• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer.rs

15.06.2017

21:32

PODSTICAJ OD GRADA Po 300.000 dinara za stočare na teritoriji Beograda!

Društvo

PODSTICAJ OD GRADA Po 300.000 dinara za stočare na teritoriji Beograda!

Podeli vest

Sekretarijat za privredu danas je zaključio ugovore o isplati podsticajnih sredstava u oblasti stočarstva za 84 korisnika na teritoriji Beograda

Kako je saopšteno iz Sekretarijata za privredu, podsticajna sredstva namenjena su nabavci steonih junica, a maksimalan iznos podsticajnih sredstava po korisniku je 300.000 dinara.

Vršilac dužnosti sekretara za privredu, Veličko Milinković naveo je da je sproveden postupak dodele podsticajnih sredstava u oblasti stočarstva za nabavku steone junice simentalske rase, kao i da se ovaj projekat uspešno sprovodi.

- Projekat je naišao na veliko interesovanje i odobravanje poljoprivrednih proizvođača sa teritorije Beograda, jer je Grad dodelio bespovratna sredstva u iznosu od 80 odsto cene koštanja nabavke steone junice simentalske rase - naveo je Miličković.

On je podsetio da je ove godine sekretarijat obezbedio 120 miliona dinara za pomoć poljoprivrednim proizvođačima u vidu subvencija. 
 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
dejan

pre 6 godina

a za nas seljeke iz sumadije ? pa koliko to stoke ima po beogradu [ mislim na krave.ovce , koze, svinje] fala bogu ima i ovde stoke al se nenagledah i nenaprimah opstinskih subvedncija.

perica

pre 6 godina

Ko je tebi, meni, kriv sto nemas stalu u "krug dvojke" ! Ggospoda samo tu stoku neguje, uzgaja i finansira a ostatak Srbije je na "ko da vise', zapravo dugi niz godina pomazu samo te "poljoprivrednike" iz beograda, Bila je "pomoc" ratarima, vinogradarima, ovcarma .... !

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija