• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo.rs/informer.rs

28.06.2017

19:57

SRBIJO, NE DAJ DA RUSI ODU, ONI MORAJU DA OSTANU U NIŠU! Ako nam budu pomagali EU i NATO od zemlje nam neće ostati ništa!

Društvo

SRBIJO, NE DAJ DA RUSI ODU, ONI MORAJU DA OSTANU U NIŠU! Ako nam budu pomagali EU i NATO od zemlje nam neće ostati ništa!

Podeli vest

Moskva i Vašington su opasno zaratili zbog humanitarnog centra u Nišu. Teško da prođe i jedan dan bez neke optužbe ili kontraoptužbe velikih sila kada je reč o objektu u gradu na Nišavi, za koji jedni tvrde da će prerasti u špijunski centar, a drugi da je njegova namena isključivo da se pomaže Srbiji, ali i zemljama u okruženju u slučaju prirodnih katastrofa

Narodni poslanik Miroslav Lazanski kaže da bi za našu zemlju bila prava katastrofa ukoliko bi Rusija zatvorila centar u Nišu.

- Amerikanci su pričali o tom centru kako bi vršili psihološki, politički pritisak na Srbiju. Zaista ne znam zašto se tom centru ne da neki diplomatski status, jer na ovaj način stavljamo i Ruse u nezgodan položaj. Šta ako nedajbože odluče da ugase centar? Došlo je leto, vidimo kakvi sve požari besne po Evropi, šta ako i nas tako nešto zadesi? Mi nemamo avione za gašenje požara i ko će onda biti odgovoran za katastrofu koja bi usledila - rekao je Lazanski.

SKOT SE OPET RASPOMAMIO: Maligni uticaj Rusa na srpskom tlu... SAMO PODRIVAJU STABILNOST U REGIONU!

On kaže da se plaši da polako klizimo u situaciju da nam Rusi saopšte da odlaze iz Niša. 

- Moramo da znamo da pomoć EU u elementarnim nepogodama nije ni približno toliko brza i efikasna kao pomoć Ruske Federacije. Videli smo svi koliko im je trebalo vremena da pošalju jedan helikopter u Crnu Goru kada su tu zemlju zadesile snežne mećave. I na kraju, centar u Nišu je regionalno značajan jer su Rusi odatle pomagali svim zemljama u okruženju u borbi sa požarima i ne vidim razlog za toliku mistifikaciju - naveo je Lazanski.

Tanjug

Ruski ambasador Aleksandar Čepurin juče izjavio da niko ne može da razume zbog čega nije rešen status zaposlenih u Srpsko-ruskom humanitarnom centru".

SRBI, NIKAD NEĆETE U EU! Beogradu dve moćne adrese poručile da nas Brisel neće! Vreme je da se okrenemo Rusiji i Kini?!

- Bez rešenog statusa, Srpsko-ruski humanitarni centar nema mogućnosti za razvoj, a tu je sve jasno. Imamo sve u dokumentima koje su potpisale vlasti Rusije i Srbije još na početku 2013. Čitajte dokumenta, tamo je sve napisano - istakao je Čepurin.

On je na pitanje kako komentariše optužbe američkih predstavnika da je centar u Nišu špijunski rekao da su vrata tog centra otvorena i da svako može da dođe i uveri se čime se zaposleni bave.

Evo kako su nam Rusi pomagali tokom velikih poplava u Obrenovcu!!!

Rusi nas nisu ostavili na cedilu ni kada se Srbija suočila s velikim požarima 2013. godine

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Nato u blato

pre 6 godina

Србија да одобри статус браћи Русима, ко шиша Амере, немој да се брукате, долази нам Шојгу у посету.

Pik

pre 6 godina

Vucicu daj rusima ista prava kao ameri sto imaju i ako se bune rec slobodno vi natovci ste bez pitanje otvorili bazu na zemlje srbije

Fuj

pre 6 godina

"Mirko"!? Džaba se predstavljaš srpskim imenom, kad znamo da si osmanlija. Srpski jezik ima 30 slova, a jedno od njih je DŽ, a ne kao što si ti napisao DJ(abe)! Ni Rusi tebe ne vole, eto pa pukni!

sin

pre 6 godina

A zašto se mi stalno ,pa i Risi pravdamo Amerima?! Zaposeli su Kosovo i zvanično imamo Nato u zemlji i svi ćutimo kao da se ništa nije desilo.

mica

pre 6 godina

Ako smo suverena drzava odlucicemo kako nama odgovara. Ako nismo onda polako ali sigurno nestajemo.

Dragan

pre 6 godina

Da nije bilo ruskog centra i ruskih aviona za gašenje požara , sela u istočnoj srbiji bi izgorela . To znaju samo oni čije su šume i imanja bila obuhvaćena vatrom.Neizmerno Hvala braći Rusima za pomoč.Živeo Putin, Živela Rusija.

Nebojsa

pre 6 godina

Rogozin je bio vise nego jasan. Nema mnogo vremena. Ako im se ne odobri da dobiju imunitet i smeste eskadrilu aviona za gasenje pozara i pruzanje pomoci oni odose a to sve menja. Onda je to izdaja Srbije i bicemo po planu GBR istrebljeni\n

sinisa

pre 6 godina

Ako dođe do bilo koje izdaje srpske vlasti i ako oteramo Ruse onda smo,i somovi i klonovi i totalne budale. Zapad Srbima ne misli dobro jedino RUSI mogu nas zastititi od zapadnih hijena.Ovo kazem ozbiljno,.Onda je bolja opcija da nas uniste atomskom bombom i da nas kao Srba nema vise...

SERGIJE

pre 6 godina

Nema vise mrdanja treba Rusima posteno odgovoriti a kurvati se vise se vise

Dule

pre 6 godina

Stegni petlju Vucicu dodijeli braci taj diplomatski status,pa kud puklo da puklo.Toma je to odavno htio da uradi ali ga je neko zakocio.

vlada

pre 6 godina

Vučiću, borba za Srbiju se može voditi SAMO sa Rusima, a tu spada i "humanitarni" centar u Nišu i rešenje POD HITNO njihovog statusa! Zapadni "vukodlaci" napiće nam se krvi ako Rusi odu - upamti!

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija