uskrs neće raditi, a u ponedeljak 17. aprila radiće uobičajno od 7 do 22 sata.

Trgovinski objekti Deleza, (Maksi supermarketi, Šop end go prodavnice i Tempo), na Veliki petak 14. aprila biće otvorene do 18, dok će u subotu 15. aprila raditi redovno.


Delezove prodavnice na Uskrs će biti zatvorene, osim Maksi supermarketa na Zlatiboru koji će raditi do 18.

Prodavnice IDEA u petak i u subotu radiće uobičajeno, dok na Vaskrs neće raditi, osim prodajnih objekata na Zlatiboru i Kopaoniku koji će raditi skraćeno, od 7 do 15 sati.

Rodini supermarketi u petak i u subotu će raditi uobičajeno, dok će na Vaskrs biti zatvorene. 
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija