• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs/informer.rs

20.06.2017

14:31

(NEVEROVATAN VIDEO) DA LI SE SEĆATE DANE VULIN? Kiselina joj je uništila lice, POGLEDAJTE KAKO SADA IZGLEDA!

Društvo

(NEVEROVATAN VIDEO) DA LI SE SEĆATE DANE VULIN? Kiselina joj je uništila lice, POGLEDAJTE KAKO SADA IZGLEDA!

Podeli vest

Nikada ni sanjala nisam da ću izgledati kao pre, rekla je Dana Vulin (31) kojoj se pre pet godina desila stravnična nesreća kada joj je ljubomorna žena bacila kiselinu u lice, nakon čega joj je 65 procenata kože na telu izgorelo

Australijanku srpskog porekla Danu Vulin spalila je 2012. godine u Pertu Natali Dimitrovska, koja je posumnjala da je Dana u vezi sa njenim bivšim mužem pa rešila da se osveti suparnici.

Prelepa Dana nakon stravičnih opekotina i ožiljaka koji su od njih ostali, imala je preko 200 plastičnih i korektivnih operacija, a tri godine nosila je masku za lice, jer joj je bila neophodna zbog bržeg zarastanja rana.

– Nadala sam se i molila da opet budem ona stara, ali mislila sam da je nemoguće da moje lice i telo opet izgledaju lepo. Sada sebe volim više ovakvu nego što sam pre nesreće volela sebe – priznala je Dana.

Ona je prošla kroz neverovatnu borbu od tog 16. februara 2012. godine kada ju je Natali polila alkoholnom supstancom i potom zapalila i nanela joj opekotine trećeg stepena.

Printscreen You Tube

- Želim da uživam u životu maksimalno. Izabrala sam da živim i izabrala sam sreću. Natali me više ne zanima, jer nema nikakvu moć nadamnom i nemam vremena ni energije da je mrzim – kaže ova hrabra žena.

Dana se od tada svake godine sastaje sa svojom porodicom na dan napada kako bi proslavili činjenicu da je živa.

Pored toga što je sada podjednako lepa kao i pre, dana drži motivacione razgovore podrške svim ljudima koji pate od trauma usled nesreća ili sindroma mržnje prema sopstevnom telu.

Kako joj dobro ide u karijeri, ona je takođe počela ponovo da izlazi sa momcima i živi aktivan društveni život.

- Zbog ožiljaka od opekotina nisam mogla da se ljubim jer mi mišići na licu nisu radili u punoj funkciji, tako da imam toliko toga da nadoknadim što sam propustila u proteklih pet godina - kaže ona.

Dana je čak o svom životnom iskustvu napisala i autobiografiju “Vredno borbe” koja će biti objavljena u avgustu, piše Dejli mejl.

 

 

A post shared by Dana Vulin (@dana_vulin) on Mar 12, 2017 at 8:25pm PDT

 

 

 

A post shared by Dana Vulin (@dana_vulin) on Dec 8, 2016 at 10:51pm PST

 

 

 

A post shared by Dana Vulin (@dana_vulin) on Sep 11, 2016 at 7:31pm PDT

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija