• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

30.05.2017

23:19

(VIDEO) PREKINUTA TRIBINA ŽENA U CRNOM: Studentska pobuna na Fakultetu političkih nauka!

Društvo

(VIDEO) PREKINUTA TRIBINA ŽENA U CRNOM: Studentska pobuna na Fakultetu političkih nauka!

Podeli vest

Tribina "Ženski sud: feministički pristup pravdi" u organizaciji "Žena u crnom" prekinuta je večeras na samom početku održavanja na Fakultetu političkih nauka

U slušaonicu FPN upale su grupe mladih koji su se predstavili kao studenti ovog fakulteta i istakli plakate sa porukama protiv delovanja "Žena u crnom".

Kada su organizatori i učesnici pokušali da ih umire, osobe koje su prekinule tribinu zapevale su pesmu "Sa Kosova zora sviće", a i dalje pevajući napustili su prostoriju.

- Profesorka Daša Duhaček pozvala ih je da se održi dostojanstvo fakulteta, na šta oni nisu odgovorili. Ustali su sa slikom Ratka Mladića i transparentima- kaže Anita Mitić iz Inicijative mladih za ljudska prava.

FAŠISTI NAPADAJU: Soroševsko-šiptarski jurišnici prave haos!

SVINJARIJA! EVO KOLIKO JE PARA DOBILA ANITA MITIĆ: Stranci joj dali 1.004.237 evra da pravi HAOS ŠIROM SRBIJE!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
KiM je Srbija

pre 6 godina

СРПСКИ ОБИЛИЋИ ПРОТИВ НАТО СОТОНЕ.

Lala iz Banata

pre 6 godina

Срећа за Србију...Имамо СТУДЕНТЕ...!! Једину истинску снагу која може да изврши... - " револуцију "...!

dejan

pre 6 godina

sta god da kazem o ovim gosn damama u crnom ispasce da sam srpski nacionalista naj gore vrste sto brate i jesam .pa neka im bude ko u onom vicu o bezobraznom papagaju " pero znas ti znas " al nemogu a da ne primetim da im je skup uvelicala i cvecka nad cveckama moja omiljena latinka vesela perovic. samo napred .

pauna

pre 6 godina

pa jesu izdajnicke.sta ce zene u crnom na fpn,to je antisrpska organizacija.koje su one zene u crnom.sta su dobra donele ili istine o silovanjima i mucenjima srpskih zena.smucile su mi se vise.dok strani generali i posmatraci polako iznose istine o tragicnim dogadjajima na balkanu one p..s..j..u uz vetar.

bane

pre 6 godina

Kada će taj ološ "žene u crnom " da napipa zatvor?

rade sto

pre 6 godina

A kada je anita prekidala tribine SNSa, bilo je sve OK ! MRS STOKO!

deda

pre 6 godina

bravo studenti,sto nisam mladji da vam dam podrsku.matirali ste ih jednom pesmom.e pa omladino svaka cast.

misa

pre 6 godina

Svaka cast omladino.Jos gore treba da prodju Soroseve placenice......................................................

Caki

pre 6 godina

A kad isti prekinu tribinu sa Sljivancaninom onda je to demokratija. Idite vidite istu vest na sajtu b92, da vidite koja je to histerija zbog ovog prekida.

caruga

pre 6 godina

Meni nije jasna jedna stvar ! Zbog koga te zene nose crninu I da li shvataju da se ti njihovi pokojni ako ih vec zale, prevrcu u grobu zbog njihovog ponasanja.

bane

pre 6 godina

Gadi mi se od tog američko.idiotskog " ljudska prava"!

Abe

pre 6 godina

Sve, ali baš sve NVO tretirati kao terorističke organizacije. Šta su drugo kada, unutar svoje države, rade protiv svoje države, a za interese neke strane vlade.

marija

pre 6 godina

Bravo studenti !Terajte ta govna kad nemamo policiju !

nepoznati

pre 6 godina

Malo torta,malo pesma.Jako je vazno da mladi ljudi ne upadaju u zamke pete kolone i prakticno gandijevskim metodama im objasni sta misle o njima.\n\n

Shommy

pre 6 godina

Bravo omladino a sad krenite odmah na Kosovo da ga odbranite i sacuvate tamo na licu mesta, jer jedino vasa borba moze da ga povrati pod skute majke srbije

filip KIM

pre 6 godina

Koliko je nasih majki i sestara do danas u crnom jer su im citave porodice poubijane u Hrvatskoj i Bosni i na Kosmetu tokom svih ratova a ove kurve na fakultetu FPN u centru Beograda odrzavaju tribinu.Neka neka Srpkinja i pomisli tako nesto u Zagrebu,Sarajevu ili Vukovaru pojeo bi je mrak za svagda.Omladincima skidam kapu za iskazanu ljubav prema Srbiji i Kosmetu.Srbija je vecna dok su joj ovakva deca verna a Sorosevskim placenicima doci ce zasluzena kazna kad tad.

Ljubo

pre 6 godina

Pa ko kaze da je biti pogresno nacionalista ?!Volim svoju naciju ,volim Srbiju ,pogresno je biti fasista ,rasista ,sovinista ,pogresno je biti " supak" ,a te babe u crnom ,proterati sa tla srpskog za sva vremena ,ni najblize im ne zaboraviti.

Izbori 2024

TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija