• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

16.04.2017

16:54

UNIŠTIO ZASADE MALINA! Jak grad pogodio ivanjički kraj!

Društvo

UNIŠTIO ZASADE MALINA! Jak grad pogodio ivanjički kraj!

Podeli vest

Grad veličine lešnika zahvatio je danas pojedina golijska sela nanevši štetu u voćnjacima i zasadima maline

U zaseoku Jaćoviće u mesnoj zajednici Bele Vode, danas oko 14 časova padao je jak grad i naneo, kažu meštani, znatnu štetu voćarskim kulturama.

- Padao je oko 15 minuta, veličine lešnika, a malinjaci su pobeleli od grada. Juče je takođe bilo grada sa kišom i vetrom - kaže Buba Jaćović iz ovog zaseoka i dodaje da ih ovakvo vreme plaši, pogotovo, jer nisu čuli da je delovala protivgradna zaštita.

Inače, sitan grad praćen kišom padao je juče u još nekoliko sela ivanjičkog kraja ali na svu sreću, prema prvim procenama, grad nije naneo nikakvu štetu. 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija