• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

24.06.2017

17:11

(FOTO) HAOS NA GRČKOJ GRANICI DOSTIGAO VRHUNAC! Izbila brutalna tuča, Srbi i Makedonci čekaju satima na prelazu "Evzoni"!

Društvo

(FOTO) HAOS NA GRČKOJ GRANICI DOSTIGAO VRHUNAC! Izbila brutalna tuča, Srbi i Makedonci čekaju satima na prelazu "Evzoni"!

Podeli vest

Na graničnom prelazu "Bogorodica" su dugačke kolone vozila i za ulazak iz Makedonije u Grčku čeka se satima, javili su makedonski mediji

Kako je objavila Fejsbuk stranica Grčka info, na Evzoniju je došlo i do tuče.

- Ovakve situacije nikome ne donose dobro. U današnje vreme se bar zna otprilike kada se mogu očekivati gužve na granicama. Birajte alternativne prelaze, izbegavajte vikende ili strpljivo sačekajte. Nema treće solucije... - objavljeno je na pomenutoj stranici uz fotografiju samog incidenta. 

Na istoj stranici objavljeno je i iskustvo Beograđanke koja je na granici čekala čak tri sata.

- Mi smo iz Beograda za Toroni pošli u 23:40, bili na makedonsko grckoj granici u 6:40 jutros, upali u ovu gužvu o kojoj svi pričaju čekali smo tri sata da pređemo. Nakon toga velike gužve na obilaznici oko Soluna, na putu ka Nea Mudanji i u delu pre i posle Nikitija. Stigli smo u Toroni posle 13h vožnje sa dve kraće pauze od desetak min za sipanje goriva. Evo nas sada posle odmora krećemo na divnu plažu - napisala je ona.

Za ulazak u Grčku čekaju pretežno automobili sa makedonskim i srpskim registarskim tablicama.

Šest kolovoznih traka prepune su vozila, a kako navode putnici koje je anketirao Dojče vele, na ulazak u Grčku se čeka u proseku tri sata. 

Prema proceni Televizije 21, na najfrekventnijem makedonsko-grčkom prelazu na ulazak u Grčku čeka više od 10.000 ljudi. 

Nadležne pogranične vlasti navode da su razlozi za veliku gužvu godišnji odmori i produženi vikend u Makedoniji. 

Normalizacija saobraćaja na prelazu "Bogorodica Evzoni" se očekuje u popodnevnim satima, a Auto-moto savez Makedonije je saopštio da na drugim graničnim prelazima nema dužih zadržavanja.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
RINGISPIL

pre 6 godina

Neka razapnu satore, siftari ce im vec prodavati LJIMUNADU.

vlada

pre 6 godina

jer imate pocinioca zatvor 30 dana zabrana ulaska u grcku kazna od 500 evra.mi smo stvarno stoka.\n

grckizet

pre 6 godina

Sta pricas covjece? Da li si nekada cuo on "grckoj organizaciji"?

mrka

pre 6 godina

ovde je problem za slanu vodu SRBI opametite se imate čistiju vodu od te reklame bazeni sa kućicamada vas ne varaju akva parkovi sa ležaima i domaćom hranom šopovi a ovi poznati nek putujuoni vole da reskiraju moji dolaze izNICEidemo u JAGODINU.

Sunce

pre 6 godina

Ko jednom oseti cari Grcke i vidi lepotu njihovih plaza i mora, zauvek ce se zaljubiti u nju. Zato su ljudi spremni da izdrze svasta, kako bi stigli do te lepote.

bogster

pre 6 godina

Pa vidi se lepo pasat skopski tablica. Sigurno šiptar napada Srbina u kliu.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija