• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Bulevar.b92.net/Informer.rs

03.05.2017

13:43

OGLAS O KOJEM PRIČA CELA SRBIJA! Eh, da je sreće da su svi poslodavci ovakvi!

Društvo

OGLAS O KOJEM PRIČA CELA SRBIJA! Eh, da je sreće da su svi poslodavci ovakvi!

Podeli vest

Oglas za posao koji se pojavio na društvenim mrežama oduševio je javnost, a vrlo brzo ćete shvatiti i zašto

Prenosimo oglas u celosti.

"Potrebna fina gospođa za rad u maloprodajnom objektu u okolini Užica. Tražimo staru školu trgovaca. Idealno bi bilo da osoba ima barem 45 godina. 

Može i koja više, može i koja manje. Valjalo bi da voli ljude i da voli svoj posao, ali i da ponešto zna o tekstilu. Da joj nije teško da skine pedeset artikala sa polica i štendera i da sve to posle strpljivo vrati. 

Da ne prevrće očima, osim ujutru, kad stavlja maskaru il' kontaktna sočiva. Negde verujemo da bi mrva ravnoteže ili pravde bila zadovoljena ako je reč o nekoj finoj gospođi koja je nepravedno, u prethodnim turbulentnim godinama, zamenjena nekom mlađom. 

Tražimo osobu koja - zna da se svakom kaže Vi, a ume stoički da podnese ako joj nekulturna mušterija kaže Ti - nema strah od platnih kartica i svega onog što je novo vreme donelo - zna da je diskrecija deo vaspitanja i da je deo tima na zajedničkom zadatku, a ne unajmljena radna snaga koja živi od prvog do prvog. 

Tražimo lojalnost i poštovanje hijerarhije, nudimo redovno plaćanje i poštovanje privatnosti. Ukoliko se razboli, od nas neće dobiti otkaz, nego kilogram limuna", piše u ovom oglasu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
kiza

pre 6 godina

Bravo ti ga bate prelepo sacinjeno svaka cast dodje mi da se obucem ko sredovecna zena i konkurisem za posao.\n

Mile

pre 6 godina

Da je srece svaki poslodavac bi trebao da postuje svog radnika. Naravno i obrnuto po zasluzi.

Mladen Mladenovic

pre 6 godina

Baš lepo?! Teško će naći ovakvu osobu. One su retke. Skoro "istrebljene" tokom ovog našeg tranzicionog perioda u kome se traži SVE I ODMAH. Kako smo postajali siromašniji, priče o velikim movcima su bile najpopularnije. Od svih delova tela, u vreme tranzicije koju smo svi sa oduševljenjem čekali, najviše su nam izrasle oči. I to one gladne. Tragika je što njih niko ne može da nahrani. Ovim poslodavcima želim sreću u pronalaženju ovakve osobe. To je kao da traže iglu u plastu sena ali, vredi pokušati.

Ivan

pre 6 godina

O tekstu nemam reci. Sve pohvale. Ono sto me je obradovalo je da nema niti jednog idiota da lupi negativnu ocenu na ove komentare sto je prelepo. Komentari su na mestu ali me uvek fasciniralo kako neko uvek ima nešto protiv i najnormalnijih tema.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija