• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Srpski telegraf

24.04.2017

14:43

SRPKINJU SILOVALO 300 NATO VOJNIKA! JEZIVI ZLOČINI NA KOSMETU:  20.000 pravoslavnih žena zlostavljano!

Društvo

SRPKINJU SILOVALO 300 NATO VOJNIKA! JEZIVI ZLOČINI NA KOSMETU: 20.000 pravoslavnih žena zlostavljano!

Podeli vest

Otmica žena koje su prodate u roblje ili se koriste u seks-industriji samo je jedna u nizu tragedija koja je zadesila srpski narod na Kosmetu

Prema podacima humanitarnih organizacija, procenjuje se da je tokom ratnih sukoba na Kosovu i Metohiji silovano oko 20.000 žena. Iako mnogi kažu rat dođe, završi se i otpočne mir, žrtve se prebroje, pokopaju i ožale, a živi nastave svojim putem, za mnoge preživele silovane žene ratne traume nikad nisu prestale. Ela Milutinović je jedna od njih.

Prvi javni dokaz otmica žena za korišćenje u eks-industriji pronađen je u martu 2001. godine u slučaju nesrećne Ele Milutinović, 20-godišnje učenice beogradske medicinske škole, koja je oteta u junu 2000. godine. 

Pretvorena je u seksualnu robinju, koju je te godine silovalo više od 300 NATO vojnika! U martu 2001. godine Ela je uspela da pobegne i obratila se organima pravde. 

OPASNO! NATO TAČIJU DAJE PET HELIKOPTERA: Srbima se ne piše dobro!

Sudski proces je održan u Prištini, a nju je 24 sata dnevno čuvao ceo vod policije i vojske. Slučaj se okončao kažnjavanjem četvorice manjih prestupnika.

Niko od vođa albanske mafije i natovaca nije odgovarao. Ela je nakon toga dobila novi identitet , i najverovatnije se odlselila u neku zapadnu zemlju. 

Ove podatke iznela je u svojoj najnovijoj knjizi „Razbojnička država: Kosovo u svetskoj politici", Jelena Georgijevna Ponomarjova.

RAT ZA KOSOVO NIJE ZAVRŠEN, SRBI ĆE VRATITI ONO ŠTO IM JE SILOM ODUZETO: Francuz koji je spasao Devič se stidi NATO!

Ratni pukovnik Slavko Nikić , bivši srpski obaveštajac i aktivni učesnik rata na Kosmetu, potrvrdio je priču o otetim, silovanim, a vrlo često i prodatim ženama u belo roblje.

- U Prištini i danas postoji objekt koji je Kfor štitio, a u kojem se organizovano dešavalo silovanje, odnosno prinudna prostituciuja pravoslavnih devojaka, Srpkinja, Crnogorki i Ruskinja, od Šiptara - tvrdi Nikić.ž

Slučajeva poput Ele, kaže on, je mnogo, ali imena tih žena, zbog njih samih, ne bih spominjao. 

- Navešću samo primer žene mog druga s kojim sam rastao i školovao se. Njemu su supruga i maloletni sin oteti i nikad se nije saznalo su završili. Nikada nije saznao u kom logoru je završio njegov sin niti šta se dogodilo s njim ii bolje reći njegovim organima. A za ženu je jasno gde je odvedena - priča Slavko Nikić.

Tanjug

Prema njegovim saznanjima, devojke koje su jedno vreme radile po javnim kućama, a koje su posećivali pripadnici međunarodnih snaga, nakon što bi bile silovane, prodavane su Dautu Haradinaju i mnogim drugim Albancima na nižem nivou.

OTKRIVEN TAČIJEV PRLJAVI BIZNIS: Od nemačkih obaveštajnih službi KUPUJE RAKETE I TOPOVE!

- Za mnogo manje para, na nižem nivou organizovali su prostituciju da bi na kraju te devojke završile u Albaniji, gde se radila trgovina oragnima. Na žalost tih devojaka i žena , nije se sve završavalo na silovanjima jer su one posle te tragedije prodate u belo roblje - tvrdi Nikić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
branko

pre 6 godina

Ima ona izreka Zorana Radulovića "Pobiti govna i gotova stvar"jer od nepismenih Šiptara i kozo je.ača ništa drugo normalan čovek nemože da očekuje Sramota!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lala iz Banata

pre 6 godina

Зар мислите да је у Сарајеву, или Вуковару ( до доласка ЈНА ) било боље ? Страдање српског народа, траје у континуитету, и данас...

rada tomasevic

pre 6 godina

beograd koncer posljeratni indeksa.tacno pa licno je davorin popovic indeksi bg na pitanje novinarke dali ste bacali srpsku decu lavovima u zoo rekao da idemo dalje sa pitanjima.sud beogradski nije reagovao a indeksi odrzali koncert.precesljaj arhivu ako ne verujes.

krstic branka

pre 6 godina

da te nema lala trebalo bi te izmisliti.aj otvorte se na kafani vrata aj ide lala iz banata.p.s,samo bezi ako se pcelar miki pojavi jer nokat se moze deseti ako budes laprdo previse.

Lala iz Banata

pre 6 godina

Не бојим се ја ни "мртвог медведа" !! А камоли.... Ако си ме.... - разумео....?!

ZEMUNAC

pre 6 godina

Za ovo je komentar suvišan. Vratiti šiptarima i svesti ih na oko 200.000 hijda ali i u albaniji i na kosovu. To samo može ratom a ne politikom kao ova sada.

perica

pre 6 godina

Neverovatan bezobrazluk dok su siptari, muslimani i hrvati njihova nedela prepisivali Srbima ! Cak su im i NVO iz bg. pomagali u prljavu propagandu !

Anarhista

pre 6 godina

Формула је врло једноставна: уби све што није српско.

nnn

pre 6 godina

Mislim da je najbolja opcija povratak Kosova u okrilje matice Srbije. Samo tako mozemo ostvariti minimum svojih ciljeva.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija