• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N1

16.06.2017

13:44

OD 1. JULA U CRNU GORU SAMO SA PASOŠEM?! Putnike već vraćaju s granice, MUP CG i srpska carina tvrde da NEMAJU POJMA O TOME!

Društvo

OD 1. JULA U CRNU GORU SAMO SA PASOŠEM?! Putnike već vraćaju s granice, MUP CG i srpska carina tvrde da NEMAJU POJMA O TOME!

Podeli vest

Građani Srbije više neće moći, od 1. jula, da putuju u Crnu Goru samo sa ličnom kartom, već će im za prelazak granice biti potreban i pasoš

Kako javlja N1, pozivajući se na portal Kamatica, vozači autobusa ka Crnoj Gori otkrili su da je u poslednjih 24 časa nekoliko turista je vraćeno sa granice, zato što njihova deca nisu imala pasoš.

Navodno, posle priključenja Crne Gore NATO paktu došlo je do promene zakona, koji će stupiti na snagu 1. jula, pa je sada za ulazak u ovu zemlju potrebno posedovati pasoš. 

Međutim, iz granične policije Srbije tvrde da niko nije poslednjih dana vraćen sa crnogorske granice, dok u MUP-u Crne Gore uveravaju da je i dalje za ulazak u tu zemlju za građane Srbije dovoljna lična karta.

I dalje je na snazi dosadašnji režim po kojem državljani Srbije mogu da prelaze crnogorsku granicu samo sa ličnom kartom. Takođe, isti je režim za decu koja putuju samo sa jednim roditeljem ili bez roditelja - moraju imati odgovarajući dokument sa fotografijom i pismenu suglasnost, ako ne putuju sa oba roditelja - navodi se u saopštenju MUP-a Crne Gore.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
pettar

pre 6 godina

A da li vazi i obrnuto za ove iz MNE koji ulaze u Srbiju. I pojšto je MNE u NATO onda su oni svi natovci. Kakav je sada status natovaca koji žive u Srbiji. Ovde se baškaredosta njih je na rukovodećim mestima, 90% njih se bavi kriminalnim delatnostima, davali su i daju podršku za nezavisnost, za NATO. Kakav njihov status sada

stuns

pre 6 godina

Nije niko lud da ide u Crnu Goru na more, gotovo je s tim. Srbi više ne letuju u Crnoj Gori.

Marko

pre 6 godina

Pa normalno je da vracaju decu koja nemaju pasos, s obzirom da deca nemanu licnu kartu, pasos im je jedini validan dokument.. \n

milan

pre 6 godina

nemoj da sirite dezinformacije .u crnu goru se moze uci sa licnom kartom.i carinici i granicna policija se ponasaju kao da ne postoji granica izmedju dve drzave .govorim iz licnog iskustva a granicu prelazim cesto\n

mira

pre 6 godina

Samo vi trcite u CG tako vam i treba ...\nPostali su i ponasaju se ko Amerikanci ..Ma nevole nas Srbe gde trcite ..\n

Ivan

pre 6 godina

Ama tako vam i treba. Zašto idete u tu CG? Prodješ celu Evropu i sve države koje su članice Nato već godinama i nigde ti netreba pasoš samo u tu šiptarsku CG

RINGISPIL

pre 6 godina

Ajde bagro uvedite i vize pa da vas konacno ODJEBEMO iz BGD.

Jure

pre 6 godina

Drzimo se mi Bosne. Pruzimo ruku i recimo izvini. Svi ovi su šareni.

Goran

pre 6 godina

Braco, molim Vas ne idite u tu \"drzavu\".\nPostovana Vlado Srbije, \nUvedite im strogi vizni rezim, zabranite studiranje u Beogradu i ukinute dvojno drzavljanstvo.

milovan

pre 6 godina

Pa imaju pravo da traze pasose.! Ali je moje pravo da nikada tamo i neidem,niti mi pada na pamet. Prije bi bacio te pare nego dso tim izdajnicima. Moj euro i moj dinar nikada nisu nitice videti.

Leka

pre 6 godina

Bas me briga za Crnu Goru ,23eg odoh u bratsku Grcku sa porodicom ko i svake godine

Nera

pre 6 godina

N1 je saopstio tesku dezinformaciju. U Crnu Goru mozete dolaziti kao i do sada i uz to ste vrlo dobrodosli. Pasos nije potreban,dovoljna je i licna karta. Uostalom vi to i znate. Prijateljski pozdrav iz Crne Gore!

DEDA RAKA

pre 6 godina

Naša BIVŠA BRAĆA treniraju strogoću, da se zna bato ko je u NATO ! Arnauti ulaze i bez lične karta, to je naredba VELIKOG BRATA !

Goran

pre 6 godina

Braco, molim Vas ne idite u tu \"drzavu\".\nPostovana Vlado Srbije, \nUvedite im strogi vizni rezim, zabranite studiranje u Beogradu i ukinute dvojno drzavljanstvo

SasaV

pre 6 godina

Nikako da vrate svoje strucnjake i rukovodioce,sve drugo im nije problem da izmisle...

branko1

pre 6 godina

Nadam se da polako učimo I da preduzimamo kontra mere,a C,G će mo da preskočimo I zaobiđemo.Ali I oni nas da zaobilaze u širokom luku.Što bi novi Marićevi" intelektualci" rekli fino,došli su mi do međunožja

Djole

pre 6 godina

Ukolko je ovo tačno(da ne prejudiciram)nadam se da će i Srbija momentalno odgovoriti na isti način!!

drago

pre 6 godina

UVESTI TIM PAMENTNJKOVICIMA VIZE ZA ULAZAK U SRBIJU

miki

pre 6 godina

Ako vec mora pasos,lepo uzmem isti pa pravac neka normalna zemlja. \n

AS

pre 6 godina

MA LJUDI, SLAĆE ONI NAMA I PISMENE MOLBE I SVEČANE POZIVNICE SAMO DA ODEMO TAMO. CRVENI TEPIH IMA DA POSTAVLJAJU NA GRANIČNIM PRELAZIMA.

Izbori 2024

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!
Tenis

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!

Španski teniser Karlos Alkaraz (20) govorio je na konferenciji za medije uoči nastupa na turniru u Madridu, a osvrnuo se i na povredu nadlaktice koja ga je na skoro mesec dana odvojila od terena.

23.04.2024

20:16

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija