• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

29.06.2017

17:00

MUP: Uručene zdravstvene knjižice za 104.000 osiguranika!

Društvo

MUP: Uručene zdravstvene knjižice za 104.000 osiguranika!

Podeli vest

Pomoćnik ministra unutrašnjih poslova i načelnik Sektora za ljudske resurse Katarina Tomašević saopštila je da su zdravstvene kartice uručene za oko 104.000 osiguranika, kako zaposlenih u Ministarstvu unutrašnjih poslova, tako i članova njihovih porodica

- U toku je distribucija oko 9.000 zdravstvenih kartica koje nam stižu u turnusima i koje će nakon sortiranja po organizacionim celinama, biti dostavljene uz dodatno angažovanje zaposlenih iz Odeljenja za zarade i beneficije Sektora za ljudske resurse - rekla je Tomaševićka.

Ona je navela da je na izradi još 2.016 zdravstvenih kartica koje će biti zamenjene potvrdama od strane RFZO-a, do konačne izrade.

- Napominjemo da su svi doprinosi na ime zdravstvenog osiguranja uplaćeni od strane Ministarstva unutrašnjih poslova i da nijedan osiguranik neće ostati bez zdravstvene zaštite. Takođe, svi zahtevi sa spiskovima i dokazi o uplati za zaposlene u Ministarstvu i članove njihovih porodica, dostavljeni su na vreme nadležnim službama, sa kojima je Sektor za ljudske resurse u stalnom kontaktu -rekla je Tomaševićka.

Ona je istakla da MUP čini sve napore da u zakonom predviđenom roku, svim osiguranicima, omogući izdavanje novih zdravstvenih kartica i da je Ministarstvo potpuno spremno da preduzme sve mere u slučaju bilo kakvog zdravstvenog problema ili intervencije svojih osiguranika.

U slučaju potrebe, zaposleni se mogu obratiti na sledeće brojeve telefona: 064/8929-326 i 064/8920-303.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija