• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

01.06.2017

21:55

(FOTO/VIDEO) SRPSKA OMLADINA OČITALA LEKCIJU ŠIPTARSKIM SLUGAMA: Pogledajte nesvakidašnji performans isped Doma omladine!

Društvo

(FOTO/VIDEO) SRPSKA OMLADINA OČITALA LEKCIJU ŠIPTARSKIM SLUGAMA: Pogledajte nesvakidašnji performans isped Doma omladine!

Podeli vest

Srpska omladina očitala je bukvicu šiptarskim plaćenicima iz Inicijative za ljudska prava koja je jedan od organizatora skandaloznog festivala "Mirdita, dobar dan", koji usred Beograda promoviše kosovsku nezavisnost!

Prave srpske patriote, naime, održale su nesvakidašnji performans ispred Doma omladine, kojim su podsetili na užasne zločine zloglasne šiptarske organizacije OVK.

Informer

Obučeni u maskirne pantalone sa majicama sa oznakama šiptarskih terorista i fantomkama, srpski omladinci hteli su građanima prestonice da skrenu pažnju da Srbi nikada neće zaboraviti sva šiptarska nedela tokom rata 1999. godine.

Informer

Pored toga, omladinci su nosili transparente 'oružje na veliko i malo', 'polovni ljudski organi', 'droga na veliko', 'sex šop', sa jasnim aluzijama na zverstva i kriminal tadašnjih i sadašnjih takozvanih kosovskih vlasti.

Šiptarski plaćenici, poput navedene Inicijative za ljudska prava, ali i druge nevladile organizacije ovu lekciju sasvim sigurno dugo neće moći da zaborave.

Pogledajte performans srpske omladine:

Informer

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
RINGISPIL

pre 6 godina

Bravo za omladince. I to je vid borbe protiv unutrasjeg neprijatelja.

Lala iz Banata

pre 6 godina

Немојте децо... !? Може неки "Скот" да нам уложи... - " Ноту "... На тај ваш... - "преферанс"...?!

Miki

pre 6 godina

Svaka vam cast braco, dok imamo ovakvu omladinu nista nije izgubljeno!

Leka

pre 6 godina

Mogu sami da kažem da je jadno kada vidim śta se odigrava u Beogradi, u tako lepom multikulti gradu. Ponekad sam tako izneveren sa nekim srbima pa se pitam, skim smo živeli decenijama. Nisam mogao poverovati da nas toliko mrzite.

perica

pre 6 godina

A ti ili vi nas volite !? Ne filozofiraj nego daj pravo i Srbima da kazu sta misle ! Za sve okolo Srbi su sistemacki proglaseni napadacem, zlocincem, varvarom ......a svi vi ste sve to uradili nad Srbima , zato tisina !

Mara

pre 6 godina

Nista bolje od ovoga i nije moglo,bravo deco, borite se bar vi za svoju cast i dostojanstvo kad siptari ovako beskrupulizno udaraju na nas i to usred Beograda a Vucic cuti umesto da zabrani ovakvu sramotu i ponizenje.Apelujemo da se ovo ruglo animir dama i Sorosevih starleta zabrani,sram vas bilo,treba samo jedna usrana motka da ih doceka. \n

K8zaCar

pre 6 godina

Bravo mladi svesni i savesti ljudi.Nema incidenata a opet dobili samarcinu e to je borba samo napred.\n

slikovito

pre 6 godina

Ovi Albanosip kao karleusa vide tudj trn u oku pa pletu o njemu da sakriju svoje balvane

milan

pre 6 godina

SVAKA CAST OMLADINI SUZE MI PODJOSE OD SRECE ,JOJ DA SMO SVI OVAKI I DA JE SRBIJA ZAJEDNO ,NEBI NIKO SMEO DA PISNE O NAMA ,ZIVELA SRBIJA

Filco

pre 6 godina

Ima nade. Bravo. Ne treba da se dozvoli ološu da vršlja po Srbiji!

Tomas Gustaffson

pre 6 godina

Sve je ovo lepo i podržavam iz sve snage, al' gde je država da hapsi za krivična dela protiv ustavnog poredka republike Srbije?!?!

Nina

pre 6 godina

Bravo za omladince, svaka cast. Ali zasto su vlasti dozvolile da ovi Siptari I strani placenici to organizuju???? Ti strani placenici I Siptari sto su istrenirani po raznim kursevima sa zapada samo da sire propagandu i destabilisu drzavu i narod a intelektualno su ispod proseka i emotivno nestabilni. Ako im je dozvoljen ulazak u drzavu ZASTO i KO im je dao salu da se to odrzi???????

geda

pre 6 godina

mene zanima ko je usao unutra da gleda siptarski performans? njih snimite i javno pokazite!!!\n

Dragana

pre 6 godina

Bravo za omladinu!!!!! Medjutim, problem je sto siptarske, i ko zna cije jos sluge nemaj ni obraz ni stid ni sram!!!!!!!!

ni slike ni tona

pre 6 godina

Hvala bogu da se u Srbiji iskaze stav a da to nije rusilacki vec mastovito i slikovito.Srbiji fale takvi potezi. Bez upotrebe sile i prostaklluka mnogo je veci efekat.

VJ

pre 6 godina

Bravo ma bravo Omladino,steta sto nisam blize Beogradu da vam se pridruzim.

Dragan

pre 6 godina

Bravo nasa deco! Ovu bagru najvise boli kada ih "tucete" njihovim oruzjem iza koga se stalno zaklanjaju - Demokratijom! Demokratski je da i mi Srbi imamo pravo da kazemo sta mislimo ! E sada, sto ih vise boli i ponizava to sto pevamo i obesmislljavamo svaku njihovu izdajnicku "akciju" mirno umesto da smo im usi izdajnicke pocupali (da mogu da kukaju kog njihovih gazda) stvarno mi je zao! Jos jednom bravo!

dudu

pre 6 godina

Bravo za momke i devojke. Žao mi je što i ja nisam bio tamo. I žao mi je što nisam svoju decu poveo i što više dece nije bilo, da se nikad i da niko ne zaboravi istina o šiptarskim kasapima i bolesnicima. Odličan performans, nadam se da su sve televizije snimile ovo. Da ostane i da se pamti! Samo mirno, uporno i pametno. kad smo svi ko jedan nema te sile koja može da nas pobedi.

Neupućeni

pre 6 godina

Sve je to u redu,tako treba.Samo...imam jedno pitanje za srpsku omladinu:"Znate li vi pisati ĆIRILICOM?Svi su transparenti(u oviru performansa) pisani latinicom i to usred Beograda.Ne brinite znaju oni kojima je performans posvećen dobro ćirilicu.Ako ne znaju,neka nauče.Ovo je Srbija.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija