• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

15.05.2017

08:19

DANAS JE MEĐUNARODNI DAN PORODICE! Setimo se naših roditelja, baka i deka

Društvo

DANAS JE MEĐUNARODNI DAN PORODICE! Setimo se naših roditelja, baka i deka

Podeli vest

Vladina Kancelarija za ljudska i manjinska prava danas, u ime Vlade Srbije, obeležava Međunarodni dan porodice

Današnjom manifestacijom još jednom želimo da ukažemo na značaj i ulogu porodice u životu svakog od nas. Želimo takođe i da istaknemo značaj porodičnih vrednosti i međugeneracijske solidarnosti i zbog toga je i ovogodišnji slogan manifestacije "Porodica- moja luka".

Porodica je mesto iz koga svi polazimo i kome se svi vraćamo..Brojne aktivnosti Vlade usmerene su na podršku porodicama u Srbiji, pre svega na ekonomsko jačanje porodica, a čitav niz mera usmeren je i na porodice u riziku od socijalne isključenosti.

Ove godine posebna pažnja posvećena je i borbi protiv nasilja u porodici i želim da podsetim da od 1.juna stupa na snagu novi Zakon o sprečavanju nasilja u porodici. Ova godina je proglašena godinom međugeneracijske solidarnosti i ovaj dan je još jedna prilika da se setimo naših roditelja, baka i deka i da ne zaboravimo da samo složno i svi zajedno možemo graditi jaku Srbiju.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija