• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

02.07.2017

18:38

STANJE NA PUTEVIMA Saobraćaj umeren, kiša u pojedinim krajevima ometa vožnju!

Društvo

STANJE NA PUTEVIMA Saobraćaj umeren, kiša u pojedinim krajevima ometa vožnju!

Podeli vest

Kiša koja trenutno pada na području centralne i južne Srbije stvara nepovoljne uslove za vožnju, saopštio je večeras Auto-moto savez Srbije

Saobraćaj je na putevima širom zemlje, kao i na naplatnim stanicama, umerenog intenziteta, dok se veći broj vozila beleži na glavnim graničnim prelazima.

AMS vozačima savetuje da u trenucima već najavljenih kratkotrajnih vremenskih nepogoda, budu oprezniji za volanom, zaustave vozilo na bezbednom mestu pored puta i sačekaju da se vreme poboljša. 

Prema poslednjim podacima Uprave granične policije, na našim graničnim prelazima za putnička vozila nema dužih zadržavanja od 30 minuta, osim na graničnom prelazu Horgoš, gde su zadržavanja za putnička vozila na ulazu u Srbiju oko 60 minuta. 

Vozačima se savetuje da u satima pojačanog saobraćaja koriste manje frekventne prelaze sa Mađarskom, kao što su Bački Breg i Kelebija, a samo za putnička vozila od 7 do 19 sati, otvoreni su granični prelazi Horgoš 2, Bajmok, Bački Vinogradi i Dvala. 
 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija