• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: R. Barjaktarević

28.05.2017

12:35

STOTINE MLADIH I TALENTOVANIH UMETNIKA NA JEDNOM MESTU! Održava se Dživdžan fest u Vrnjačkoj Banji!

Društvo

STOTINE MLADIH I TALENTOVANIH UMETNIKA NA JEDNOM MESTU! Održava se Dživdžan fest u Vrnjačkoj Banji!

Podeli vest

Kraljica banjskog turizma domaćin je drugog po redu međunarodnog festivala folklora "Dživdćan Fest 2017", na kojem pored domaćih društava nastupaju i KUD-ovi iz Makedonije, Bosne i Bugarske

Manifestacija u organizaciji Kancelarije za mlade pod pokroviteljstvom opštine Vrnjačka banja, održava se u Hali "Vlade Divac", i tajaće tokom vikenda.

Na svčanom otvaranju, u petak uveče, kao specijalni gosti festivala, nastupali su članovi nacionalnog ansambla "Gračanica" iz Gračanice, a u subotu je održan prvi takmičarski deo festivala.

Veliki broj učesnika, čiji broj doseže i do više stotina, mladih i talentovanih umetnika, bori se za neku od vrednih nagrada.

Festival ima za cilj da promoviše multikulturalnost i okupi mlade ljude oko zajedničke ideje širenja kulture i nardonih običaja, ali i da afirmiše saradnju i zajedništvo mlađih generacija.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija