• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

01.06.2017

07:33

VAŽNO UPOZORENJE ZA ONE KOJI DANAS IDU U GRČKU! Štrajkuje carina - PRELAZI BLOKIRANI!

Društvo

VAŽNO UPOZORENJE ZA ONE KOJI DANAS IDU U GRČKU! Štrajkuje carina - PRELAZI BLOKIRANI!

Podeli vest

Zbog štrajka zaposlenih u grčkoj carini planiranog za danas, Konzulat SRbije u Solunu upozorio građane da će saobraćaj teretnih vozila biti obustavljen. Istovremeno, autobusi će se periodično propuštati

Za putnička vozila neće biti ograničenja na prelazu Promahonas.

"Na svim graničnim prelazima koje koriste naši turisti (Evzoni, Dojran i Promahonas) saobraćaj teretnih vozila će biti, praktično, obustavljen", navodi konzulat na osnovu informacija kojima raspolaže.

Dodaje se da će autobusi biti periodično propuštani, u vremenskim intervalima po pravilu 15 minuta tokom svakog sata. Ovo važi i za putnička vozila na prelazima Evzoni i Dojran.

"Za putnička vozila neće biti ograničenja na graničnom prelazu Promahonas (napominjemo da je ovaj granični prelaz manjeg kapaciteta, te da u ovakvim slučajevima preti nastanak zastoja)", navodi konzulat, prenosi RTS.

Pozivaju se gradjani Srbije da nastave da prate situaciju preko sajta konzulata i da se za sve hitne informacije obrate konzulatu


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija