• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Politika

01.07.2017

17:34

(VIDEO) MOSKVA ĆE PREUZETI NA SEBE KOSOVO, SRBIJA SAMO MORA DA UĐE U EAU I ODKB! Putinov savetnik ponudio Beogradu plan koji će naljutiti Amere!

Društvo

(VIDEO) MOSKVA ĆE PREUZETI NA SEBE KOSOVO, SRBIJA SAMO MORA DA UĐE U EAU I ODKB! Putinov savetnik ponudio Beogradu plan koji će naljutiti Amere!

Podeli vest

Ako Srbija zatraži i bude primljena u Evroazijsku uniju i ODKB, problem Kosova i Metohije postao bi i ruski problem, što bi u startu garantovalo bezbednost i život za Srbe, jer Rusija priznaje celovitost Srbije

Ovaj plan ponudio je Srbiji Ruski filozof i lider Međunarodnog evroazijskog pokreta Aleksandar Dugin.  On je, međutim, dodao i da to ne znači da bi Rusija odmah pokrenuli vojnu operaciju, ali bi pružila određene garancije sa kojima bi moglo spokojnije da se živi.

Stideo se odnosa Rusije

Stideo sam se 90-tih godina da pogledam Srbiji u oči zbog tadašnjeg odnosa Rusije. Srbija je primala strahovite udarce, ali se uspravljala. Zaista najdublje verujem u Srbiju i njenu sposobnost da sama odlučuje o svojoj sudbini

- Nemamo ništa protiv Albanaca i tražili bi naš, evroazijski put za dogovor sa njima, ali imamo mnogo toga protiv surovog komadanja srpske države protivno volji njenog naroda - rekao je Dugin za beogradsku Politiku.

ZAPADNI MEDIJI TVRDE, ON KONTROLIŠE PUTINOV MOZAK! Dugin: Hrvati su katolički sektor germanske EU, a Srbi NAŠE DRUGO JA!

Dugin, koga smatraju savetnikom predsednika Rusije Vladimira Putina, rekao je bi da bu u slučaju da Srbija zatraži prijem u Evroazijsku uniju i ODKB, Rusija morala da razmotri taj zahtev uzimajući u obzir volju naroda.

On smatra da Srbija treba da izvrši političko samoubistvo da bu ušla u EU.

(VIDEO) NATO I RUSIJA U RATU ZA SRPSKU VOJNU INDUSTRIJU: Ko će pre do Miloša, Lazara, Stršljena, Alasa, Morave...?!

- Zamislite šta bi bilo sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem kada bi kojim slučajem rekao da priznaje Kosovo. Naravno da on to neće učiniti, a to znači da nikada neće ući u EU. Balansiranje može da traje određeno vreme, ali treba naći trajno rešenje. Ono postoji - to je Rusija - zaključio je Dugin.

vaseljenska.com

On je istakao da je duhovna Srbija večna i da je to što Srbi slave Vidovdan zalog budućih pobjeda.

- Smatram da su Srbi isti kao Rusi, samo bolji. Svoj odnos prema Srbiji nazvao bi sakralnim. Srbija je za mene ne samo solarna, već ognjena i vatrena. Duhovna Srbija je večna. Ne može biti slomljena, jer je srpski narod izuzetan - rekao je Dugin.

Srbi su isti kao Rusi, samo bolji. Duhovna Srbija je večna. Ne može biti slomljena, jer je srpski narod izuzetan, poručuje Aleksandar Dugin

On je rekao da se 90-tih godina stideo da pogleda Srbiji u oči zbog tadašnjeg odnosa Rusije.

(VIDEO) POČELA PODELA MAKEDONIJE! ZAEV PO NALOGU AMERIKE HAPSI GRUEVSKOG, a cilj je sprečiti POVEZIVANJE SRBIJE, RUSIJE I GRČKE!

- Srbija je primala strahovite udarce, ali se uspravljala. Mnogo, zaista najdublje verujem u Srbiju i njenu sposobnost da sama odlučuje o svojoj sudbini - rekao je ruski filozof.

Prema njegovim rečima, Rusija nema nikakvo pravo da Srbiji deli savete, a pogotovo da je prekoreva.

- Naše je da volimo i pomažemo koliko možemo. Budite sigurni da ste naša najvoljenija braća kao Crnogorci - bez obzira na sve - poručio je Dugin.

Ovako je Ruski predsednik pre nekoliko meseci govorio o Kosovu!!!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Rossia

pre 6 godina

Постали смо као мишеви у западној лабараторији за експериментисање, колико човек може да преживи под бомбама, санкцијама, отимањима, убијањима, понижењима, ударима, несрећама...Путине спаси нас, воле те твоји Срби.

gane

pre 6 godina

spoice nas malo morgen!ako odemo rusima mi cemo ginuti tj. nasa mladost.nas rusi naorozavaju njih amerii i zna se sta sledi.popovi opela amfilofije govori itd.sahrane su veoma skupe danas.

MORE

pre 6 godina

U daljem vremnu ne treba zaboraviti da je duzi mir svaki put uspostavljen tek kada je Srbija dobila izlaz na more. U tom kontekstu trba vratiti Srbiji Drac i kao odstretu za sve zlocine i terore Albanaca uzeti celu obalu severno od Tirane. Tada ce zavladati mir na Balkanu. Svi kompromisi koji ne obuhvate ovo, osudjeni su na propast.

Vladimir

pre 6 godina

Ma nemoj, a Hrvati da uzmu celu jadransku obalu?? Nece to da moze!

Mladjan

pre 6 godina

Ma sta lupas , kakvi hrvati i koje jadransko more da uzmu? Prvo ono nikad nije bilo njihovo a ponajmanje danas , sve primorje je u rukama stranaca , inace to je jedina stvar koju su prodali , i koja je mogla da se proda.... Srpsko more je dunav. A ako bi usli u eaz bilo bi samo interesa za sve nas....

Lovre

pre 6 godina

Hahahahha... Inace, nema zakona koji dopusta prodaju obale strancima u Hrvatskoj, za tvoju informaciju... a ovo za obalu od Tirane, Jadran... ludog li naroda... sto vise sanjaju tudje, to manje svojeg imaju, i uvijek se tjese da ce netko drugi da nam uzme ono sto oni nisu mogli... Tesko mi je da vam rusim snove... ali nase granice priznaju svi, cak i Srbija. Garantiraju nam sigurnost EU i NATO. svi susjedi osim vas - saveznici i prijatelji. A pokazali smo da smo spremni da branimo svoje. I ti jos sanjas? Sto, meteor koji ce da padne na EU i izbrise nas? Muko, teska li si...

Tomica

pre 6 godina

Ne treba se smejati vi ste genocidan narod cak su vas se Nemci i Italijani stideli vi ste jedini u istoriji i svetu imali koncetracione logore za decu,,,,,,,,,,,,jednog dana cete sve to da platite seme vam se hrvatsko zatrelo

charlinho

pre 6 godina

vi pokazali da ste spremni da branite svoje....kada to...i uz ciju i koliku pomoc...

petar

pre 6 godina

DRUGOG IZBORA NEMAMO ILI PRIHVATAMO NATO OKUPACIJU \nU KOSOVU ILI SPAS RUSIJE\n

Ja

pre 6 godina

Koga je Rusija spasavala, tom ni pakao nece tesko pasti.

Ilija

pre 6 godina

Tebi nato bombe nisu bile dosta kad tako pricas o Rusima,a mozda nisi iz Srbije pa lupetas,ili ne zivis u Srbiji. A sto se ovoga tice nasa vlast je pod zapadnom jurisdikcijom tako da od ovoga nema nista za sada.

Pero

pre 6 godina

Gde god u svetu da je problem jedne zemlje bio ruski a u isto vreme i americki, kao sto je to sada sa Srbijom i Kosovom, ta zemlja je nastradala. Interesi su im se sukobili u Siriji, Avganistanu, Libiji, Iraku... i te zemlje su do temelja razrusene. Neka nas sa nasim problemima. Nadam se da ce nasa vlast biti pametna.

mosad

pre 6 godina

sanjam te sanjam skoro svake noci samo te sanjam a pusti taj san nnece se ostvariti nikada ne samo rusija nego i kina i indija da se ujedine nece nikada da se ostvari KOSOVA E REPUBLIKA i to je to

Vladimir

pre 6 godina

Ma jel ti shvatas da cim ode Bondstil sa Kosovaa, gotova je republjika :)

Hermes

pre 6 godina

Malo pojednostavljena teza ali u suštini tačna. Daleko od toga da smo mi sjajni ali Kosovo je duplo golo. Kosovo potpouno zavisi od pomoći i podrške Zapada. Samostalno ne može ništa. Ništa ne proizvodi, ništa ne izvozi, BDP nema, institucije nema... Zna li neko pisca, pesnika ili slikara sa Kosova? Snimaju li filmove? Kakve su im škole? Priznanje kosova se, gle čuda, poklapa sa izbijanjem ekonomske krize. To je privatna država narko kartela koja će biti prepuštena sama sebi čim narko novac ne bude potreban za održavanje likvidnosti evropskih banaka.

Nikola

pre 6 godina

Hvala Informeru što širi ljubav prema Rusiji, jedinoj koja Srbe nije masakrirala i pokušala da istrebi. Da nije bilo Rusa sada ne bi bilo ni Srba.

Pik

pre 6 godina

Zasto hocemo u evropi kada nas tamo ne vole kad silom pokusavaju da nam otmu zemlju

SERGIJE

pre 6 godina

Ma ovi nasi ne smiju ko fol smo neutralni ko fol i kao bajagi

Ja

pre 6 godina

Realnost je da Rusija ne može da obezbedi siguran i miran život svom sopstvenom narodu na istoku Ukrajine koji se nalazi odmah uz rusku granicu, a ovde tvrdite da će to da obezbedi Srbima na Kosovu koje se nalazi usred EU i NATO? Da je ovo rekao Putin pa i da mu poverujemo, ali ovaj čovek nema nikakvu stvarnu moć i ništa ne može da garantuje bilo kome.

zoran miljkovic

pre 6 godina

Путину би боље било да брине о Криму,о извлачењу из Сирије у којој је направио пустош,нека он брани себе,а Србију су доста бранили,па су нам и мигове послали и фијат увезли,НАПРОСТО ЧИСТА ПРОПАГАНДА КГБа.КОГА РУСИ БРАНЕ ТАЈ ВИШЕ НЕ ПОСТОЈИ.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija