• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

27.05.2017

12:44

TERORISTI ISIS PRAVE BAZE OKO SRBIJE I SRPSKE: Pitanje je dana kada će napasti!

Društvo

TERORISTI ISIS PRAVE BAZE OKO SRBIJE I SRPSKE: Pitanje je dana kada će napasti!

Podeli vest

Srbija i Republika Srpska nalaze se u velikoj opasnosti jer se na teritoriju BiH, ali i u delove naše zemlje naseljene Bošnjacima i Albancima pre svega u Rašku i Kosovo, vratilo više stotina borca Islamske države. Oni su se, u međuvremenu, toliko osilili da više i ne kriju gde se nalaze i šta im je cilj
screenshot

Tako je zastava islamističkog pokreta Kavkaski emirat osvanula u mesnoj zajednici Ljubače pored Tuzle, koja je naseljena pretežno Hrvatima. Barjak terorističke organizacije postavljena u noći između četvrtka i petka ispred jedne napuštene privatne kuće, koja se nalazi nedaleko od katoličke crkve.

BIA i VOA prate sumnjive

Srpske bezbedonosne agencije pažljivo prate sve za koje se sumnja da su bili na ratištima u Siriji i Iraku. Pod posebnom prismotrom su i migranti koji ulaze ili su već ušli u našu zemlju, na njima se jasno vidi da su učestvovali u borbenim dejstvima. 
Reč je o ljudima koji poseduju delove vojničke uniforme, rančeve sa maskirnim dezenom i slično. Pojedinci su imali i određene povrede i rane koje mogu ukazati da su ranjavani u ratu.

Nekoliko desetina kilometara dalje je i dobro poznato selo Gornja Maoča, koje slovi za sedište najradikalnijih islamista, a stanovnici ovog sela su gotovo  deceniju pod istragom policijskih i obaveštajnih agencija zbog sumnje da su povezani sa terorizmom.

(FOTO/VIDEO) TERORIZAM KROZ STATISTIKU! Pogledajte mapu užasnih napada od 1980. godine do danas!

Mnogi muškarci iz ovog sela hapšeni su zbog islamskog ekstremizma, a ne mali broj njih se i sada bori u redovima ISIS.

Da sve bude još strašnije i Ljubača i Gornja Maoča su samo nekoliko sati vožnje udaljeni od Beograda.

HAPŠENJE NA KOSOVU! Policija privela četiri Šiptara zbog sumnje da su povezani sa ISLAMSKOM DRŽAVOM!

Na treba zaboraviti i da na Kosovu postoji bar 10 kampova Islamske države (ISIS) za obuku, koju sprovode bivši borci OVK, kao i da se u Makedoniju i na Kosovo i u Rašku, prema podacima obaveštajnih agencija, vratilo desetine islamista koji se se borili u redovima ISIS.

Stručnjak za terorizam Dževad Galijašević nedavno je za Informer ustvrdio da teroristi na Balkanu imaju više sto centara i da u svakoj zemlji postoji svakodnevna opasnost od terorističkih napada.

Na Kosovu postoji bar 10 kampova ISIS, a u BiH 64. Takvih kampova i terorističkih centara u Sjenici, Novom Pazaru, Preševu, Bujanovcu i Medveđi... 

On tvrdi da samo u BiH postoje 64 kampa za obuku terorista i čak 100.000 potencijalnih džihadista. Takvih kampova i terorističkih centara, navodi on, ima u svakoj zemlji Balkana. Osim Bosne, najviše ih ima na Kosovu i u Makedoniji. 

(VIDEO) ISLAMSKA DRŽAVA NAPALA FILIPINE: Predsednik Duterte iz Moskve UVEO VANREDNO STANJE!

Postoje i jaka uporište terorista i džihadista na teritoriji Srbije, pre svega u Sjenici, Novom Pazaru, Preševu, Bujanovcu i Medveđi. 

- U ovim kampovima se teroristi svakodnevno treniraju za napade i ubistva. Samo je pitanje vremena kada će stići naredba da se na Balkanu učini neki teroristički akti - rekao je  Galijašević.

Tanjug

Srpske bezbedonosne agencije pažljivo prate sve za koje se sumnja da su bili na ratištima u Siriji i Iraku. Pod posebnom prismotrom su i migranti koji ulaze ili su već ušli u našu zemlju, na njima se jasno vidi da su učestvovali u borbenim dejstvima. 

SRBIJA U OPASNOSTI, PREPLAVIĆE JE MIGRANTI: Poverljivi dokument nemačke tajne službe: U EVROPU STIŽE JOŠ 6,6 MILIONA IZBEGLICA!

Reč je o ljudima koji poseduju delove vojničke uniforme, rančeve sa maskirnim dezenom i slično. Pojedinci su imali i određene povrede i rane koje mogu ukazati da su ranjavani u ratu.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
krmak

pre 6 godina

ako je ovo sve ovako a nije zasto onda u 3 nocu rusite dzamiju i provocirate

ko

pre 6 godina

Ajde idi u Nemacku pa zidaj tako sta ti dune jer ti se moze ili Ameriku, Englesku, da ne nabrajam, nego se osililo ovde sve pa misle da je sve njihovo, nemoj te da dirate lava dok spava, stara poslovica, nemoj narod Srbije da se digne na noge kad mu doku.... , pa da vidimo onda sta ce biti sa vama u okruzenju, ako previse zatezes zicu na gitari ona pukne.

Boogeyman

pre 6 godina

Prvo nije dzamija, nego dzemat. Drugo, onaj ko treba da zna, zna zasto je srusena i sta se u njoj slicnim objektima propagira u poslednje vreme po Beogradu i okolnim naseljima... nemojte misliti da se to ne zna. Trece, tacno je ovo sto je u tekstu napisano za kampove i za G. Maocu i za Kosovo, Sjenicu, N. Pazar, Presevo, Bujanovac, V Trnovac i dr. Sve to znaju zapadne obavestajne sluzbe i ne cine nista po tom pitanju jer su im iste te zapadne sluzbe nalogodavci i finansijeri. Nase sluzbe ne smeju da ih diraju jer bi se umesale u planove velikih zapadnih sila koje iste te teroriste u kampovima obucavaju za destabilizaciju Balkana kada im to bude zatrebalo! U srecna vremena, vojne i policijske specijalne jedinice bi u sinhronizovanoj akciji u toku jedne iste veceri usle u kampove i... iz dva razloga pobile sve teroriste... i tacka! Prvi razlog je sto svaki terorista to zasluzuje bez obzira na naciju, pol i pripadnost, a drugi razlog je sto nekim narednim teroristima ne bi palo na pamet da na Balkanu prave neke nove kampove znajuci sta ih ceka ako se usude!!! E sad... to velike i mocne sile s vremena na vreme rade (npr. akcija likvidacije Osame bin Ladena gde, uzgred, te veceri nije samo on ubijen), ali kad bi to uradila Srbija... eee onda bi to bio svetski skandal jer takva akcija u danasnje vreme od strane "neke tamo male Srbije" ne bi bila "politicki korektna i bila bi skroz nedemokratska". Ceo svet bi brujao o tome kako je Srbija smela da se usudi da ugrozi telesni integritet jednog neduznog teroriste, koji je slucajno zalutao u takav kamp!?!?! Moreee... vaskrni Aleksandre Rankovicuuu da ocistis ovo sto se nakotilo i nakupilo pozivajuci se na demokratska prava!!!!!

Vladimir

pre 6 godina

Zato sto ovo nije Kandahar da zida ko kako stigne bez ikakve dovzole. Kao sto napisa komentator iznad probaj u USA, UK ili Nemackoj nesto slicno pa ces da vidis njihovu reakciju...Na kraju krajeva, u zemklji iz koje potice islam nije dozvoljeno zidanje ni jedne druge bogomolje osim dzamije, a muslimani gde god dodju prvo zidaju dzamije pa tek raspakuju kofere.

KGB RULES

pre 6 godina

Samo kad ne bi bilo Amera bar na nekoliko dana bila bi prpa i ovim talibanima, a i vama ustašama, kolektivno biste svi onako skupa čoporativno završili u Jadranu ili vas više ne bi ni bilo, ali ovako je vama lako da čim zapuca srpska puška brže bolje pobegnete pod krila NATO bombardera kao uostalom i sve duge prljave kurave koje radite za njih ili možda bolje rečeno koje radite kod njih, ali za vas je to tako normalno i u skladu sa tradicijom hahahaha.

Vladimir

pre 6 godina

Vi iz Hrvatske treba jos vise da se zabrinete. Na Jadranu letuje veliki broj stranaca, a teroristi ciljaju upravo njih. Jer 'nije isto' kad teroristi ubiju 10 Britanaca, Amerikanaca ili Francuza ili kad ubiju 10 Srba, Hrvata ili Iracana...Mucni malo tom glavom a ne da je nosas na ramenima samo za sisanje. Btw...Jedna bomba na Jadranu i mozete da se pozdravite sa turizmom narednih 10 god.

Sargarepac

pre 6 godina

Ako se zna da ih ima u Srbiji...onda ne razumem zasto se to ne pohapsi ili pobije?? Cekate da napadnu? Ne kapiram...a veruj mi...nije prpa od ovih...veeuj mi da u Svakom Srbinu cuci prilika za osvetu!\n

SasaV

pre 6 godina

Za Srbiju oni nisu i nece biti problem,problem su njihovi inspiratori,nalogodavci i finansijeri a budala je bilo i bice,njih je lako nagovoriti na sve i svasta.

SIMO

pre 6 godina

EVROPA ĆE SEBE SAMA UNIŠTITI. PLAKAĆEMO ZA LEPENOVOM. OVAKVE ISTORIJSKE GREŠKE SE TEŠKO ISPRAVLJAJU. NIKAD. DOBROVOLJNO UNIŠTENJE. BRAVO MERKEL.

dejan

pre 6 godina

Ako ih ima oko Pazara i Bujanovca, zasto nasa vojska i policija ne upadnu i ne zapale ta go.na?

pazljivo

pre 6 godina

Da li vi pre pustanja teksta u medij, procitate sta ste napisali? Ponavljate recenice. Nemojte kao Blic, da tekst bude obimniji po 2 i 3 pita ponove neke recenice. Mozda sa namerom da nam to usade u memoriju, ko zna sta vec zele?

Stepa

pre 6 godina

Kampovi u Sjenici, Novom Pazaru, Presevu, Bujanovcu i Medve?i pa zar to nike Srbija? ili samo na recima vlasti? \nAj sto ne mogu na KiM pa zar ne mogu ni u Srbendiju?

Maki

pre 6 godina

Srbiju samo ubija nizak natalitet. Nista drugo. Kad bi se neko ozbiljno pozabavio time, to bi Srbiji pomoglo.

Gorski

pre 6 godina

Raska i Kosovo je Srpska teritorija, zasto ih ne hapsimo?

grof01

pre 6 godina

Naravno!Fantomska tvorevina,tzv.rs, nastala na terorizmu,genocidu i etničkom čišćenju i nestat će izgleda od strane sličnih terorista!Očekivano.

marko

pre 6 godina

verujem da bi sasa jankovic jedva docekao teroristicki napad pa da za to optuzi vucica\n

kuki

pre 6 godina

eeeeee,srbi,srbi,ponovo vas svrbi..malo vam bilo zbog kosova...

Vladimir

pre 6 godina

Hahaha Ono kad ti Hrvat kaze da ti je drzava nastala na genocidu, da si terorista itd...A Hrvati jedini narod na kugli zemaljskoj koji je imao logore za decu, narod koji po glavi stanovnika ima najvise masovnih ubica i zlocinaca u Evropi a mzd i sire...Sta tek reci za terorizam. Hrvati su jedini hriscanski narod koji se ni po cemu ne razlikuje od ISIL-a..Sve ovo sto ISIL danas radi po Iraku i Siriji, radiili su i Hrvati zadnjih 100 i kusur godina. Od ritualnog klanja ljudi u ime nekakvog 'boga', do istrebljenja drugih naroda i religija, preko otmica aviona, ubistava ambasadora, postavljanja bombi na autobuske stanice i bioskopske sale itd itd...Jedina razlika izmedju vas i ISIL-ovaca je to sto se vi 'krstite' a oni klanjaju...A i jedni i drugi ste sluge satane....

doktor

pre 6 godina

a sta drugo raditi sa zapadnim utrenirano pobesnelim marionetama , pripremite kemijsko oruzje , pa ih sve odjednom kao gomilu komaraca jednim potezom onemogucite u njihovoj bolesnoj nameri .

dragan

pre 6 godina

Ako se misli na nase muslimane da se bojimo njih to nije istina ima pojedinaca a ako je dozvoljeno da stranci oforme ogranak isis -a u srbiji onda je to neko namerno dozvolio.\n

Goran

pre 6 godina

Stace mi vama na put, jos srbin nikome pokleko nije a pogotovo turcima.

Goran

pre 6 godina

Stace mi vama na put, jos srbin nikome pokleko nije a pogotovo turcima.

walter

pre 6 godina

dok je g.lazanski na braniku otadzbine srbija i bosanski entitet republjik srpska mogu mirnp da spavaju.

Alf

pre 6 godina

nemamo se razloga brinuti,srbi ovaj put nece pruzati otpor.mogu nas samo proterati dublje u srbiju.prepusticemo im mirno sve teritorije koje zele,jer premijer je za mir,evroatlanske integracije,reforme,prosperitet...pametan covek.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija