• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Njuzfront

08.06.2017

10:25

SRBIJA MORA DA SE NAORUŽA, U PROTIVNOM BIĆE RASPARČANA: Albanci samo čekaju mig NATO da napadnu!

Društvo

SRBIJA MORA DA SE NAORUŽA, U PROTIVNOM BIĆE RASPARČANA: Albanci samo čekaju mig NATO da napadnu!

Podeli vest

Albanci su vrlo disciplinovani članovi NATO-a i oni ništa ne rade niti govore bez prethodnog signala sa Zapada. Za Srbiju je jedina šansa naoružanje koje je potpisano sa Rusijom, u suprotnom biće rasparčana, tvrdi poznati beogradski advokat Goran Petronijević
Beta

On smatra da da je destabilizacija Balkana potrebna anglosaksonskom faktoru.

- Evropskoj uniji nije potrebna destabilizacija Balkana jer se to dešava u njenom dvorištu, ali anglosaksonskom faktoru jeste. Današnja EU nije "evropska" Evropa nego vašingtonska Evropa - rekao je Petronijević.

MIGOVI NA VIDOVDAN SLEĆU U SRBIJU! Crknite dušmani, Rusija šalje avione srpskoj vojsci!

Srbija je ključ Balkana

Rusijom, koja ima nameru da osujeti planove NATO, dovoljno je da ima prisustvo samo na jednoj tački, i obesmišljava čitav koncept prisustva NATO-a na Balkanu. Zato je i jednim i drugim ključna Srbija

Kad je reč o Crnoj Gori, Petronijević tvrdi da Crna Gora nije značajna NATO-u strateški, osim u smislu zaokruživanju prostora.

PRAVOSLAVNA KONFEDERACIJA NA BALKANU, ZAŠTO DA NE? Stiven Mejer tvrdi da Srbija, RS, Crna Gora i Makedonija mogu biti zajedno!

Neko ko ima imperijalne ambicije, kakve ima NATO, odnosno SAD, mora imati čitav prostor, jer ako nema čitav prostor one će imati problem, smatra on.  

SRBIJA SPREMA 1.500 RAMBO RATNIKA: Vojna jedinica najboljih specijalaca moći će u svakom trenutku DA SPREČI UDAR NA NAŠU ZEMLJU!

Zemlje, kao što je situacija sada sa Rusijom, a koja ima nameru da osujeti takvu vrstu hegemonističkog ponašanja, dovoljno je da ima prisustvo samo na jednoj tački, i obesmišljava čitav koncept prisustva NATO-a na Balkanu, tvrdi on. 

NATO još uvek nema pod kontrolom srpske prostore i otuda ide ta rusofobija. Jer ako Rusija ima makar jednu tačku na koju može da se osloni sve šta su oni uradili pada u vodu. Rusija želi svoje prisustvo, a oni žele hegemoniju"- rekao je Petronijević.

Crnogorci su nadrljali

NATO sam Crnoj Gori ne može ništa dobro doneti, već samo siromaštvo jer će za potrebe dela vojske koju će slati u misije NATO morati da se zadužuju kod MMF. Crnogorsko primorje kao takvo nije potrebno NATO, ali ga NATO u svojim namerama da spreči prisustvo Rusije treba

On je u intervjuu za Njuzfront - Srbija o navodnom državnom udaru u Crnoj Gori Petronijević rekao da je to scenario.

- Iscenirani državni udar je smijurija, sa ciljem da Đukanović dobije izbore. Oni su spremili scenario dobijanja izbora, a ujedno i pokazati negativan uticaj Rusije - rekao je on.

ZLOSLUTNA PROGNOZA BIVŠEG ZAMENIKA ŠEFA CIA: Menjaće se granice na Balkanu, nove međe u Makedoniji i na Kosovu!

Petronijević napominje da NATO sam Crnoj Gori ne može ništa dobro doneti, već  samo siromaštvo jer će za potrebe dela vojske koju će slati u misije NATO morati da se zadužuju kod MMF-a. 

(VIDEO) ŠIPTARI U PANICI ZBOG VOJSKE SRBIJE: Traže od Brisela i SAD da ih zaštite, tvrde da se SPREMAMO NA KOSOVO!

- Crnogorsko primorje kao takvo nije potrebno NATO, ali ga NATO u svojim namerama da spreči prisustvo Rusije treba. Samom crnogorskom narodu NATO može da donese samo nevolje, ali crnogorskom rukovodstvu je potrebana NATO jer od njih očekuje zaštitu. Ne zaštitu države, granica, naroda, suvereniteta, nego sopstvenu zaštitu od krivičnog gonjenja zbog mnogobrojnih krivičnih dela počevši od šverca duvana, narkotika itd., u koje su umešani - dodao je Petronijević.


 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
TamanTako

pre 6 godina

Advokat... ADVOKAT mi kaze da treba da se naoruzam. Sta je, svi vojni komandiri bili na vojnoj vezbi u Donjem Brijanju, nisu stigli da daju intervju?!

ja odratovao svoje

pre 6 godina

A ko ce da nosi pusku. Veterani ostarili, njihova deca neuhranjena i nisu za vojsku, jedino debeloguzi politicari na svim nivoima i pljackasi Srba. Oni su svoju decu poslali u inostranstvo na skolovanje. Neka brane svoje vile, otete fabrike i vinarije. Srecno im bilo. Mi cemo na kazan a na grudima ordenje. Bravo Srbijo. Komandanti ce biti vlasnici zemljista jer oni ce braniti svoje hiljade hektara i znaju u kom grmu lezi zec.\n

Ivan

pre 6 godina

Xaxaxa TAMAN TAKO potpuno si u pravu?Kada cujem nase kriticare koji govore o necemu o cemu nemaju nikakve veze...Pazimo mi nase granice,jer da bi usao u NATO nesmes biti u nikakvom procesu u vezi granice,sve mora biti cisto...tako CG ostaje takva kakva je i nemoze joj vise niko uzeti ni delic teritorije,a ko ce stati iza nas ako bi krenulo????\n

XXL

pre 6 godina

ZAŠTA da se naoružam? Za režimsko - 'TOPOVSKO MESO'? Ionako nemam lekarsko uverenje da sam zdrav u glavu za oružje. Pa onomad sam Režimu predao drage porodične uspomene trofejno uredno registrovano oružje samo zato jer NISAM imao PARE da im platim njihovu - 'preregistraciju' kako bi ga zadržao i punio budžet. Eto im ga pa nek' angažuju "BlackWater's"-e ili kako se sad zovu "Akademic" al' - BEZ MENE. Ili nek' ih angažuju od onih para što su dobili od zapadnih 'partnera' za svaku 'cev' od građana (valjda 10 eura ili dolara). Srećno im bilo sa naoružavanjem meni su sad sve voske/armije dobrodošle koje god da su ...

Izbori 2024

TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)
Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u "Info jutru" govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

28.03.2024

13:31

Jutjub cenzuriše medije koji izveštavaju o masakru u Moskvi! Protiv Rusije se vodi hibridni rat na svim mogućim poljima! (VIDEO)
Live TV

Jutjub cenzuriše medije koji izveštavaju o masakru u Moskvi! Protiv Rusije se vodi hibridni rat na svim mogućim poljima! (VIDEO)

Teroristički napad u Moskvi je tema broj jedan svetskih medija. Međutim, Zapad na različite načine pokušava da cenzuriše informacije koje dolaze iz Rusije. Sa Jutjub platforme koja je dostupna u većem delu sveta, skidaju se emisije i snimci koji izveštavaju o dešavanjima u Moskvi. To se dešava i televiziji Informer. Sve naše informativne emisije u kojima razgovaramo o ovom užasnom masakru uklonjene su sa Jutjuba sa objašnjenjem da kršimo njihove uslove korišćenja. Cenzurišu se samo i isključivo oni mediji koji postavljaju logično pitanje: da li su Ukrajina i zapadne sile umešane u ovaj teroristički akt? Na ovu temu u "Info jutru" govorio je novinar i publicista Drago Delić i Boško Vasiljević, stručnjak za srpsko-ruske odnose.

28.03.2024

12:44

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija