Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs

07.06.2017

21:21

GORAN GMITRIĆ OČITAO LEKCIJU RODIĆU: Program TV Pink, NEĆEŠ TI DA UREĐUJEŠ!

Društvo

GORAN GMITRIĆ OČITAO LEKCIJU RODIĆU: Program TV Pink, NEĆEŠ TI DA UREĐUJEŠ!

Podeli vest

Glavni i odgovorni urednik Informativnog programa TV Pink Goran Gmitrić poručio je danas vlasniku "Kurira" Aleksandru Rodiću, povodom njegove primedbe da se u Jutarnjem programu više ne prelistava "Kurir", da on neće uređivati Informativni program na TV Pink

- Ne znam da li znate da niste glavni i odgovorni urednik svih medija u Srbiji, pa i TV Pink. Kao što mi nemamo ambiciju da uređujemo vaše novine, bilo bi lepo da se i vi uzdržite od uređivanja programa naše televizije- naveo je Gmitrić u otvorenom pismu Rodiću povodom njegovog saopštenja u kome je spomenuo TV Pink, primetivši da se "Kurir" nekoliko dana ne prelistava u Jutarnjem programu.

Gmitrić ocenjuje da je to što Rodić "uređuje" Makedoniju, Crnu Goru, BiH, problem tamnošnjih političara, ali da naš postaje kada hoće da uređuje sve medije u Srbiji, sa ili bez Aleksandra Kornica. 

PALE MASKE! Hrvatski plaćenik gazda reketaškog Kurira Aleksandar Rodić ulazi u politiku!

Gmitrić navodi i da kao dobro obavešten novinar, pouzdano zna da je Rodić u kući Aleksandra Vučića "pojeo više hleba i vina" nego u svojoj i svim drugima kućama. 

- Zato prstom ne upirite na druge. Da li su razlozi, što već duže vreme "Kurir" napada čoveka koji je na predsedničkim izborima izvojevao apsolutno pobedu od 55 odsto glasova građana Srbije, nedostatak hleba i vina ili su ti razlozi dublji. To ne znam, ali ono što sasvim pouzdano znam da vi nećete uređivati Informativni program TV Pink- istakao je Gmitrić u otvorenom pismu koje je objavljeno na sajtu Pinka.

"ANTENA SRBIJA" O IZBACIVANJU KURIRA: Aleksandar Rodić nije ispunjavao profesionalne obaveze!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mara

pre 6 godina

Ne razumem,zasto se dize tolika frka oko jednog coveka sumnjivog kvaliteta,da li je moguce da jedan takav covek moze da zapali sve vas,da nije tuzno bili bi pre smesno. \n

Lala iz Banata

pre 6 godina

Он је заправо "огледало"... - тзв "Грађанске" или, "треће"... - Србије...!! Која је баш таква, лицемерна, похлепна и малограђански трула...са вечитом тенденцијом "скидања гаћа" пред сваком НВО, или страним "водоинсталетерима" и " шоферима", па и чистачицама .... - запосленим у некој од амбасада и конзулата ...НАТО...!! (само сам метафорисао !? Не вређам ова - часна занимања...! Хвала...!! )

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija