• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: R. B.

17.06.2017

10:06

(FOTO) SRPSKI VOJNICI BLISTAJU I U SPORTU: U Kruševcu završeno sportsko prvenstvo komande za obuku Vojske Srbije

Društvo

(FOTO) SRPSKI VOJNICI BLISTAJU I U SPORTU: U Kruševcu završeno sportsko prvenstvo komande za obuku Vojske Srbije

Podeli vest

U Kasarni "Car Lazar" u Kreuševcu juče je završeno 6. Sportsko prvenstvo Komande za obuku Vojske Srbije

 

Tokom proteklih pet dana na takmičenjima je učestvovalo 350 pripadnika Vojske, predstavnika 8 centara za obuku: Valjevo, Sombor, Gornji Milanovac, Požarevac, Beograd, Zrenjanin, Leskovac i grad domaćin Kruševac. Svečanosti zatvaranja i dodeli nagrada prisustvovao je i gradonačelnik Kruševca Dragi Nestorović.

R. B.

Komandant Komande za obuku Vojske Srbije general-potpukovnik Đokica Petrović istakao je kao dobar primer na državnom nivou saradnju Garnizona Kruševac i lokalne samouprave. 

Obraćajući se učesnicima prvenstva na završnoj svečanosti general potpukovnik Djokica Petrović je rekao:

R. B.

- Borbenost, visoka motivisanost i sportska požrtvovanost, uz dostojanstveno i fer ponašanje  koje ste pokazali na sportskim borilištima, predstavljaju ono što čini prave pripadnike Komande za obuku Vojske Srbije i način kako se treba boriti za svoju jedinicu.

 Takmičenje je održano u muškoj i ženskoj konkurenciji u 7 disciplina, a učesnici su se nadmetali na terenima Kasarne, Hali sportova, Atletskom stadionu i Slobodištu.

Sveukupni pobednik  ovog prvenstva je grad domaćin Kruševac. Drugo mesto u generalnom plasmanu osvojili su pripadnici za obuku iz Valjeva, a treće ekipno mesto osvojio je Leskovac.
                                                                                      


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija